Valioliiga: Norwich – Newcastle kello 17:00 lauantaina 17.8.2019

Valioliiga: Norwich – Newcastle vedonlyöntivihje ja kertoimet
Teemu Pukki ja Norwich pelasivat kauden ensimmäisen Valioliigaottelun Liverpoolia vastaan. Jo ennakkoon oli melko selvää että punaiset tulevat tuossa ottelussa olemaan se voittajajoukkue ja niinhän se lopulta olikin. Iloinen juttu ottelussa oli Norwichin ajoittainen pirteys hyökkäyspäässä ja Teemu Pukin ensimmäinen Valioliigamaali – ensimmäisellä maalia kohti suuntautuneella vedolla!

Kas näin se onnistuu.

Norwich – Newcastle kertoimet

Ottelussa on mielenkiintoiset pitkävetokertoimet, ne nimittäin lupailevat Norwichille kauden avausvoittoa. Moni on kaavaillut tätä kaksikkoa putoamistaistoon tällä kaudella, joten pisteet tästä olisivat erittäin tärkeät. Unibet antaa kertoime 2.20 – 3.40 – 3.30 tähän otteluun.

Kaikkia kiinnostaa luonnollisesti Teemu Pukin maalintekokerroin ja se on tässä pelissä 2.38. Ensimmäinen ja viimeinen maali on tarjolla kertoimella 4.75. Pukin kaksi maalia antaa kertoimen 9.50, tähän on varmasti juuri tässä ottelussa mainiot mahdollisuudet? Hattutempusta tulisi sitten jo rahat takaisin kertoimella 41.00.

Teemu Pukki on päässyt myös neljän maalin kertoimiin Unibetillä, ainoana pelaajana. Kerroin 251.00 houkuttelee, mutta neljä maalia on todella harvinaista. Pukin puskumaali toisi kertoimella 17.00 rahat takaisin, siinähän voisi olla kova betsi tähän peliin? Oikean jalan maali tuo kertoimen 2.80, ei vaihtoehto 1.38. Mitäs siellä laitetaan lapulle tässä Pukki-pelissä?

Norwich – Newcastle tilastot

Norwich otti siis ensimmäisessä pelissä kuokkaan odotetusti 4-1 Liverpoolilta, Newcastle puolestaan taisteli kotonaan Arsenalia vastaan kelvollisesti 0-1 pelin. Tappio kuitenkin molemmilla niskassa kun lähdetään tähän peliin.

Joukkueiden aikaisimmissa kohtaamisissa on maaleja nähty enemmän ja vähemmän, viimeksi joukkueet kohtasivat kauden 2016-2017 Championshipissä, tuolloin ottelut päättyivät 2-2 ja 4-3 Newcastlen kotona. Sitä ennen joukkueet kohtasivat Valioliigassa kaudella 2015 – 2016, tuolloin 3-2 ja 6-2 tulokset näistä otteluista. Hurjia keskiarvolukemia neljän viimeisen pelin perusteella, pitääkö tässä ihan maalijuhliin virittäytyä?

Yli 1.5 maalia 1.29, yli 2.5 maalia 1.96, yli 3.5 maalia 3.50, yli 4.5 maalia yli 7.50 ja yli 5.5 maalia 17.00, mihin asti siellä uskalletaan betsata?

Lyö vetoa kaikista Valioliigan tulevista peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Norwichin kokoonpano Liverpoolia vastaan oli seuraavanlainen, tuskin tuo isosti tähän otteluun muuttuu?

Krul – Lewis, Godfrey, Hanley, Aarons – Trybull, McLean – Cantwell, Stiepermann, Buendia – Pukki

Steve Bruce oli asetellut Arsenalia vastaan Newcastlen Harakoiden rivit seuraavasti:

Dubravka – Dummett, Lascelles, Schär – Ritchie, Longstaff, Shelvey, Hayden, Manquillo – Almiron, Joelinton

Norwich – Newcastle ennakko

Vaikka Norwich on ennakkosuosikki kertoimien mukaan, ei Newcastle ole missään nimessä ulkona voittotaistelusta. Arsenalia vastaan hyvä taistelu, mutta ihan ei riittänyt. Mihin taisto riittää fanaattisen Norwich-kotiyleisön edessä? Tuleeko leijonista lampaita ja niin poispäin?

Edelliset ottelut näiden kahden joukkueen välillä on olleet melkoisen kovia maalintekokisoja, toivottavasti myös nyt nähdään moinen ja Teemu Pukki tekee ottelussa maalin, pari tai kolme? Tulosvetoon kuitenkin lähdetään hakemaan 1,2 – 1,2 lukemista sitä osumaa, pelihän voi mielestämme kääntyä kummalle tahansa. Norwich saattaa vetää pitemmän korren ihan vaan kotiyleisön kannustaessa hurmiossa.

Ottelu tulee Viasatin kanavalta studion kera, joten ei muuta kuin katsomaan suorana lähetyksenä kun Teemu Pukki tekee maaleja… tai ainakin maalin?

Säilyykö Norwich Valioliigassa Pukin maaleilla ja meneekö Huuhkajat maaleilla EURO2020 kisoihin?

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tasoitusvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *