NHL Palkintogaala 2019 – NHL Awards klo 03:00 to 20.6.2019

edonlyönti ja kertoimet NHL 2018-2019 kauden palkinnoista!

NHL kausi 2018 – 2019 on pelien osalta päättynyt jo yllätysmestari St. Louis Bluesin voitonjuhliin, mutta vielä on kaksi tapahtumaa jäljellä tätä kautta. Ennen Juhannuksena pidettävää NHL Draftia on vuorossa vuotuinen NHL Awards – palkintogaala, joka tällä kertaa pidetään Las Vegasissa. Ja tietenkin voit lyödä näistä palkittavista myös vetoa!

NHL Awards – palkintogaala livestream saatavilla Viaplay & Viasat kanavien kautta 20.6.2019! Muista myös käydä betsaamassa palkittavia ja voit myös itse veikata NHL:n sivuilla oikeita voittajia!

Lyö vetoa vuoden tulokkaasta – Calder Trophy kertoimet

Suomalaiset odottivat tietenkin Miro Heiskasta Calder Trophy eli Vuoden Tulokas shortlistalle, mutta toisin kävi. Runkosarjan perusteella Elias Pettersson on todella vahva voittajaehdokas, jos pudotuspelit laskettaisiin tähän palkintoon mukaan, mestarimaalivahti Jordan Binnington olisi voittaja ilman kysymyksiä. Ruotsi sai mukaan myös toisen pelurin, Buffalo-pakki Rasmus Dahlin on toki hänkin paikkansa tässä sakissa ansainnut.

St. Louis hamuaa lisää pokaaleita!

Lyö vetoa vuoden herrasmiespelaajasta – Lady Byng Trophy kertoimet

Las Vegasin Mandalay Bay kasinokompleksissa jaettavissa palkinnoissa on toki myös suomalaisväriä, kun Floridan kapteeni Alexander ”Sasha” Barkov on ehdolla Lady Byng Trophyn saajaksi. Ja Sasha on myös ennakkosuosikki! Sean Monahan ja pudotuspeleissä erittäin edukseen esiintynyt Ryan O’Reilly olisivat varmasti hyviä vaihtoehtoja, mutta nyt on meidän Sashan vuoro!

Joko saa onnitella?

Lyö vetoa vuoden MVP-pelaajasta – Hart Trophy kertoimet

Himoittu Hart Trophy eli MVP-palkinto on tälläkin kaudella kolmen kovan pelurin kauppa. Onko se Sidney Crosby, Nikita Kucherov vai Connor McDavid? Kenenkään pudotuspelit eivät menneet tuuttiin, mutta Kucherovin runkosarja oli jotain maagista – tuskin sitä voi palkinnotta jättää. Samaa mieltä ovat voittajaveto-kertoimet, eiköhän tämä ole selvää pässinlihaa tämä palkinto ja sen saaja?

Lyö vetoa vuoden parhaasta maalivahdista – Vezina Trophy kertoimet

Entä kuka vie parhaan maalivahdin palkinnon (Vezina trophy) tai kenestä kruunataan menneen kauden paras puolustaja (Norris trophy)? Näistä voi tietenkin lyödä vetoa, kertoimet kertovat ennakkosuosikit, mutta joskus näissäkin on yllätyksiä nähty. Tampan Andrei Vasilevski on iso ennakkosuosikki, Ben Bishop haastaa, mutta eiköhän runkosarjan voittoon joukkueensa johdattanut Vasilevski ole Vezinansa ansainnut? Robin Lehnerille kaikki kunnia, mutta ei tässä joukossa riitä.

Lyö vetoa vuoden parhaasta puolustajasta – Norris Trophy kertoimet

Mark Giordano on melko varma palkittava Parhaan puolustajan palkinnolla, ainakin kertoimien mukaan. Calgary-pakki nousi viimeistään tänä vuonna ylimpään tähtikaartiin, Brent Burns ja Victor Hedman siellä on ollut jo useamman vuoden. Mutta nyt Giordanon voitto taitaa olla sinettiä vaille saletti.

Eikös se voittaja ole jo siinä keskellä?

Lyö vetoa kaikista palkinnoista – NHL Awards kertoimet

Entä kuka mahtaa olla vuoden paras valmentaja (Jack Adams -palkinto)? Tai saako Ryan O’Reilly vielä yhden pokaalin Frank J. Selke Trophyn eli parhaan puolustavan hyökkäähän pokaalin myötä? Tai kenelle luovutetaan Bill Masterton Memorial Trophy? Foligno – Lehner – Thornton?

Ja saako Henke Lundqvist yhden pokaalin lisää kaappiinsa King Clancyn palkinnon myötä? Vai meneekö ennemmin Ekman-Larssonille tai Jason Zuckerille? Entä Mark Messier NHL Leadership -palkinto? Justin Williams, Wayne Simmonds vai Mark Giordano? Ted Lindsay -palkinto ehdokkaana on myös Patrick Kane, Kucherovin ja McDavidin lisäksi. Kuka mahtaa olla NHL:n pelaaja yhdistyksen valitsema koko NHL:n paras pelaaja?

Jännitä mukana suoraa lähetystä ja muista pistää vedot kehiin hyvissä ajoin ennen NHL Awards 2019 Gaalaa!

Tästä mainio ehdokasesittely ja ennustukset…miten oma rivisi muodostuu?

Lyö vetoa NHL Awardseista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *