NBA: Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 15.11.2019 klo 03.00

NBA: Milwaukee – Bucks – Chicago Bulls veikkausvihje ja kertoimet

Bullsilla ylivoimainen vastus

Lauri Markkanen on ollut tällä NBA -kaudella avausottelun jälkeen huono. Melkein se on ollut ilmeistä, että jotakin vaivaa Markkasella on ollut, ei nuori pelaaja voi yhdessä kesässä niin paljon taantua, mitä Markkaselle on viime kaudesta käynyt.
Nyt Chicagon pävalmentaja Jim Boylen jo sanoi lehdistön edustajille, että Markkaselle on vaivaa vinoissa vatsalihaksissa. Jotain tällaista faniforumien väki on uumoillut. Peleissä käyneet ovat kertoneet kuin Markkanen on otteluiden loppupuolella istunut penkillä ja pidellyt jääpussia kyljen päällä.

Markkanen on sen verra oleellinen osa Bullsin joukkuetta, että ilman täysikuntoista Markkasta Chicagolla ei ole paljon mahdollisuuksia. Kauden alla Bullsia hieman uumoiltiin jo pelaamaan pudotuspelipaikoista. Siihen suuntaan Bulls saattaisi olla menossa, jos kaikki olisivat täydessä pelikunnossa.
NBA:n runkosarjassa pelataan 82 ottelua, ja aivan varmasti jokainen pelaa joskus vajaakuntoisena. Yksi osa NBA -pelaajan lahjakkuutta saattaa olla iskukestävyys, ja tässä Markkanen saattaa olla ainakin vielä heikoilla.

Chicago voitti viimeksi kotonaan New York Knicksin 120-102. Ottelu ratkesi loppupuolella Bulls -rookie Coby Whiten hurjaan heittonäytökseen. 19-vuotias White upotti pelin viimeisellä neljänneksellä peräti seitsemän kolmosta. Tämä on koko liigan ennätys, koskaan ennen yhtä nuori pelaaja ei ole pystynyt vastaavaan.

Whiten hurja putki tuli kyllä aivan nurkan takaa. Ennen Knicks -ottelun viimeistä neljännestä hän oli tällä kaudella upottanut 26 heitosta vain kolme sisään. Ennätysneljänneksen jälkeenkin Whiten kolmosten heittoprosentti on vain noin 28.
Knicks -pelissä kolmella ensimmäisellä neljänneksellä White oli tehnyt vain neljä pistettä, ja pelin jälkeen hänellä oli kasassa 27 pistettä. Tämä on Whiten NBA -uran ennätys.

Idän ykkössuosikki

Milwaukee Bucks on aivan eri luokan ryhmä kuin heikko Knicks. Bucks on yksi Itäisen konferenssin suosikeista, eikä Bulls ole voittanut sitä kuuteen viime otteluun. Tällä kaudella Milwaukeen saldo on 7-3 ja Chicagon 4-7.
Bucks pelaa ottelussa ilman All Star -laituri Khris Middletonia, mutta ei hätää, Giannis”The Greek Freak” Antetokounmpo on hurjassa iskussa. Antetokounmpon lukemat tältä kaudelta ovat 29,7 pistettä per peli, 14,3 levypalloa per peli ja vielä melkein seitsemän syöttöä per ottelu.

Antetokounmpo on todellinen friikki urheilijaksi. Hän on 211 cm pitkä, mutta todella nopea ja taitava. NBA -joukkueiden sentterit ja isot laiturit ovat hänelle aivan liian hitaita, ja nopeammat kaverit sitten liian lyhyitä puolustamaan Antetokounmpoa. Chicago Bullsilla ei kyllä ole ketään, joka voisi pysäyttää Antetokounmpon, ehkä välillä hieman hidastaa kuitenkin, jos puolustaminen sujuu.

Milwaukeen joukkueessa pelaa myös takavuosien Chicago Bullsin sentteri Robin Lopez. Hän oli Bullsin avainpelaajia Lauri Markkasen aloitettua NBA -uransa. Lopes oli Markkaselle varmasti hyvä oppi-isä.
Milwaukeen avausviisikko on kova ilman Middletoniakin. Sentterinä pelaa Robinin veli Brook Lopez, ja avaukseen noussee mainio vaihtomies George Hill. Pelinrakentaja Eric Bledsoe on myös hyvä pelipaikallaan. Bullsin avauksessa ei välttämättä kukaan pääsisi Bucksin avaukseen.

Chicagon ykkösmies pisteiden puolesta on tällä kaudella ollut jälleen Zach LaVine, jonka pistekeskiarvo on nyt noin 20 per ottelu. LaVinen varassa Chicago ei kyllä pärjää, joukkue tarvitsee Markkasta tasapainottamaan hyökkäystä.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.13 – 6.75, ja siihen ei kannata vetolantteja uhrata. Yli 229 pistettä saa Unibetilta 1.81 -kertoimen. Tämä kelpaa. Chicago Bulls ei ole häävi puolustamaan, ja nyt sillä on ylivertainen vastus edessä. Bucks on tehnyt kotiotteluissaan keskimäärin oin 123 pistettä per matsi. Nyt voi olla edessä hyökkäyskisa, jonka Bulls kyllä häviää.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.13 – 6.75, ja tämä on kohdallaan. Yli 229 pistettä saa kertoimeksi 1.81, ja sitä voi pelata. Bucksin puolustaminen on Chicagolle varmasti hankalaa, ja Bucks on tehnyt kotiotteluissaan keskimäärin noin 123 pistettä per ottelu. Matsi taitaa mennä aikamoiseksi hyökkäyskisaksi, jonka Bulls lopulta häviää selvästi.

Milwaukee Bucksin mahdollinen avaus: Bledsoe, Hill, Antetokounmpo, Lopez, Matthews

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Markkanen, Porter, Carter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *