NBA -tupla: Bulls ja Hawks 3.12.2019

NBA -tupla: Chicago Bulls ja Atlanta Hawks, veikkausvihje ja kertoimet

Kings on yliarvostettu, vaikka vastassa Bulls

Chicago Bulls on kolmen ottelun länsirannikon kiertueella. Nyt olisi viimeinen mahdollisuus saada jotain kotiintuomista reissulta. Kaksi edellistä ottelua Golden Statea ja Portlandia vastaan Bulls hävisi.

Sacramento Kings ei ole häävi joukkue, niin kuin ei ollut Warriors ja Trailblazerskaan. Kingsillä on nyt kahdeksan voittoa, kun Chicagolla on kuusi.

Viime ottelussaan Sacramento otti hyvän voiton kovaa Denver Nuggetsia vastaan. Se tuli viimeisellä neljänneksellä 17 pisteen tappioasemasta rinnalle ja jatkoajalla ohi voittoon. Ennen Denver -ottelua Sacramento oli käynyt itärannikolla häviämässä Philadelphialle ja Bostonille.

Kings on ollut viime otteluissa nousussa. 13 viime pelistä se on voittanut kahdeksan. Bulls taas on hävinnyt kolme putkeen. Chicago on usein peleissä hyvin mukana loppuun saakka, mutta sitten kun pitäisi viime minuuteilla pelata voitosta, niin se on aivan suossa. Ongelma on varmasti ainakin osin valmennuksen puolella.
Bullsin päävalmentaja Jim Boylen on kertonut, että hänellä olisi seurajohdon tuki. Boylen on vakuuttanut medialle, että kyllä ne voitot vielä tulevat, kun joukkue vain pelaa kovaa ja yhdessä. Jossain vaiheessa johto varmasti päättää hylätä Boylenin, jossa kausi jatkuu yhtä surkeana kuin tähän asti.

Pelaajapuolella Chicagin suurin ongelma on Lauri Markkanen. Hän ei vieläkään ole noussut tasolleen. Viimeksi Portlandissa Markkanen pelasi jo jälkimmäisen puoliskon melko hyvin tehden 12 pistettä. Avausjaksolla hän sitten ei ollut tehnyt pistettäkään. Jos Markkanen saisi pelin kulkemaan niin se olisi varmasti se ylimääräinen tekijä, joka nostaisi Bullsin voittokantaan ja samalla pelastaisi Boylenin työpaikan.

LaVine on pelannut hyvin

Chicagon haukuttu takamies Zach LaVine on pelannut viime aikoina hyvin. Hän teki Warriorsia vastaan 36 pistettä ja Blazersia vastaan 28 pistettä. LaVinen ollessa kentällä Bulls on voittanut nyt nämä jaksot, eli vaihtopenkki on ollut viime otteluiden häviöiden syynä.
Sacramento laittaa kentälle ykkösmiehensä Buddy Hieldin, ja aikalailla peli tulee olemaan näiden kahden pisteidentekokisa.

Viime kaudella Bulls hävisi Sacramentolle kahdesti oikein kunnolla, piste-erot olivat 19 ja 27 pistettä.
Chicagolla olisi nyt mainio tilaisuus aloittaa vaikka voittoputki. Kings ei ole häävi joukkue, vaikka se viime aikoina onkin pelannu melko hyvin. Sacramenton pelin jälkeen Bulls kohtaa kotonaan Golden Staten ja Memphisin, ja näissä se on selvä suosikki.
Kings taas pelaa lähitulevaisuudessa paljon vieraissa, joten se saattaa notkahtaa.

Unibetilla Kings antaa viisi pistettä tasoitusta. Otetaan Bulls NBA -tuplaan mukaan. Chicagolla on hyvät mahdollisuudet ainakin roikkua ottelussa mukana.

Atlanta katkaisee putkensa

Loukkaantumisten vuoksi heikossa kunnossa oleva Golden State Warriors pelaa Atlantassa Hawksin kanssa. Kotijoukkue on kuuden ja puolen pisteen suosikki, ja sitä voisi pelata.
Atlantalla on alla huima kymmenen tappion putki, mutta ei se ole niin huono joukkue. Joukkueen puolustuksessa on kyllä ollut pahoja ongelmia.Viimeksi Hawks hävisi Houstonissa peräti 47 pistettä.

Atlantalla on kyllä hyvä alku paremmalle tulevaisuudelle. Sen toisen vuoden pelaaja, takamies Trae Young on tuleva tähtipelaaja. Hänen varaa voi hyvin rakentaa menestyvän joukkueen. Houstonissa Young teki 37 pistettä.
Atlantan hyökkäyspään kakkonen on ollut Jabari Parker, joka viime kaudella kävi Chicagossakin. Parker totesi Bullsissa ollessaan, että hänelle ei makseta puolustamisesta, ja tätä samaa mies näyttää toteuttavan Atlantassakin.
Atlantan voimalaituri Collins on pelikiellossa, ja se on menetys joukkueelle.

Golden State on aina vaan ilman Steph Currya ja Klay Thompsonia. Curryllä on murtunut käsi ja Thompsonilla edelleen viime vuoden finaaleissa loukkaantunut polvi vaivaa.
Warriorsin eduksi on sanottava se, että joukkueen päävalmentaja Steve Kerr osaa ottaa pelaajista parhaan irti. Silti joukkue on tällä kaudella ollut pahimmillaan seitsemän ottelun tappioputkessa, ja se tuntuu aikamoiselta alamäeltä huomioon ottaen sen, kuinka ylivoimainen Warriors on viime kausien aikana ollut.
Viime ottelussaan Warriors hävisi Orlandolle neljällä pisteellä. Tällä hetkellä Atlantalla ja Golden Statella neljä voittoa molemmilla, mutta kotiedun ansiosta Atlanta on oikeutetusti suosikki.

NBA -tuplassa Bulls +5 ja Hawks -6.5 Unibetin kerroin on 3.67.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *