Vysshaya Liga: Neman Grodno – Belshina Bobruisk kello 19.00 pe 10.4.2020

Valko-Venäjän pääsarjan pelit jatkuvat perjantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa ottelu nähdään Grodnossa, jossa toisistaan mittaa ovat Neman ja Belshina. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä alkukauden esitysten perusteella Belshina pelaa väärässä sarjassa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Neman Grodno ja Belshina Bobruisk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 47 kertaa. Näistä peleistä Neman on voittanut 18 ottelua, 18 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 11 kertaa kentältä on poistunut voittajana Belshina. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua heinäkuulta 2018. Tuolloin osapuolet kohtasivat Valko-Venäjän Cupissa. Tuo ottelu päättyi Belshinan 3-1 voittoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkue on saanut kaksikon neljässä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään pisteen (2-2-0). Vierasjoukkue on puolestaan voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran huhtikuussa 2015. Tuolloin Belshina kaatoi Nemanin tällä samaisella kentällä 1-3 lukemin.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat ollee viime vuosina vähämaalisia vääntöä pääasiassa. Tästä kertoo se, että kaksikon neljässä viimeisessä väännössä on kolmesti jääty alle 2,5 maalin. Lisäksi näissä neljässä ottelussa toinen osapuoli on jäänyt kaksi kertaa maaleitta.

Lähtökohdat

Neman lähtee otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Joukkue aloitti kautensa 1-0 tappiolla Isloch Minskille, mutta tämän jälkeen se kaatoi Vitebskin ja pelasi tuoreimmassa pelissään 0-0 tasapelin Soligorskin kanssa. Näin ollen joukkueen maaliero kolmen pelin jälkeen on kaksi tehtyä ja yksi päästetty maali.

Belshina lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Joukkue aloitti kautensa 1-3 tappiolla FC Minskille. Toisessa ottelussa se joutui myöntämään Zhodinon 1-0 lukemin paremmaksi ja kun kolmannessa pelissä Gorodeja oli parempi 0-1 lukemin, niin joukkueen maaliero kolmen pelin jälkeen on yksi tehty ja viisi päästettyä maalia.

Neman ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Nemanin otteluun ennakkosuosikiksi. Tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com, sillä Belshina on meidän silmissämme tällä hetkellä yksi niistä joukkueista, jotka pelaava väärää sarjaa, sillä sen tulokset ovat täysin vastaiskujen varassa ja kun nämä otetaan pois, on joukkue riisuttu aseista. Tämän vuoksi lapulle laitetaan kotivoitto, sillä Nemanin alkukauden peleissä on ollut ihan ideaakin. Lisäksi se puolustajaa paremmin kuin Belshina.

Lyö Nemanin voiton puolesta vetoa Bethardilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *