NHL-tupla: vedonlyöntivihje 16.1.2020 – Montreal vs. Chicago & St. Louis vs. Philadelphia

NHL-tupla: Montreal Canadiens vs. Chicago Blackhawks &  St. Louis Blues – Philadelphia Flyers. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan vain kaksi NHL-ottelua. Me poimimme samaan vihjeeseen molemmat.

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks 16.1 Klo 02.30 – Vihje ja kertoimet

Montreal Canadiens kohtaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Chicago Blackhawksin. Kanadalainen kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina kertoimilla 2.05 – 4.20 – 3.05. Kotijoukkue pääsee otteluun tuoreilla jaloilla päivän pidempään levänneenä, kun taas Chicago pelaa toisena iltana peräkkäin Kanadan vieraskiertueella. Inkkarit kohtasivat viime yönä Ottawan ottelussa, joka päättyi jatkoajan jälkeen 2 – 3.

Edellisen kymmenen ottelun otannassa Chicago on huomattavasti vahvempi 5/6 voitolla kymmenestä. Montreal vastaavasti on voittanut vain kaksi ottelua edellisestä kymmenestä ja nämä ovat kaksi viimeisintä kamppailua. Kumpikaan voitoista ei kuitenkaan ole erityisen vakuuttava ja joukkueen maalinteko tuntuu juuri nyt takkuavan. Joukkue on pelannut kuluvalla vuosikymmenellä kahdeksan ottelua, joissa se on vain kertaalleen onnistunut tekemään enemmän kuin kaksi maalia. Chicagoa vastaan sen sijaan ei ole tehty yli kahta maalia viimeiseen viiteen… Kyllä tässä ottelussa Coolbetin vieraskerroin 3.05 houkuttelee!

Lyö ottelusta vetoa Coolbetilla»

 

St. Louis Blues – Philadelphia Flyers 16.1 Klo 03.30 – Vihje ja kertoimet

St. Louis Blues on hyvässä vireessä. Hallitseva Stanley Cup mestari johtaa läntistä konferenssia ja se on neljän ottelun voittoputkessa. Philadelphia on pelannut myös viime aikoina vahvasti, vaikka viiteen edelliseen mahtuu vain kaksi voittoa. Flyersilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet laittaa isännille kampoihin tässä ottelussa. St. Louis on voittanut tässä otteluparissa kuusi kohtaamista edellisestä kahdeksasta. St. Louisin ja Philadelphian välisissä otteluissa myös kotijoukkue on ollut pääsääntöisesti niskan päällä kun 12/17 on päättynyt kotijengin hyväksi. Povaammekin tästä kotivoittoa. St. Louis saa suoralle voitolle LeoVegasilta kertoimen 1.82 ja varsinaisen ulkopuolelta haetulle kotivoitolle on tarjolla kerroin 1.50. 

Lyö ottelusta vetoa LeoVegasilla»

Voit lyödä vetoa NHL:stä myös näillä sivuilla!

 

unibet

Arvostelu

UnibetKattavin kohdevalikoima jääkiekkosarjoja ja -turnauksia.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetMM-lätkä, kansainväliset turnaukset, paras valikoima Mestistä ja aladivareita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHyvät kansainväliset lätkävalikoimat. NHL, KHL, SM-Liiga, CHL, Elitserien ja MM -kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvät kertoimet ja kohdevalikoima lätkään, hyvä vedonlyöntisivu muutenkin.
Bonus: 150€

Pelaa »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *