NBA -tupla: Bulls ja Clippers 7.12.2019

NBA -tupla: Chicago Bulls ja Los Angeles Clippes, veikkausvihje ja kertoimet

Bullsille jo kolmen voiton putki?

Chicago Bullsilla on alla voitot Sacramento Kingsistä ja Memphis Grizzliesistä. Kumpikin on heikko joukkue, mutta seuraava vastus Golden State Warriors on vielä kehnompi. Ilman Steph Currya ja KLay Thompsonia pelaava Warriors on koko NBA:n heikoin ryhmä, sillä on voittoja vasta neljä.
Warriors on vielä raskaalla itärannikon kiertueella, jossa se on hävinnyt nyt neljä ottelua putkeen.
Bulls on voittanut tällä kaudella kotikentällä neljä ottelun ja hävinnyt seitsemän. Warriors on voittanut vieraissa vain kahdesti ja hävinnyt 12 kertaa.

Chicago Bulls on kahdessa viime ottelussaan pelannut kauden parasta peliään. Syy pelin paranemiseen on se, että sekä Zach LaVine että Lauri Markkanen ovat viime otteluissa pelanneet hyvin.
Bulls voitti Memphisin 106-99, ja siinä pelissä LaVine teki 25 pistettä. Markkanen teki 15, ja puolet hänen kahdeksasta kolmosestaan upposi koriin. LaVine taas ottelun viimeisellä neljänneksellä teki itse tai syötti 13 perättäistä pistettä.

Jos LaVine jatkaa pelaamista niin, että hän ei syyllisty hätäisiin ja huonoihin heittoihin, ja Markkanen saa kolmosensa sisään kovalla prosentilla, niin Bulls saattaisi jopa nousta pelaamaan pudotuspelipaikoista. Joukkue on vielä rakennusvaiheessa, vaikka sillä olisikin jo pelaajapuolella osaset kasassa, niin eivät nämä osaset ole vielä valmiita. Bulls on nuori ryhmä, ja jos valmennus on yhtään tilanteen tasalla, niin jokusen vuoden päästä Bulls voisi olla itäpuolen kärkiryhmiä.

Yksi hyvä palanen Bulls -ryhmässä on myös toisen kauden sentteri Wendell Carter. Hän on tehynyt 22 viime ottelussa tupla-tuplan 12 kertaa. Bullsin päävelmentaja Jim Boylen on todennut, että Carter tekee mielellään kentällä kovaa ja likaista työtä, ja sitä joukkue tarvitsee. Carterista on tullut Bullsin puolustuksen johtohahmo, ja hyökkäyspäässäkin on kehitystä tapahtumassa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.47 – 2.75. Tasoitus on viisi pistettä, ja sillä voisi laittaa betsin Bullsin puolesta. Warriors voitti Bullsit muutama ottelukierros sitten, ja nyt olisi revanssin paikka. Golden State on varmasti myös kiertueen rasittamana ja kokematon ryhmä. Bulls -5 on Unibetilla 1.91-kertoiminen betsi.

Clippers pärjää Milwaukeessa

Viikonlopun huippuottelu pelataan Milwaukeessa, jossa Los Angeles Clippers tulee Bucksin vieraaksi. Tämä pari on vetomarkkinoiden mukaan todennäköisin finaalipari ensi keväänä. Clippers +4 -veto saa Unibetilla kertoimeksi 1.88, ja siitä NBA -tuplaan toinen osapuoli.

Bucksilla on nyt voittoja 19 ja Clippesillä. Clippers on kuitenkin nousussa, viimeisistä kymmenestä matsistaan se on voittanut yhdeksän.
Clippersin tähtipelaaja Paul George oli alkukaudesta sivussa olkapäävamman ja leikkauksen vuoksi. Nyt hän on taas mukana. Kawhi Leonard on pelannut koko kauden, mutta hän tuntuu olevan pelaaja, joka pelaa sitä paremmin, mitä kovempi paikka. Ja runkosarjassa ei kovempaa matsia oikein ole kuin vierailu Bucksin kentälle.

Milwaukeen peli nojaa paljolti Gianns Antetokounmpoon. Viime kauden MVP -pelaaja Antetokounmpo on tehnyt tällä kaudella noin 31 pistettä per ottelu ja ottanut yli 13 levypalloa per ottelu. The Greek Freakin takana Bucks ei ole niin kova. Paperilla Clippers on parempi joukkue.

Bulls -5 ja Clippers +4 saa Unibetilta tuplakertoimen 3.59, sen voi pelata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *