NordicBetilla voi lyödä Pohjanpalon maalista vetoa

Suomen A-maajoukkue Joel Pohjanpalo onnistui viime viikonloppuna maalinteossa Greuther Fürthia vastaan, kun hyökkääjä iski HSV:lle 1-1 tasoituksen ensimmäisen puoliajan lopussa. Osumaansa ”Jolle” tuuletteli lyömällä kuvitteellista golf-palloa, kuvitteellisella golf-mailalla. Onnistuneen paluun ja vuoden kolmannen maalin myötä, NordicBet otti hyökkääjän tekemiset tarkemmin seurantaan.

Bayer Leverkusenin sopimuspelaaja, mutta Hamburger SV:ssä lainalla pelaava Joel Pohjanpalo sai onnistuneen paluun pelikentille viime viikonloppuna, kun hän iski HSV:lle 1-1 tasoituksen Greuther Fürthia vastaan ensimmäisen puoliajan lopussa. Osuma oli ”Jollen” vuoden kolmas.

Seuraavan kerran suomalaishyökkääjä nähdään tositoimissa tulevana sunnuntaina, jolloin sarjakakkonen HSV kohtaa 2. Bundesliigan kärkiottelussa Arminia Bielefeldin. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kiinni suorassa nousussa Bundesliigaan, mutta HSV:n takana tasapisteissä kyttää perinteikäs suurseura Stuttgart. NordicBet logo neliö keskikoinen Kertoimet.com

2. Bundesliigaa on pelaamatta vain kahdeksan kierrosta, ja HSV:llä on edessä juuri nyt kriittisen tärkeitä päiviä, sillä se kohtaa heti Bielefeld ottelun jälkeen Stuttgartin. Voitto olisi HSV:lle tärkeä myös siksi, ettei sarjaa johtava Bielefeld saa kasvatettua johtoaan seitsemästä pisteestä kymmeneen.

Koska Pohjanpalo on ollut tämän vuoden puolella hyvässä vedossa, on peliyhtiö NordicBet ottanut suomalaishyökkääjän tekemiset suurennuslasin alle (3 maalia, 7 edelliseen otteluun). Peliyhtiön sivuilla on nyt mahdollista lyödä vetoa, millä ruumiinosalla Pohjanpalo tekee maalin Bielefieldiä vastaan.

Kerroin sille, että Jolle jää kokonaan maaleitta tuossa ottelussa on 1,30. Oikean jalan maalista peliyhtiö tarjoaa 4,00 ja vasemman jalan maalista 9,00 kertoimen. Suomalaishyökkääjän kaksi edellistä osumaa on tullut päällä, joten siitä saatava 9,00 on houkutteleva. Isoin kerroin on kuitenkin muulla tavalla tehdyllä maalilla, johon NordicBet tarjoaa muhkeaa 40,00 kerrointa!

Siirry tämän linkin kautta NordicBetille »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

DFB-Pokal: Bayern Leverkusen – Bayern München kello 13.30 la 3.7.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset