NBA -tupla: Bulls ja Hornets 5.12.2019

NBA -tupla: Chicago Bulls ja Charlotte Hornets, veikkausvihje ja kertoimet

Bullsilla mahdollisuus voittoputkeen

Chicago Bulls voitti viime ottelussaan Sacramento Kingsit vieraissa seitsemällä pisteellä. Voitto oli lupauksia antava, koska Lauri Markkanenkin pelasi jo aikalailla tasollaan. Markkanen teki 20 pistettä, neljä kahdeksasta kolmosen heitosta upposi koriin.
Jos Markkanen on nyt jättänyt vaikeudet taakseen, niin se olisi iso juttu Bullsille. Markkanen on suunnitelmissa ollut Zach LaVInen kanssa joukkueen hyökkäyksen toinen kulmakivi, jos kun mies on ollut pahasti alamaissa, niin koko Bullsin joukkue on nilkuttanut kuin rampa.

LaVinekin on viime otteluissa ollut erinomaisen hyvä. Nyt Sacramentossa hän teki 28 pistettä. Yhteensä Markkanen ja LaVine heittivät 25 kertaa ja 23 meni sisään. Kolmsen kaaren takaa 15 heitosta peräti yhdeksän meni koriin.

Kolmen ottelun länsirannikon kiertueella Bulls meni ensin häviämään Golden Statelle ja Portlandille. Yhdeksästä viime ottelustaan Bulls on hävinnyt seitsemän. Grizzlies on heikko vastus, ja nyt olisi Chicagolla mainio paikka ottaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi voittoa putkeen.
Grizzlies on hävinnyt viimeisistä kahdeksasta ottelustaan seitsemän. Viimeksi Indiana voitti sen 13 pisteellä.

Memphisin mainio rookie Ja Morant on kärsinyt selkävaivoista ja hän on ilmeisesti sivussa. Morant on ollut Grizzliesin joukkueen harvoja onnistujia, hänen pistekeskiarvonsa on yli 18 ja syöttökeskiarvo yli kuusi. Morant lienee pelaaja, jonka varaan Memphis tulevaisuutta rakentaa. Viime draftissa Grizzlies otti hänen kakkosena.

Otto Porter on edelleen sivussa Bullsin joukkueesta. Porter olisi terveenä ollessaan avauskokoonpanon laituri ja joukkueen hyökkäyksen kolmosvaihtoehto.

Tällä kaudella Chicago ja Memphis ovat kohdanneet kerran. Bulls voitti kahdeksalla pisteellä, LaVine teki ottelussa 37 pistettä ja rookie Coby White 25.

Unibet antaa Bullsille tasoitukseksi -6, ja se kelpaa kupongille. Uskotaan, että kotikentällä Markkanen jatkaa parempia pelejään. Ja jos koko Bulls on vähänkin tasollaan, niin kyllä tämä osuu.

Golden State häviää kiertueellaan

Loukkaantumisten vaivaama Golden State on koko NBA -heikoin joukkue juuri nyt. Charlottessa se saa neljä pistettä tasoitusta, ja pelin voi laittaa Warriorsia vastaan. Ilman tähtikaksikko Thompson-Currya Golden State on liian kevyt NBA -joukkueeksi.

Hornets on myös heikonlainen ryhmä, mutta kuitenkin astetta parempi kuin Warriors. Charlottelle on nyt kahdeksan voittoa, kun Golden Statella vain neljä.
Otteluiden alut ovat olleet Charlottelle vaikeita. Viimeksi kotikentällään se vielä menetti Phoenixia vastaan seitsemän pisteen johdon ottelun lopussa. Alussa Hornets oli jo vaipunut 20 pisteen takaa-ajajaksi, mutta joukkue kuitenkin heräsi pelaamaan, meni ohi, mutta lopulta hävisi.

”Ikävää, että meidän pitää odottaa puoliaikaa ennen kuin homma lähtee toimimaan”, Charlotten päävalmentaja Borrego sanoi mediaväelle.

Golden State Warriors on niin heikko ryhmä, että hieman vaisumpikin alku pitää Charlotten varmasti pelissä mukana. Warriorsille on menossa raskas idän pelikiertua,ja se on hävinnyt kolme ensimmäistä ottelua tällä reissulla. Viime pelissä Atlantassa se teki vain 79 pistettä, ja se on nyky-NBA:ssa todella heikosti.

Rookie Eric Paschall on ollut Golden Staten ykkönen, kun tähtikaarti on ollut sairastuvalla. KEvin Looney pelasi viimeksi jo vartin, mutta Draymond Green oli taas sivussa.

Charlotte -4 on hyvä betsi NBA -tuplaan. Bulls -6 ja Hornets -4 antavat Unibetin lukemilla yhteiskertoimeksi 3.63.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *