NHL -tupla: NYR – VGK & LAK – ANA 3.12.2019

NHL-tupla: NYR – VGK & LAK – ANA, veikkausvihje ja kertoimet

Luvassa maaleja?

New York Rangersin ja Vegas Golden Knightsin välinen ottelu tarjoaa mielenkiintoisen asetelman. Ensimmäisenä ajatuksena on tietenkin Vegasin voitto mutta New York on parantanut huonon alkukauden jälkeen otteitaan huomattavasti. Olisiko syytä hakea vetoja maalimäärien kautta?

Vegasin otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 5.6 maalia ottelua kohden, New Yorkin peleissä maalilamppu on vilkkunut noin 6.4 per peli. Osiin pilkottuna Vegasin luvut ovat 2.86 tehtyä ja 2.89 päästettyä ottelua kohden – Rangersin vastaavat luvut ovat 3.32 sekä 3.28. Rangers on voittanut edellisestä viidestä ottelusta neljä ja joukkue on iskussa. Ottelussa on potentiaalia maalintekokilpailuun tiukan puolustustaistelun sijaan.

Unibet – Yli 5.5 maalia – 1.70

NordicBet – Yli 5.5 maalia – 1.77

Betsson – Yli 6.5 maalia – 2.45

Anaheim on vahva kotijoukkue

Kalifornian derbyssä kohtaavat ensi yönä Anaheim Ducks sekä Los Angeles Kings. Molemmat joukkueet löytyvät Läntisen konferenssin pohjalta. Anaheimin ollessa pari pykälää jumbona olevaa Kingsiä ylempänä kahden pisteen turvin. Ottelupari on ollut historian saatossa tasainen, kun edellisestä kymmenestä molemmat ovat voittaneet viisi, Anaheim vei edellisen huhtikuussa lukemin 5 -2.

Anaheim jäi edellisessä ottelussa nollille Winnipeg Jetsille ja joukkue on tehnyt keskimäärin vain 2.63 ottelua per ottelua. Tähän lukkoon olisi nyt löydyttävä avain, mikäli joukkue haluaa napsia pisteitä. Ducksin onneksi ensi yönä vastaan asettuu joukkue, joka on päästänyt keskimäärin 3.30 maalia ottelua kohden. Lähdemme hakemaan Anaheimin voittoa klassisen kotiedun turvin. Anaheim on vahva kotona ja se on voittanut 5/7 edellistä Kings kotiottelua. Kings on voittanut tällä kaudella vain kaksi vierasottelua ja Anaheim pääsee otteluun päivän pidemmällä levolla.

Bethard – Anaheim voittaa – 2.15

Bethard – Anaheim voittaa (sis. JA + RL) – 1.74

Lyö vetoa ottelusta Bethardilla »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *