NBA: Chicago Bulls – Charlotte Hornets 14.12.2019

NBA: Chicago Bulls – Charlotte Hornets, veikkausvihje ja kertoimet

Viimeksi Chicago Bullsille murskavoitto

Chicago Bulls on menossa parempaan suuntaan. Viimeksi se otti kotikentällään Chicagon United Centerissa kauden ensimmäisen murskavoittonsa. Atlanta Hawks kävi häviämässä Bullsille selvästi 34 pisteellä 136-102.
Bullsin hyökkäys oli Atlantaa vastaan poikkeuksellisen kovassa iskussa. 136 pistettä on Chicagon suurin pistelukema varsinaisella peliajalla sitten vuoden 2008. Hawks -ottelu oli Bullsille myös ensimmäinen kerta sitten vuoden 2008, kun se teki yli sata pistettä kolmen neljänneksen aikana.
Bullsin hyökkäys on alkanut asettua uomiinsa, kun johtohahmot ovat jälleen Zach LaVine ja Lauri Markkanen. LaVine teki Atlantaa vastaan 35 pistettä vain 25 minuutissa, Markkanen teki 23 minuutissa 22 pistettä.

Chicago Bullsin alkukauden suurin ongelma oli se, että viimeisellä neljänneksellä se usein heitti voitot pois. LaVine totesi Hawks -ottelun jälkeen, että nyt joukkue pelaa matsit loppuu saakka.
”Olemme usein pilanneet pelin viimeisella neljännekselle. Nyt tämä menee paremmin. Meillä olisi paljon enemmän voittoja, jos emme olisi antaneet vastustajien tulla lopussa vielä peliin mukaan”, hän sanoi.
Tämän ongelman voi varmaan laittaa kokemattomuuden piikkiin. Bulls on vieläkin hyvin nuori joukkue.
Viime otteluissa Bulls on ottanut muutaman niukan häviön. Ennen Atlanta -peliä se hävisi Torontolle yhdellä pisteellä, Miamille vasta jatkoajan jälkeen ja Golden Statelle heikon pelin jälkeen kahdella pisteellä. Kokeneempi joukkue olisi onnistunut kääntämään jokusen näistä otteluista vielä voitoksi.

Charlottella pieni voittoputki

Charlotte Hornets ei ole erityisen häävi joukkue, vaikka hivenen Bullsia paremmin onkin pärjännyt. Honetsilla on nyt voittoja 11 ja häviöitä 16, kun Bullsilla lukemat ovat 9 ja 17. Vieraissa Hornetsin numerot ovat 5-8 ja kotikentällä Bullsin 5-9.
Charlotte on kahden voiton putkessa, kun se on kukistanut viimeksi Brooklynin ja Washingtonin.

Hornets on ollut parempi kuin Chicago hoitamaan homman loppuun. Nets -ja Wizards -ottelutkin se voitti kummatkin alle kymmenellä pisteellä, lopussa ei tullut romahtamisia.

Charlotten takamies Devonte Graham teki Nets -ottelussa oman piste-ennätyksensä 40. Heittoprosentti oli hyvä, 12 heitosta 12 sisään ja kolmosen viivan takaa 12 heitosta seitsemän sisään.
Charlotten viime vuosien tähtipelaaja Kemba Walker lähti viime kauden jälkeen Bostoniin, ja tätä aukkoa Graham nyt täyttää. Grahamin koko kauden pistekeskiarvo on 20 per matsi.
Bullsin parhaat pistemiehet ovat LaVine, jolla lukema on 22.7 per ottelu ja Lauri Markkanen, jonka pistekeskiarvo on 14.5, ja nousussa.

Bulls ja Hornets ovat pelanneet tällä kaudella tiukkoja matseja. Hornets voitti kauden avausen pisteellä, ja toisen ottelun Bulls vei pisteellä.

Vetoväki on sitä mieltä, että Chicagossa on enemmän potentiaalia ja kotietu painaa. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.42 – 2.95, tasoitus on kuusi pistettä. Laitetaan veto tasoituksen kanssa Bullsille, Unibetin kerroin on 1.91. Joukkueella alkaa olla itseluottamus kohdillaan, ja Markkanen tasollaan.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, Satoransky, LaVine, Markkanen, Carter

Charlotte Hornetsin mahdollinen avaus: Washington, Bridges, Biyombo, Rozier, Graham

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *