Vysshaya Liga: Neman Grodno – Vitebsk kello 18.00 su 29.3.2020

Valko-Venäjän pääsarjassa nähdään sunnuntaina kahden ottelun kierros. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Grodnossa, jossa toisistaan mittaa ottavat Neman Grodno ja Vitebsk. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Vitebskin mahdollisuuksia ei kannata ampua ihan täysin alas. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Lähtökohdat

Neman Grodno ja Vitebsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 49 kertaa. Näistä peleistä Neman Grodno on voittanut 16 ottelua, 17 kertaa pisteet ovat menneet tasan ja 15 kertaa kentältä on poistunut voittajana Vitebsk. Joukkueiden tuoreimmat kohtaamiset ovat perua viime kesältä. Tuolloin osapuolet kohtasivat kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen päättyi Nemanin 1-0 kotivoittoon ja toinen 0-0 tasapeliin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoraan hyppää silmään. Kerrotaan kuitenkin, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään pisteen (2-3-0). Edellisen kerran vierasjoukkue on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen huhtikuussa 2017. Tuolloin Vitebsk kaatoi tällä samaisella stadionilla Nemanin maalein 1-4.

IFK:lla lupauksia herättävä alkukausi

Neman Grodno on vuonna 1964 perustettu jalkapalloseura, joka on pelannut vuodesta 1992 lähtien Valko-Venäjän pääsarjassa. Menneellä kaudella joukkue sijoittui Valko-Venäjän Valioliigassa kymmenenneksi. Kuluvan vuoden aikana Neman Grodno on pelannut 11 ottelua. Näistä peleistä kymmenen on ollut ystävyysotteluita ja yksi Valko-Venäjän pääsarjapeli. Noista ystävyysotteluista joukkueelle kirjattiin kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Kauden avauksessa joukkue joutui myöntämään Isloch Minskin paremmaksi 1-0 lukemin.

Vitebsk on vuonna 1960 perustettu jalkapalloseura, joka sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa 13. sijalle. Joukkueen kuluva kausi ei ole alkanut kovinkaan kummoisesti, sillä yhdeksästä tämän kauden harjoituspelistä sille kirjattiin kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Joukkueen kannattajien onneksi kauden avaus toi 1-0 kotivoiton Gorodejasta. Tuon voiton myötä Vitebsk on voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Tasainen ottelu luvassa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä voimasuhteet ovat hyvin tasaiset. Tätä me perustelemme sillä, että historia puoltaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, mutta viimeviikkoiset esitykset nostavat vierasjoukkueen osakkeita. Vaikka homma haiseekin tasapeliltä, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vierasjoukkueen voiton puolesta. Parhaan kertoimen Vitebskin voitolle tarjoaa Nordicbet.

Lyö Vitebskin voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *