NHL-veikkaus netissä – kausi 2020

Päivitys 29.7.2020: NHL-kausi 2019-2020 on asetettu koronaviruksen takia tauolle ja USA:ssa sekä Kanadassa elätellään vielä toiveita kauden jatkamisesta heinäkuun / elokuun taitteessa. Mikäli näin käy, tässä on yksi erinomainen vedonlyöntisarja pitkälle kesään, sillä Stanley Cup -finaalit venyisivät todennäköisesti jopa reilusti syksyn puolelle pahimmassa tapauksessa. Seuraamme tilannetta tarkasti – tarkkaile Koronpäivitys ja Uutiset osioitamme!

Viimeisimmän tiedon mukaan NHL:n pudotuspelit tullaan pelaamaan 24 joukkueen kesken. Kahdeksan parasta joukkuetta huilaavat ensimmäisen kierroksen ja 16 seuraavaa joukkuetta taistelevat pudotuspelipaikasta. Kun 16 joukkuetta on selvillä, pelataan pudotuspelit loppuun saakka annetulla aikataululla. Tämä tulee väistämättä vaikuttamaan ainakin pariin seuraavaan kauteen ja sen kestoon. Tuleva kausi 2020-2021 aloitetaan myöhemmin ja se myös päättyy myöhemmin. Mm. tämän takia MM-kisat 2021 on siirretty melkein kuukaudella eteenpäin.

NHL Pudotuspelit 2019-2020

Itäinen konferenssi karsintakierros:

 • Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens
 • Carolina Hurricanes – New York Rangers
 • New York Islanders – Florida Panthers
 • Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets.

1. pudotuspelikierros:

 • St. Louis Blues – x
 • Colorado Avalanche – x
 • Vegas Golden Knights – x
 • Dallas Stars – x

Läntinen konferenssi karsintakierros:

 • Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks
 • Nashville Predators – Arizona Coyotes
 • Vancouver Canucks – Minnesota Wild
 • Calgary Flames – Winnipeg Jets

1. pudotuspelikierros:

 • Tampa Bay Lightning – x
 • Boston Bruins – x
 • Philadelphia Flyers – x
 • Washington Capitals – x
NHL


Aamulla ensimmäiseksi netistä tai teksti-tv:stä NHL tulokset ruudulle – näin alkaa monen vedonlyöjän päivä. Teksti-TV:n sivu 235 on saanut monta haastajaa nettiin ja NHL:n liveseuranta ja tulosten katsastaminen on netissä todella helppoa. Nykyiset mobiililaitteet mahdollistavat otteluiden seuraamisen livestreamien tai tekstipohjaisen liveseurannan avulla. Luonnollisesti myös vedonlyönti tästä maailman parhaasta jääkiekkoliigasta on tänä päivänä todella helppoa. Ja betsata voit todella monella eri tavalla niin itse liigasta kuin tämän liigan valtavasta otteluvalikoimasta.

Katso kertoimet ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Mestaruudesta tullaan jälleen käymään kova kamppailu ja kausi on vasta aluillaan. Marraskuun 2019 lopussa kertoimet voitosta olivat kolmen parhaan osalta seuraavanlaiset:

NHL -kausi 2019 – 2020 mitä on odotettavissa?

NHL-kaudesta 2019 – 2020 (NHL-kausi alkoi keskiviikkona 2.10.2019) povattiin jälleen kärjen osalta todella tasaista ja se näkyi myös vedonlyöntikertoimissa. Ykkössuosikki vedonlyöntikertoimien perusteella oli Tampa Bay, jolta odotetaan jälleen paljon. Voittihan Tampa viime kauden NHL:n runkosarjan ylivoimaisesti. Unibetin kerroin mestariksi oli ennen kautta 10.00. Ykköshaastajina kertoimien perusteella olivat viime kauden finalisti Boston Bruins (10.00) ja Vegas Golden Knights (11.00).

Toronto ehti kenkiä jo valmentajansa:

NHL -kausi 2019 – 2020 kertoimet ennen kautta

Tässä Unibetin kertoimet TOP 10 joukkueelle. Löytyykö Stanley Cup 2019-2020 voittaja sinun mielestäsi näistä? Vai tuleeko tämän kympin ulkopuolelta joku joukkue ja harjaa koko potin?


Boston Bruins 9.00
Tampa Bay Lightning 10.00
Vegas Golden Knights 12.00
St Louis Blues 13.00
Colorado Avalanche 14.00
Washington Caspitals 14.00
New York Islanders 15.00
Dallas Stars 16.00
Nashville Predators 17.00
Carolina Hurricanes 18.00

Kertoimien perusteella NHL –kaudesta tulee siis todella tasainen. Nähtäväksi jää miten tasaiseksi pelaajien välinen pistepörssi muodostuu ja kuka johdattaa joukkueensa mestaruuteen. Toivotaan kaikille suomalaispelaajille erinomaista kautta missä joukkueessa ikinä pelaavatkaan! Kaudella 2019 – 2020 NHL:n harjoitusleireille osallistuu melkein 70 suomalaispelaajaa tavoittelemaan paikkaa NHL:ssä.

NHL-kausivedonlyönti

Jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa valtavasti pelattavaa NHL:n ihmeellisestä maailmasta. Ennen kautta ja kauden aikana pelaaja pääsee betsaamaan lukuisissa eri kohteissa jotka liittyvät joukkueiden sijoittumiseen liigassa. Vetoja voi lyödä divisioonien ja konferenssien voitoista, koko NHL:n runkosarjan parhaasta ja luonnollisesti myös Stanley Cupin voitosta. Käytännöstä kaikesta mistä tilastoja joukkueiden osalta pidetään.

Läntisen konferenssin voittokertoimet:

Itäisen konferenssin voittokertoimet:

Joukkueiden osalta voi myös lyödä ns. head-to-head vedon, eli tuolloin kaksi tai useampi joukkue ovat saaneet kaudelle kertoimet. Näitä kertoimia on saatavilla usein vasta aivan kauden alla, kun suurin osa harjoituspeleistä on pelattu.

Pelaajavetoja on tarjolla myös runsaasti. Yksi suomalaisittain mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista on paras suomalainen pelaaja pistepörssissä. Myös NHL:n pistepörssin voittajasta pääsee lyömään vetoa. Onko se Sidney Crosby, Patrick Kane tai vaikkapa Jamie Benn?

Kaudelle 2019 – 2020 pienimmät kertoimet pistepärssin voitosta ovat Connor McDavidille, haastajina tulevat Nikita Kutcherov ja Nathan MacKinnon . Patrik Laine on toki mukana ja Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on leikissä mukana hänkin. Alkukaudesta Bostonin kaksikko Brad Marchand ja David Pasternak on ollut todellisissä liekeissä, riittääkö bensa loppuun asti?

Suomalaiset pelaajat löytyvät helposti täältä:

Vetoa pääsee lyömään myös joukkueen parhaista pistemiehistä Unibetillä ja monella muulla sivustolla. Ja tietenkin tarjolla on myös head-to-head vedot eri maalintekijöiden välillä. Kumpi tekee enemmän maaleja, Patrik Laine vai Aleksander Barkov?

Ennen kautta pääsee lyömään vetoja myös eri palkintojen saajista, monelta vedonlyöntisivustolta löytyvät kertoimet Vezina, Hart trophyn ja monen muun palkinnon voittajaksi. Myös nämä vedot kannattaa laittaa kehiin ennen kauden alkua. Myös muutamia suomalaispelaajia löytyy listoilta, joten jos uskot Suomi-poikien voittoon, ei muuta kuin betsit kehiin.

Entä vuoden tulokas palkinto? Calder Trophy? Ennen kautta hehkutettiin Jack Hughesin ja Kaapo Kakon taistoa tuosta pokaalista, mutta marraskuun lopussa pokaalia soviteltiin jo Coloradon Cale Makarin käsille. Loppukausi näyttää miten tässä taistossa käy…

NHL Stanley Cup -finaalit – vedonlyönti ja kertoimet

NHL finaaleissa kaudella 2018 / 2019 pelasivat St Louis Blues ja Boston Bruins. Boston on ollut pitkään yksi suosikeista finaaleihin, mutta viime kaudella joukkue pääsi pitkästä aikaa Stanley Cup finaaleihin. St. Louis Blues ei ole pitkään aikaan näissä peleissä esiintynyt, mutta edellinen kausi ja varsinkin loppukausi on ollut joukkueelle huimaa aikaa. Joukkue oli tammikuussa koko porukan hännillä! Joten mitä tahansa voi tapahtua.

NHL Finaalit tarjoavat paljon erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja voit lyödä vetoa NHL Stanley Cup mestarista ja monesta muusta asiasta. Boston Bruins oli vedonlyöntitoimistojen suosikki finaaleihin, pitkälti jo kotiedun turvin. Unibet antoi mestaruuskertoimiksi 1.63 Boston ja 2.35 St Louis Blues. Kummalle sinun vetosi menivät? St. Louis Blueshan tuon kannun lopulta vei huikeiden vaiheiden jälkeen.

NordicBet tarjosi finaalisarjaan myös koko joukon erikoisvetoja, pelaaja pystyi esimerkiksi betsata montako ottelua menee jatkoajalle finaaleissa. Pelaaja pystyi myös lyödä vetoa siitä montako maalia finaalipeleissä tehdään yhteensä varsinaisella peliajalla – yli vai alle 31.5? Kerroin oli Nordicbetillä sama, 1.86 molemmille. Käy katsomassa kertoimet NHL:n runkosarjaan NordicBetiltä!

Parhaat sivut

Suosittelemme näitä suomenkielisiä vetotoimistoja NHL-kohteiden pelaamiseen.

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

NHL vedonlyöntivihjeet

NHL on erinomainen jääkiekkosarja vedonlyöntiin. Yllätykselliset tulokset, joukkueiden lukuisat suomalaispelaajat ja suuret ottelumäärät pitävät mielenkiinnon yllä. Netissä NHL kuuluu kaikkien vetotoimistojen ohjelmistoon. Jokaista ottelua voi pelata kymmenillä eri tavoilla ja myös kausivedot kuuluvat valikoimaan. Ainoa haittapuoli NHL:ssä on se, että ottelut pelataan pääosin öisin, Pohjois-Amerikan mantereella kun ollaan. NHL-otteluihin löydät vedonlyöntivihjeitä luonnollisesti vinkkisivultamme.

NHL:ää voi kuitenkin seurata livenä useana iltana kauden aikana parhaaseen katseluaikaan ja useita otteluita tullaan tälläkin kaudella pelaamaan suomalaiskatsojille edulliseen aikaan. Suomessa yksinoikeudet NHL televisioinneille on Viasat / Viaplay –palvelulla ja sen kautta pääsee hienosti katsomaan otteluita omassa televisiossa ja tietenkin mobiililaitteilla. NHL:n otteluohjelman löydät NHL:n virallisilta sivuilta.

Vedonlyönti NHL-otteluista

Yksittäisestä NHL-ottelusta voi lyödä monella eri tavalla vetoa. Suosituimpia ovat luonnollisesti 1X2 –vedot joissa haetaan otteluiden voittajaa. Erilaiset tasoitusvedot antavat myös jo etukäteen ehkä selvälle ottelulle ihan uutta ulottuvuutta vedonlyönnin kannalta kun kolmen maalin voitto voikin tuoda tasoitusvedolla mukavan tasapelikertoimen. NHL-otteluissa tehdyt maalit ja maalimäärät ovat myös erinomaisia kohteita ja näihin voi tutustua eri vedonlyöntiyhtiöillä. Kertoimien vertailu on näissä kohteissa erittäin kannattavaa.

Maalintekijävedot ovat myös suosittua ja silläkin on väliä tekeekö pelaaja viimeisen tai ensimmäisen maalin tai sitten ei tee maalia ollenkaan. Samoin pelaajakohtaiset pistevedot otteluista ovat suosittuja. Vaikka peli voisi olla muuten selvä, betsaaja voi vielä päästä tai joutua jännittämään tietyn pelaajan maalia tai syöttöpistettä.

Parhaat kertoimet löytyvät erilaisista yhdistelmävedoista ja Unibetillä on tässä lajissa käytössä tuttu Scorecast / Wincast veto. Tässä osastossa voit yhdistää maalintekijän ja tuloksen tai ottelun merkin ja kerroin on sitten mallia suuri tai todella suuri. Tutustu kohteisiin ja betsaa parhailla kertoimilla.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä live-vedonlyönti NHL-otteluista on yhä suositumpaa. Kohteita riittää todella paljon yksittäisestä ottelusta ja kertoimet näissä kohteissa vaihtuvat kenttätapahtumien mukaan. Tämä ns. turbovedonlyönti sopii maailman nopeimpaan joukkuepeliin kuin nakutettu.

Veikkaustaktiikka NHL-kohteisiin

Tässä viisi vinkkiä NHL-vetojen lyömiseen. Vinkit on poimittu erilaisista tilasto- ja muista tutkimuksista, joita NHL:stä ja jääkiekosta on vuosien varrella tehty.

Kotietu on pienempi kuin muissa Pohjois-Amerikan liigoissa
Pohjois-Amerikkalaisista urheiluliigoista NFL:ssä (jenkkifutis) ja aivan erityisesti NBA:ssa (koripallo) on valtava kotikenttäetu. Jääkiekko on toista maata.

NHL:ssä kotijoukkue voittaa keskimäärin 55% otteluista. Vaikka Veikkaajasta voi lukea suomalaisten NHL-pelaajien kertomuksia liki painajasmaisen karuista vieraskiertueista, eivät ne käytännössä näytä painavan paljoakaan. Älä painota kotietua liikaa miettiessäsi kertoimia ja kohteita.

Kotietu on vielä pienempi pudotuspeleissä
Kotikenttäetu pienenee entisestään pudotuspeleissä. NHL:ssä ei ole mitenkään harvinaista, että pitkälle menevä joukkue voittaa enemmän vieraissa kuin kotona.

Tämä on hyvä pitää mielessä, sillä perinteisestihän oletetaan että pudotuspeleissä kotietu olisi tavallista suurempi.

Kun kaksi paljon maaleja tekevää joukkuetta kohtaa, tulos on normaali määrä maaleja
Tämä on hauska vinkki tulosvetoon: kun paljon maaleja iskevät joukkueet kohtaavat, tulos on useimmiten täysin normaali ottelu – ei mikään maali-iloittelu.

Kokoonpanoja kannattaa myös seurata ahkerasti, yksi parhaista ja ajankohtaisimmista sivuista on ehdottomasti DailyFaceoff, josta voi tarkastaa mm. aloittavan maalivahdin.

Fantasialätkää pääsee myös pelaamaan – onko sinulla oma joukkueesi jo valmiina?

NHL:ssä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa
NHL:ssä on harvoin varsinaisia heittopusseja tai niin hyviä joukkueita, että ne voittaisivat vastustajansa ihan vaan surffailemalla.

Kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa, joten perinteisesti vedonlyönnissä hyvin toimiva altavastaajien pelaaminen toimii NHL-vedonlyönnissä vielä normaaliakin paremmin.

Pelaa kakkos-maalivahdin puolesta
Tämä on todennäköisesti paras NHL-vedonlyönnin vinkki, jonka tältä sivulta voit lukea: joukkueiden voittoprosentti on liki täsmälleen sama kakkos- kuin ykkösmaalivahdin pelatessa.

Tämä ei tarkoita, että joukkueiden kakkosmolarit olisivat yhtä hyviä kuin ykköset. Se tarkoittaa, että valmentajat osaavat heittää luukkuvahdin kentälle silloin, kun he ovat osoittaneet erittäin hyviä otteita harjoituksissa, eli kun on paras hetki antaa ykkösvahdille lepoa.

Suurin osa pelaajista yliarvioi reippaasti maalivahdin merkityksen: kakkosvahtia peluuttavien joukkueiden kertoimet kasvavat liian suuriksi ja niitä kannattaa pelata. Viisaus pätee sekä runkosarja- että play-off -peleissä.

Lyö vetoa NHL-kohteista Unibetillä »

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *