Winnipeg Jets – San Jose Sharks 15.02.2020 Klo 02:00 – Vihje ja kertoimet

NHL-vihje: Winnipeg Jets – San Jose Sharks

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen NHL-ottelu Winnipegin ja San Josen välillä. Jets on vienyt kaksi edellistä edellisetä keskinäistä, jatkuuko putki?

Jets tehoton edellisessä ottelussa

Kotijoukkue Winnipeg Jets palkitsi vastikään monivuotisen ja ihan mukiin menevää duunia tehneen valmentajansa Paul Mauricen pitkällä jatkosopimuksella. Valmentajan odotetaan saattavan Jets tämän kauden pudotuspeleihin. Tehtävä ei ole mahdoton mutta New York Rangersia vastaan koetetut pistemenetykset kotikentällä on vältettävä. Jets on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 2.95 per peli mutta joukkueen ylivoima on tuottanut osumia vain 19,3% tehokkuudella. Edellisessä ottelussa Rangersia vastaan Jets laukoi peräti 45 kertaa onnistuen vain kertaalleen maalinteossa. Viisi ylivoimamahdollisuutta eivät tuottaneet maalia (Nikolaj Ehlersin ja Jetsin ainoa maali syntyi juuri Kaapo Kakon jäähyn päätyttyä). San Josen alivoima sen sijaan onnistunut tällä kaudella 85,6% tehokkuudella, joten erikoistilanne maaleja kotijoukkueen hyväksi ei välttämättä nähdä ensi yönäkään.

Sharks jäämässä ulos pudotuspeleistä

San Jose Sharksin kausi alkaa olla vääjäämättä ohitse ellei pistepotti kasva vauhdilla.  Joukkueella on tällä hetkellä 12 pistettä matkaa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan sekä viimeiseen Villi Kortti – paikkaan. Sharksin omassa päässä on soinut tällä kaudella 3.32 kertaa per ottelu. Joukkueen yksi suurimmista tähdistä on ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson, joka lähti Ottawasta Sharksiin hakemaan menestystä mutta toistaiseksi se on jäänyt vielä saavuttamatta. Mies on tehnyt tällä kaudella 40 tehopistettä mutta samalla tehotilasto on pakkasella -14. Kahdessa aiemmassa Jets kohtaamisessa ruotsalainen tehotilastoihin on merkitty -5. Joukkueen toinen iso puolustaja tähti Brent Burns pelaa ensi yönä 1 100 ottelunsa, tämän partanaaman tehotilasto osoittaa pakkasta -23.

Veikkaus: Winnipeg Jets – San Jose Sharks

Uskomme että Jetsin hyökkäys pesee tänään San Josen puolustuksen.

Nostetaan otteluun vedonlyöntikertoimia NordicBetiltä:

Winnipeg Jets voittaa – 2.05

Winnipeg Jets ML – 1.66

Ylivoimamaalit alle 1.5 – 1.66

Nikolaj Ehlers tekee vähintään yhden pisteen – 1.80

 

Lyö ottelusta vetoa Nordicbetillä»

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *