NBA: Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 21.1.2020

NBA: Milwaukee Bucks – Chicago Bulls, veikkausvihje ja kertoimet

Bucks on NBA:n ykkösjoukkue

Milwaukee Bucks on koko NBA:n paras joukkue tällä hetkellä. Sillä on 38 voittoa, kun toiseksi parhaalla Los Angeles Lakersilla on 34 voittoa.
Chicago Bullsin voittosarakkeessa on 16 voittoa. Kaikista ongelmista huolimatta Bulls on vain kahden voiton päässä pudotuspelipaikasta. Itäisen konferenssin kahdeksantena on nyt Brooklyn Nets, ja kyllä Bulls voisi sen saada kiinni pienoisella loppukirillä.

Viime ottelussaan Chicago Bulls voitti kotikentällä Cleveland Cavaliersin kahdella pisteellä. Ennen viimeistä neljännestä Bulls oli vielä 15 pistettä tappiolla, mutta joukkueen ykkösmies Zach LaVine hoiti homman. LaVine teki ottelussa yhteensä 42 pistettä. Lievän nilkkavamman kanssa pelaava Lauri Markkanen teki 17 pistettä.
Milwaukee Bucksilla on menossa kuuden voiton putki, viimeksi se voitti Brooklynin 20 pisteellä.
Bulls ja Bucks ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, ja Milwaukee on voittanut ne kaikki. Eiköhän tässäkin ottelussa jatku sama tahti, kysymys on vain siitä, että kuinka monella pisteellä Bulls nyt häviää.

Milwaukee on ollut tällä kaudella vakuuttava. 12 viime ottelustaan se on voittanut 11. Kotikentällään Bucks on voittanut 20 ja hävinnyt vain kahdesti. Ainakin lehdistölle Bucksin pelaajat kertovat, että ei tässä vielä mitään olla voitettu.
”Runkosarjassa ei voiteta mestaruuksia. Vielä on pitkä matka”, Bucksin laituri Khris Middleton sanoi hiljattain.

Sentterit sairastuvalla

Chicago Bullsilla on hankalia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Aloituskokoonpanon laituri Otto Porter on ollut sivussa oikeastaan koko kauden, ja se on näkynyt Bullsin pelissä. Joukkueen avausviisikossa ei ole ollut oikeastaan nyt SF -paikalle ketään, vaan kahden pitkän miehen lisäksi kentällä on ollut kolme takamiestä LaVine, Dunn ja Satoransky.
Viime viikkoina vielä Bullsin molemmat varsinaiset keskushyökkääjät, toisen vuoden pelaaja Carter sekä rookie Gafford ovat pudonneet sairastuvalle. Nyt Lauri Markkanen joutuu ottamaan sentterin vastuuta, ja tämä ei kyllä NBA:ssa sovi Markkaselle.

Viidestä viime ottelustaan Chicago on loukkaantumisista huolimatta voittanut kolme. Suurin tekijä voitoissa on ollut LaVine, joka on tällä kaudella tehty 25 pistettä per ottelu.
LaVine on siinä ja siinä päästä mukaan piakkoin pelattavaan All Star -otteluun. Milwaukee Bucksin tähti Giannis Antetokounmpo on varmuudella mukana All Star -ottelussa ja ehkä hän taas tällä kaudella saa viime vuoden tavoin MVP -tittelin itselleen. The Greek Freak on tehnyt nyt kuluvalla kaudella 30 pistettä per ottelu.

Unibetin kertoimet näyttävät selvästi, että mikä tilanne on näiden kahden joukkueen ottelussa. Bucksin suosikkikerroin on vain 1.08, Bullsin voittokerroin on sitten jo 9.50. Tasoitus on 14 pistettä. Laitetaan betsi Bucksille. Bullsin tilanne ilman kahta sentteriä on hankala. Markkasella ei ole mahdollisuuksia Antetokounmpoa ja sentteri Lopezia vastaan, eikä Luke Kornetilla senkään vertaa.

Milwaukee Bucksin mahdollinen avaus: Antetokounmpo, Middleton, Lopez, Bledsoe, Matthews

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, Satoransky, LaVine, Markkanen, Young

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *