NBA -tupla Bulls ja Cavaliers 19.11.2019

NBA -tupla: Chicago Bulls ja Cleveland Cavaliers, veikkausvihje ja kertoimet

Bullsilla taas Bucksia vastaan

Chicago Bulls hävisi viimeksi kotonaan Brooklyn Netsille, vaikka voitto olisi pitänyt ottaa. Nets pelasi ilman supertähteään Kyrie Irvingiä, ja Bulls oli ottelussa niskan päällä viimeistä neljännestä lukuunottamatta. Bulls antoi Netsin tehdä päätösneljänneksellä huimat 43 pistettä, ja se oli kyllä anteeksiantamaton romahdus kotikentällä United Centerissä.

Bullsin peli on kehnoa kummallakin puolella kenttää. Hyökkäyspäässä joukkueen peli usein pysähtyy kokonaan, neljä pelaajaa seisoo suorilla polvilla kolmosen viivan takana ja lopulta joku ottaa hankalan heiton.

Kehno hyökkäys lienee suurimmalta osin päävalmentaja Jim Boyleninn ongelma. Boylenin systeemi ei vain oikein kentällä toteudu niin kuin pitäisi. Takamies Zach LaVine ottaa hyökkäyspäässä eniten vastuuta, mutta hän tekee jatkuvasti tyhmiä ratkaisuja. Varsinkin otteluiden lopussa todella vaikea heitto tai typerä pallonmenetys korostuvat. LaVine ei ole tähtipelaaja, eikä hänestä sellaista taida koskaan tullakaan. Bullsilla pitäisi olla otteluiden loppupuolella joku muukin ratkaisu kuin antaa pallo LaVinen käsiin.

Puolustuspäässäkin LaVine on hieman ongelma. Hänen ollessa kentällä Bulls päästää tilastojen mukaan enemmän pisteitä kuin LaVinen istuessa penkillä.

Lauri Markkanen oli jälleen Brooklyniä vastaan heikonlainen. Markkanen on ollut jo pitkään vain varjo siitä, mitä hän oli kahdella edellisellä kaudella. Kylkivamma on lienee suurin syy vaisuuteen.

Bulls saa nyt kotikentälle United Centeriin Milwaukee Bucksin. Muutama päivä sitten joukkueet pelasivat Milwaukeessa, ja sen ottelu Bucks vei yhdeksällä pisteellä. Tällä kertaa Bulls saa tasoitusta 7,5 pistettä, ja siihen voisi vielä panoksen laittaa. Kyllä Bullsin kotikenttä on ainakin kahden pisteen arvoinen.

Tuplalle kerrointa lähes neljä

Cleveland Cavaliers ja New York Knicks ovat Bullsin kanssa Itäisen konferenssin heikompia joukkueita. Nyt ne pelaavat vastakkain New Yorkin Madison Square Gardenissa. Cavsilla on nyt neljä voittoa ja Knicksillä kolme. Viimeksi Knicks hävisi kotonaan Charlotte Hornetsille pisteellä. Cavs taas hävisi kotonaan Philadelphialle 19 pisteellä.

Reilu viikko sitten Cleveland murskasi kotikentällään Knicksit 108-87. Ottelun jälkeen Knicksin johtoporras jo julkisesti kertoi olevansa tyytymätön. Knicksin pävalmentaja Fizdale valmentaa jo työnsä puolesta.
Cavskin on pienessä aallonpohjassa. Se on Knicks -voiton jälkeen hävinnyt kolme.
Clevaland on kuitenkin näyttänyt tällä kaudella olevansa parempi ryhmä kuin Knicks. Rankkauksissa Cleveland on selvästi korkeammalla kuin newyorkilaiset. Madison Square Gardenin ottelun pitäisi olla paremminkin 50/50.

Bulls +7.5 -vedon kanssa tuplaan voisi laittaa Clevelandin voiton. Tälle Unibet antaa kertoimeksi 2.08. Yhteiskerrointa tuplalle tulee 3.93.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *