NHL: Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning 18.02.2020 Klo 04:00

NHL-vihje: Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning 18.02.2020 Klo 04:00 – Vihje ja kertoimet

Jenkeissä vietetään maanantaina 17.02.2020 Presidents Dayta, joka on kansallinen juhlapyhä. Joka vuotuinen helmikuun kolmas maanantai juhlittava merkkipäivä tarkoittaa useille yhdysvaltalaisille vapaata töistä mutta NHL-jääkiekkoilijat eivät lepää tuolloinkaan laakereillaan.

Ensi yönä pelataan monta mielenkiintoista NHL-ottelua, joista yksi ennakkoon houkuttelevimmista on Colorado Avalanchen sekä Tampa Bay Lightningin välinen kamppailu. Pepsi Centerissä pelattava kärkiottelusta odotetaan viihdyttävää ja hyvää kamppailua.

Pitkävetokertoimet povaavat ottelusta vierasvoittoa.

Tampa Bay on kuuma joukkue

Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä vireessä jota on vaikea pysäyttää. Vieraat ovat kymmenen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tampan uskomaton lento alkoi jo ennen jouluaattoa. Joukkue on voittanut 25 edellisestä ottelustaan peräti 22. Tampa on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3.5 maalia per peli ja se on hyödyntänyt ylivoimansa peräti 23.3% tehokkuudella. Tampan maalivahtiduo Andrei Vasilevsky & Curtis McElhinney on päästänyt korkeintaan kaksi maalia seitsemässä ottelussa edellisestä kahdeksasta. Joukkueen koko kauden PMK on 2.60 per ottelu.

Colorado hävinnyt kaksi edellistä kotipeliään

Kotijoukkue Colorado lähtee haastamaan salamapaitojen kovan vireen. Colorado on voittanut seitsemän peliä edellisestä kymmenestä mutta kahdessa edellisessä pelissä Avs on poistunut (koti)kaukalosta hävinneenä osapuolena. Edellisessä viidessä keskinäisessä kohtaamisessa Tampa on ollut Coloradon niskan päällä neljästi. Edellisen keskinäisen kamppailun Colorado voitti vieraissa lukemin 2 – 6.

Nähdäänkö Avs maalissa yllätysveskari?

Veikkaus: Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

Tämä ottelu tarjoaa mielenkiintoisen asetelman maalimäärien veikkaukseen. Coloradon otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 6.2 maalia per ottelu, Tampan vastaavan luvun ollessa 6.00. Edellisessä viidessä keskinäisessä on tehty neljästi vähintään 6.5 maalia mutta… …Coloradon kuusi ottelua putkeen ovat olleet alle 5.5 maalin kamppailuita, Tampalla sen sijaan 5/6 ovat jääneet alle 5.5 maalin. Vedonlyöntisivustojen kertoimet tarjoavatkin alle 5.5 ottelulle reilusti yli 2.00 kertoimia. ComeOn! sivuston kärkikertoimen ollessa peräti 2.30. Piilisikö tässä mahdollisuus yllätyspottiin?

Otteluun seuraavat yli 2.00 kertoimen poiminnat ComeOn! sivulta:

Ottelussa alle 6.00 maalia – 2.01

Ottelussa alle 5.5 maalia – 2.30

Nikita Kucherov tekee maalin – 2.60

 

Lyö ottelusta vetoa – ComeOn!»

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *