NFL: Cleveland Browns – Los Angeles Rams 23.9.2019 klo 03.20

Viime kauden Super Bowlin hävinnyt Los Angeles Rams matkaa Cleveland Brownsin kentälle. Useamman kauden NFL:n heikoimpana joukkueen sarjataulukon pohjalla maannut Browns on lähtenyt suurilla pelaajakaupoilla nousemaan kohti liigan huippua. Lehdetovat kirjoittaneet ja NFL fanit kohisseet, kun Browns on tuonut Clevelandiin kovan luokan vahvistuksia. Supertähti Odell Beckhamin hankkiminen viime kauden jälkeen sai hurjapäät jo puhumaan Clevelandista kuin se oikeasti olisi yksi liigan parhaista. Mutta jefu jos mikä ei ole yhden miehen show.

Unibet näyttää jokaisen NFL -ottelun suorina livestreamauksina alkuperäisen selostuksen kanssa. Livebetsaaminen ja oman vedon jännittäminen ei ole NFL:ssä ollut suomalaisille koskaan ennen näin sujuvaa!

Viime kierroksella Cleveland jo otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kukisti vieraissa New York Jetsin 23-3. Jets on yksi liigan heikoimpia, joten tämä ei kyllä ole vielä merkki mistään. Jet joutui ottelussa vielä laittamaa kolmos-QB:sa kentälle, kun kaksi listalla ylempänä olevaa joutuivat sairastuvalle.
Kauden avausottelussa Browns hävisi kotikentällä Tennessee Titansille tylysti 13-43.

Nyt Clevelandin kotiluolaan tulee Los Angeles Rams ja sen isot, pahat pelaajat puolustuksen Aaron Donald etunenässä. Ottelu on Brownsille taas yksi paikka kokeilla oikeasti hyvää joukkuetta vastaan.

Pari vuotta sitten Cleveland pelas legendaarisen kauden häviämällä kaikki ottelunsa. Mediakohu tutkimotarinan ympärillä on ollut melkoinen, mutta mikä se Clevelandin taso oikein on? Avausottelussa Browns oli kuriton, se otti 18 rangaistusta ja antoi Titansin vetää toisella jaksolla 0-28 -jakson.
Kakkosviikon Jets -ottelussakin oli paljon huolestuttavaa voitosta huolimatta. Clevelandin pelinrakentaja Baker Mayfield on ollut epävarma ja muutama avainpelaaja loukkaantui pelissä. Browns -valmentaja Freddie Kitchens joutuu nyt ilmeisesti laittamaan rookieita kentälle.

Aaron Donald pelottaa kaikkia

LA Ramsin hyökkäyksellä on ollut kauden kahdessa ottelussa omat ongelmansa, mutta puolustus on ollut taas rautaa. Viime ottelussa Rams piti kova New Orleans Saintsin vain yhdeksässä pisteessä, tässä tosin Saints -QB Drew Breesin loukkaantuminen oli isossa osassa.
Ramsin puolustuksessa on ehkä liigan paras pelaaja, eli Aaron Donald. Usein tähtipelinrakentajat saavat paras pelaaja -tittelin, mutta useampikin laji-ihminen ja pelaajat itse nostavat usein kahdesti liigan parhaaksi puolustajaksi valitun Donaldin ykköseksi. Puolustuksen linjan Donaldilla on tältä kaudelta vasta kaksi taklauksta eikä yhtään QB:n säkitystä, mutta se johtuu tyystin siitä, että vastustajien pelisuunnitelma nojaa Donaldin eliminoimiseen. Näin tekee vamasti Brownskin.

Katso kuumat kertoimet Casinowinneriltä! »
Betsaa nopeasti Fastbetin vedonlyöntilistan kautta. »

Betsiväki on pikku hiljaa hylkäämässä Clevelandin. Alkukauden hype on vaihtunut realismiin. Vegasin bookkereilla Cleveland lähti kauden avausottelussa Tennesseetä vastaan peliin viiden pisteen suosikkina, ja sitten se otti 30 pistettä neniin kotikentällä. Nyt kohteiden auetessa Cleveland sai tasoitusta Vegasissa kolme pistettä, mutta sekin on jo valunut 3.5 pisteeseen. Vegasin bookkerit ovat jo kertoneet, että Ramsille on betsattu huomattavasti enemmän kuin Clevelandille.

Hypätään tässä muiden pelaajien kelkkaan. Rams -3 saa Unibetilta vielä kertoimeksi 1.86. Siitä kupongille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *