NHL: Calgary Flames – Boston Bruins 22.02.2020 Klo 05.00

NHL: Calgary Flames – Boston Bruins 22.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Kuuma, kuumempi, Boston vierailee ensi yönä Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa. Kotijoukkue on voittanut edellisestä viidestä vain yhden, synkentääkö Tuukka Rask kumppaneineen tuota tilastoa?

Boston dominoinut keskinäisiä otteluita

Boston Bruins on juuri nyt Tampa Bay Ligthningin ohella NHL:n kuumin joukkue. Joukkue porskuttaa konferenssin kärjessä ja se on neljän ottelun voittoputkessa. Tammikuun 21. päivän jälkeen Boston on voittanut kymmenen ottelua ja hävinnyt vain yhden. Ainoa tappio tuli vieraskaukalossa yllättäen Detroit Red Wingsille. Nämä joukkueet eivät ole vielä kohdanneet tällä kaudella mutta pieni historiakatsaus osoittaa, että Boston on dominoinut tätä otteluparia viime vuosina. Edellisestä kymmenestä kohtaamisesta seitsemän on mennyt Bostonille ja kolme Calgarylle. Ratkaisua on haettu kolmesti varsinaisen peliajan jälkeen ja näistä kaksi on mennyt Bruinsille.

Calgary vielä kiinni pudotuspelipaikassa

Calgaryllä ei mene juuri nyt yhtä hohdokkaasti kuin yön vierailla. Edellisestä kuudesta on tullut kaksi tappiota ja kauden tilastot ovat vaisut 14-11-4. Helmikuun alun jälkeen Calgary ei ole voittanut kotiareenallaan yhtään peliä. Calgary on vielä kiinni pudotuspelipaikassa mutta Arizona on tasapisteissä ja nälkäinen.

Onko Johnny Gaudreau Calgaryn kokoonpanossa vai onko mies myyty?

Twitterissä hän ei enää tunnusta olevansa Flames-pelaaja… Pudotuspelihaaveista myös luovuttu?

Yhteenveto Calgary Flames – Boston Bruins

Uskomme että tulikuuma Boston on ensi yönä parempi. Lisäksi povaamme ottelusta isomaalista koitosta. Calgaryn kuusi edellistä ovat olleet melkoisia maalijuhlia (6-4, 4-8, 0-6, 5-3, 2-6, ja 2-6). Liekkipaidat tuskin pääsevät iskemään kuutta häkkiä Bostonia vastaan mutta tulivoimaa löytyy silti viimeistelyyn. Bostonin maaliteko potentiaalia David Pastrnakin ja Brad Marchandin johdolla ei varmasti kukaan kyseenalaista.

Nostetaan Coolbetilta otteluun seuraavat vedonlyöntikertoimet:

Boston voittaa ML – 1.62

Boston voittaa – 2.05

Yli 5.5 maalia –1.84

 

Lyö tästä NHL -ottelusta vetoa Coolbetilla! »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *