Afrikan mestaruusturnaus: Norsunluurannikko – Algeria klo 19:00 torstaina 11.7.2019

Africa Nations Cup 2019: Norsunluurannikko – Algeria vedonlyöntivihje ja kertoimet
Neljän parhaan joukkoon? Siitä on kyse myös torstain peleissä ja yksi paikka on jaossa Norsunluurannikko – Algeria-pelissä. Algeria on iso ennakkosuosikki, mutta ei Norsunluurannikko taatusti päätä Algeriaa helpolla. Nähdäänkö taas yllätystulos?

Zaha zahasi vastustajan puolustuksen odotetusti nippuun edellisessä pelissä

Norsunluurannikko – Algeria kertoimet

Pitkävetokertoimet otteluun lupailevat melkoisen tasaista peliä, tosin Algeria on näillä Unibet kertoimilla pieni ennakkosuosikki. 3.75 – 3.00 – 2.20 puhuvat vahvasti myös jopa tasapelin puolesta, joten veikkaajalla on tässä ankara pohdinta mihin betsit menevät. Matsihan tulee tuttuun tapaan Unibet TV:n livestream -palvelusta suorana lähetyksenä, joten livevedonlyöntiin satsataan ainakin täällä päässä.

Selvitäänkö matsista alle 2.5 maalin? Kerroin sille on 1.46, yli 0.5 maalin kerroin on 1.11. Ja tekevätkö molemmat joukkueet maalin tässä puolivälierässä? 2.17 kerroin sille. Vedonlyöjä pääsee tietenkin lyömään myös vetoa mikä mahtaa olla puoliaikatulos. Jos jompikumpi on mielestäsi johdossa, 4.40 – 1.89 – 2.95 kertoimet kannattaa hyödyntää. Betsaamalla molempia, voitat joka tapauksessa – kunhan peli ei ole puoliajalla sitten tasan?

Jos mielestäsi pelissä tehdään maali ensimmäiseen varttiin, 3.80 kerroin on herkkua. Samoin ensimmäisen puoleen tuntiin tehty maali tuo rahat takaisin kertoimella 2.08. Nam. Tähän peliin on tarjolla paljon maalintekijävetoja ja monelle turnausta ja jalkapalloa seuraavalle siellä on tuttuja nimiä. Wilfried Zaha 4.35, Wilfried Bony 4.35 kärjessä Norsunluurannikolta, Baghdad Bounedjah 3.15 ja Andy Delort 3.35 kärjessä Algerialta. Moniko hessu näistä osuu maalikehikoiden sisään?

Algerian ykköstähti:

Norsunluurannikko – Algeria tilastot

No mitäpä ne tilastot tähän sanovat? 2010 jälkeen on pelattu kolme kertaa ja siellähän on saatu kaikkea mahdollista aikaiseksi, 1-1-1 tilastot kertovat siitä, että keskinäisten otteluiden suhteen ei ole paineita kummallakaan. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat vuoden 2015 African Nations Cupin pudotuspeleissä, tuolloin Norsunluurannikko oli lukemin 3-1 parempi. Siitä tietty on voinut jotain jäädä hampaankoloon, ainakin faneille.

Norsunluurannikon tie tähän peliin on ollut aika mukava, ensin voitto Etelä-Afrikasta 1-0, sen jälkeen Marokolle niukka 1-0 tappio ja Namibia nurin lohkon viimeisessä pelissä 1-4. Mali kaatui sitten ensimmäisessä pudotuspelissä. Neljässä pelissä kaksi päästettyä maalia, sehän lupaa ihan hyvää.

Algerian pelit ovat menneet vielä paremmin, sillä ensimmäisessä pelissä kaatui Kenia 2-0, sen jälkeen Senegal 0-1 ja Tansania 0-3. Ja ensimmäisessä pudotuspelissä Guinea sitten vielä 3-0. Neljä peliä, maalisuhde 9-0 ja neljä voittoa. Algeria ei ole hävinnyt kymmeneen otteluun.

Lyö vetoa kaikista African Cup of Nations 2019 peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Norsunluurannikko pelasi edellisen ottelun maanantaina, joten sillä on yksi päivä vähemmän aikaa toipua tähän peliin. Avauskokoonpano Malia vastaan oli seuraava:

Norsunluurannikko 4-2-3-1

Gbohouo – Traore, Kanon, Coulibaly, Bagayoko – Serey Die, Gbamin – Zaha, Pepe, Kessie – Kodija

Algerian avauskokoonpano 3-0 voittoon päättyneessä Guinea-pelissä oli seuraava:

Algeria 4-4-2

M’Bolhi – Benlarmi, Mandi, Bensebaini, Atal – Gueldioura, Bennacer, Feghouli, Mahrez – Belaili, Bounedjah

Norsunluurannikko – Algeria ennakko

Kentän kunkku ja tunnetuin pelaaja on ehdottomasti Algerian Riyad Mahrez. Onko miehestä tälläkin kertaa ottamaan se sankarin viitta harteilleen ja viemään Algeria mitalipeleihin? Siltä se ainakin nyt ennakkotietojen ja kertoimien mukaan näyttää, Algeria on suosikki. Tulosvetoon heiteteään 0,1 – 1,2 maaleja ja muistetaan nyt että Algeria ei ole päästänyt tässä turnauksessa vielä maaliakaan omaan verkkoon, tosin tämä taitaa olla se varsinainen ensimmäinen testi sen suhteen.

Onko tässä African Nations Cup 2019 voittajan näyte? Ei mahdoton ajatus:

Pelaa tasoitusvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tulosvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *