NBA: Chicago Bulls – Houston Rockets 10.11.2019 klo 03.00

NBA: Chicago Bulls – Houston Rockets veikkausvihje ja kertoimet

Bulls voitti Atlantassa

Chicago Bulls kohtaa seuraavaksi omalla United Centerillään kovan Houston Rocketsin. Houston on yksi koko NBA:n suurimpia mestarisuosikkeja, mutta aivan se ei ole vielä vakuuttanut. Rocketsin voittosuhde on ny 5-3, kun Bullsin numerot ovat 3-6.
Rocketsin pelin sydän on kahden supertähden James Hardenin ja Russell Westbrookin varassa, ja aivan vielä homma ei pelaa täysillä. Westbrook tuli Houstoniin kesällä, ja tätä kummasteltiin. Kuinka kaksi pallorohmua Harden ja Westbrook mahtuvat samaan joukkueeseen?
Harden on nyt ollut se, joka on hyökkäyksen ykkösvaihtoehto. Hän on tehnyt 36.5 pistettä per ottelu, Westbrookn lukema on 20.7.
Houstonin hyökkäys kyllä kulkee, se on tehnyt kauden jokaisessa ottelussa yli sata pistettä. Ongelma on puolustus, sillä vastustajatkin ovat tehneet joka ottelussa yli sata pistettä.

Hieno voitto Atlantassa

Chicagolla oli edellisessäkin kotiottelussa vastassa supertähtikaksikon joukkue. Los Angeles Lakers oli Chicagossa kolme neljännestä pahasti alakynnessä, mutta Bullsin viimeisen neljänneksen romahdus toi Lakersille voiton 108-102. Ottelu osoitti, että kyllä Bulls kotonaan voi pärjätä kenelle vain.

Lakers -ottelun jälkeen Bulls teki pikavisiitin Atlantaan, jossa se kävi voittamassa Hawksin selvästi 113-93. Lauri Markkanenkin oli Atlantassa jo hieman enemmän oma itsensä. Hän teki 17 pistettä, ja neljä kolmosta seitsemästä heitosta meni sisään. Bullsin ykkönen ottelussa oli takamies Tomas Satoransky, hän teki 27 pistettä.

Bulls pelasi Atlantassa viisaasti. Hawksin ykkösmies, takamies Trae Young oli pahasti alavireinen, jos ei jopa hieman loukkaantunut. Satoransky päihitti Youngin jatkuvasti, ja siksi Satoransky sai ottaa heittoja. Zach LaVine, joka useimmiten Bullsin joukkueesta ottaa heitot, heitti nyt vain kymmenen kertaa.

Bullsin ja Rocketsin kokoonpanot

Chicago Bulls joutuu pelaamaan Houstonia vastaan ilman aloitusviisikon Otto Porteria. Hänellä on jalkavamma, ja tilalle tulee ilmeisesti Chandler Hutchinson.
Porter on ollut tällä kaudella hieman vaisu. Peli on ollut pehmeän puolella ja pistekeskiarvokin vain 11.2.
Hutchinson on pelannut tällä kaudella vain kahdessa ottelussa, pistekeskiarvo on seitsemän. Päävalmentaja Jim Boylenia mukaan Hutchinson on atleettinen ja isokokoinen kaveri, joka pystyy puolustamaan useampaa pelipaikkaa. Houstonia vastaan Hutchinson saattaa olla arvokkaampi pelaaja kuin Porter, jos hän onnistuu hidastamaan Rocketsin tähtipelaajia puolustuspäässä.

Rocketsilla on alla kaksi voittoa. Viimeksi se kukisti heikosti kauden aloittaneen Goldes State Warriorsin. Bulls ja Rockets pelasivat viime kaudella kerran vastakkain. Sen pelin Houston voitti 121-105.

Unibetilla Chicago Bullsin tasoitus on 6.5 pistettä ja kerroin tälle 1.91. Siitä betsi, Houston ei ole niin kova kuin Lakers. Ja jos Chicagolla jatkuisi vire, niin kyllä se Rocketsin mukana pysyy.

Chicagon Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Markkanen, Hutchinson, Carter

Houston Rocketsin mahdollinen avaus: Westbrook, Harden, Tucker, House, Capela

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *