Primetime Vedonlyöntivihje: 18.1.2020 – Edmonton – Arizona & Colorado – St. Louis

NHL-tupla: Edmonton Oilers – Arizona Coyotes & Colorado Avalanche – St. Louis Blues. Lauantainta pelataan peräti neljä primetime ottelua. Me poimimme samaan vihjeeseen kaksi mielenkiintoista kamppailua!

Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 18.1 Klo 22.00 – Vihje ja kertoimet

Edmonton Oilers lähtee otteluun mukavassa vireessä kun se on voittanut edellisestä viidestä kamppailustaan neljä. Arizona Coyotesin tilastot ovat täysin päinvastaiset, vain yksi voitto edelliseen viiteen. Arizonaa on vaivannut viime aikoina tehottomuus, joukkue on jäänyt edellisessä viidessä kahdesti nollille ja viimeisimmässä joukkue viimeisteli vain yhden Vancoueria vastaan. Taylor Hall on nakuttanut kolmeen edelliseen 3 + 3 mutta muidenkin kaverien pitää päästä takaisin alkukauden tasalle mikäli joukkue haluaa menestystä.  

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Ratkaisua on tarvinnut hakea kahdesti varsinaisen peliajan jälkeen. Edmonton on voittanut näistä yhden – Arizona kaksi. Uskomme että tässä ottelussa kotivoittoon. Edmontonilla kulkee ja Arizonan viimeistely takkuaa. Antti Raanta saattaa olla askissa lauantaina mutta mikä on miehen kunto?  Nostamme otteluun seuraavat LeoVegasin kertoimet: 

  • Edmonton voittaa – 2.29
  • Edmonton voittaa, tasapelissä panos takaisin – 1.73
  • Taylor Hall tekee tehopisteen – 1.60
Lyö ottelusta vetoa LeoVegasilla»

 

Colorado Avalanche – St. Louis Blues 18.1 Klo 22.00 – Vihje ja kertoimet

Colorado Avalanche isännöi kello 22.00 alkavassa Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan kärkikamppailussa St. Louis Bluesia. Isännät katkaisivat edellisessä ottelussa San Josea vastaan neljän ottelun tappioputken itseluottamusta nostattavalla 4 – 0 voitolla. St. Louisilla sen sijaan katkesi omassa edellisessä ottelussa organisaation historiallisen pitkä yhdeksän kotivoiton putki kun Flyers haki pisteet lukemin 3 – 4.  

St. Louis on voittanut tässä otteluparissa seitsemästä edellisestä kuusi. Coloradon edellinen voitto tuli tuoreimmassa kaksinkamppailussa kun joukkue pesi St. Louisin 5. tammikuuta lukemin  7 –3. Blues hakee tässä ottelussa varmasti hyvitystä kauden isonumeroisimmalle tappiolle. Uskomme että vieraat nitistävät tänään pisteen tai pisteet. Nippelitietona todettakoon että St. Louis ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään ottelua varsinaisella peliajalla jos se on tehnyt ottelun avausmaliin. Nostamme otteluun Coolbetin kertoimet: 

  • St. Louis voittaa – 3.05
  • St. Louis ML – 2.25
  • St. Louis voittaa, tasapelissä ei vetoa – 2.35
Lyö ottelusta vetoa Coolbet»

Voit lyödä vetoa NHL:stä myös näillä sivuilla!

 

unibet

Arvostelu

UnibetKattavin kohdevalikoima jääkiekkosarjoja ja -turnauksia.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetMM-lätkä, kansainväliset turnaukset, paras valikoima Mestistä ja aladivareita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHyvät kansainväliset lätkävalikoimat. NHL, KHL, SM-Liiga, CHL, Elitserien ja MM -kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvät kertoimet ja kohdevalikoima lätkään, hyvä vedonlyöntisivu muutenkin.
Bonus: 150€

Pelaa »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *