NBA -tupla: Miami Heat – Chicago Bulls 9.12.2019

NBA: Miami Heat – Chicago Bulls, veikkausvihje ja kertoimet

Heat kotonaan 9-0

Chicago Bulls hävisi viimeksi kotikentällään Golden State Warriorsille kahdella pisteellä. Tappio oli taas askel taaksepäin Bullsin pyristelyissä, joukkue on alisuorittanut pahasti. Ennen Warriors -häviötä Bullsin peli oli jo näyttänyt paremmalta, ja se oli saanut pelattua kauden ensimmäisen kahden voiton putken.
Lauri Markkanenkin on viime otteluissa pikku hiljaa päässyt nousemaan omalle tasolleen. Golden State -matsissa Markkanen heitti 20 pistettä, joista 17 avausjaksolla.

Chicagon tämänkertainen vastus Miami Heat on pelannut erinomaista kautta. Sen voittosuhde on nyt 16-6, ja kotikentällä se on voittanut kaikki yhdeksän otteluaan. Miamilta löytyy onnistujia joka puolelta. Sen edellinen ottelu oli yhdeksän pisteen kotivoitto Washingtonista. Jimmy Butler teki kauden toisen tripla-tuplansa, 28 pistettä, 11 syöttöä ja 11 levypalloa. Sentteri Adebayo nosti 24 pistettä ja otti 14 levypalloa. Rookie Herro teki 22 pistettä.

Jimmy Butler on Chicago Bullsin vanha tähtipelaaja. Seura päätti aloittaa jälleenrakennuksen kauppaamalla Butlerin Minnesotaan, toiseen suuntaan Chicagoon tulivat Markkanen, Zach LaVine sekä Kris Dunn. Vielä viime kaudella Chicagon fanit olivat vankasti sitä mieltä, että oli hyvä kauppa, nyt keskustelupalstoilla on menossa kiivas väittely siitä, että hävisikö Bulls kuitenkin tässä treidissä.

Lauri Markkasen peli on ollut Chicagolle jo lupauksia antava. Ilman Markkasen panosta hyökkäyspäässä joukkue oli todella vaisu, ja voitti otteluita vain, jos joku muu pelaaja oli tulikuuma. Kings – ja Grizzlies -voitit Bulls sai jo tasapainoisella pelillä.

Kaksi askelta eteen, yksi askel taakse

Warriors -tappio oli askel taaksepäin, jokin hommassa sakkasi pelin loppupuolella. Golden State osasi ottaa Markkasen pois pelistä, mutta Chicagolla ei sitten ollut mitään vastata tähän.
Warriorsin päävalmentaja Steve Kerr, entinen Bulls -pelaaja, laittoi puoliajan jälkeen joukkueen parhaan puolustajan Dray Greenin pelaamaan Bullsin takamies Satoranskya vastaan, ja se tarkoitti, että kun Bulls haki screenillä vapaata paikkaa, niin Warriorsit vaihtoivat puolustuksessa miestä, ja Green oli sitten joko Markkasta tai LaVineä vastaan. Kerr on mainio valmentaja, hän vei tässä Chicagon päävalmentajaa Jim Boylenia aikalailla kuusi-nolla.

11 vierasottelustaan Bulls on voittanut neljä. Sen alkukauden ohjelma on ollut kovin helppo, joukkue olisi voinut hyvällä pelillä pelata itsensä helposti pudotuspelirajan päälle.

Bulls ja Heat ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Chicagossa Miami voitti kahdeksalla pisteellä. Päävalmentaja Boylen heitti ottelussa Bullsin ykköspyssyn LaVinen vaihtoon tämän tehtyä pahoja virheitä puolustuspäässä. Tästä seurasi sananvaihtoa median välityksellä. Sellainen on huono merkki, mutta tällä kertaa kävi niin, että Heat -ottelun jälkeen aina Golden State -peliin saakka LaVine pelasi loistavasti. Warriors -pelissä hänkin sitten unohti, että miten pelata voittavaa korista.

Chicagon Otto Porter on edelleen loukkaantuneena sivussa. Markkasen kylkivamma lienee ohitse. Porter olisi tärkeä pelaaja Chicagolle, vaihtopenkiltä ei paljon ratkaisijoita löydy, kun rookie Coby White on vielä kovin epätasainen.
Heatilta sivussa on ainakin Dragic.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.30 – 3.70. Heat toki on selvä suosikki, mutta Bulls 7.5 pisteen tasoituksella voisi olla hyvä betsi. Kerroin tähän on Unibetilla 1.91. Ennen Golden State -ottelua Bulls oli menossa hyvään suuntaan, ehkä Warriors -matsi oli vain pieni notkahdus.

Miami Heatin mahdollinen avaus: Leonard, Butler, Robinson, Adebayo, Nunn

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Markkanen, Carter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *