Valioliiga: Norwich – Brighton kello 13.30 la 3.7.2020

Valioliiga jatkuu lauantaina viiden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu on tämä Norwichin ja Brihtonin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet vieraat hienoiseksi ennakoksi otteluun, mutta historia puhuu vahvasti kotijoukkueen pisteiden puolesta, sillä Brighton on voittanut edellisen kerran Norwichin vieraissa joulukuussa 2012.

Aikaisemmat kohtaamiset

Norwich ja Brighton ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 31 kertaa. Näistä peleistä Norwich on voittanut 15 ottelua, seitsemän kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja yhdeksän kertaa kentältä on poistunut voittajana Brighton. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin marraskuun alussa. Tuolloin Brighton voitti kotikentällään Norwichin 2-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut kaksikon kolme edellistä virallista kohtaamista. Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy maaleihin, sillä näiden kahden joukkueen viidessä edellisessä kohtaamisessa on nähty ainoastaan kerran yli 2,5 maalin peli.

Joukkueiden marraskuun kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Lähtökohdat

Norwich lähtee otteluun neljän pelin tappioputkessa ja sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Kanarialinnut ovat pelanneet kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista Daniel Farken miehistölle on kirjattu viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja 21 tappiota. Joukkueen isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat olleet maalinteko. Tästä kertoo myös se, että Norwich on pelannut nyt yhtä jakoisesti 380 minuuttia putkeen tekemättä maalia.

Brighton lähtee otteluun puolestaan tappio alla ja sarjataulukon 15. sijalta. Graham Potterin miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu seitsemän voittoa, 12 tasapeliä ja 13 tappiota. Brightonin isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet Norwichin tavoin hyökkäyspelistä. Kerrotaan vielä lopuksi, että mikäli Brighton olisi pelannut koko kauden samalla tavalla, kuin koronatauon jälkeen, niin joukkue olisi ainakin neljä pykälää korkeammalla.

Brightonin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Ennakoidut kokoonpanot

Norwich joutuu lähtemää otteluun ennakkotietojen perusteella ilman Sam Byramia, Grant Hanleyta, Christoph Zimmermannia ja Moritz Leitneriä. Brihtonilta sivussa ennakkotietojen mukaan ovat José Izquierdo, Steven Alzate ja Adam Webster.

Norwich (4-2-3-1):
Krul – Lewis, Godfrey, Klose, Aarons – McLean, Vrancic – Cantwell, Duda, Buendia – Pukki.

Brighton (4-2-2-2):
Ryan – Lamptey, Duffy, Dunk, Burn – Stephens, Bissouma – Grob, Mooy – Connolly, Maupay.

Brighton ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Brightonin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, kun katsoo miten nämä kaksi joukkuetta ovat tauon jälkeen pelanneet. Norwichin mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä historia tietää kertoa, ettei Brighton hae noin vain ilmaisi pisteitä Carrow Roadilta.

Kotijoukkueen osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, että Norwich on pakkovoiton edessä mikäli se mielii päästä edes karsimaan sarjapaikastaan, sillä kanarialintujen loppuohjelma ei ole kaikkein helpoin. Tämän vuoksi Kertoimet.com lähtee hakemaan ottelusta yllätystä ja vinkkaa pelaamaan tuplassa Norwichin voittoa ja tasapeliä. 888-peliyhtiö tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,70 kertoimen.

Lyö Norwichin voiton ja tasapelin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *