NBA: Chicago Bulls – Atlanta Hawks 12.12.2019

NBA: Chicago Bulls – Atlanta Hawks, veikkausvihje ja kertoimet

Chicago Bulls on suosikki

Chicago Bulls hävisi viimeksi vain yhdellä pisteellä Toronto Raptorsille omalla kotikentällä Chicagon Unitedin Centerissä. Bulls on nyt hävinnyt kolme viimeistä niukasti. Miamin kanssa peli meni jatkoajalla ja Golden State oli kaksi pistettä parempi.

Chicago pelaa nyt paremmin kuin kaikista synkimpinä aikoina. Voittaminen on nuorelle joukkueelle kuitenkin hankalaa. Raptorsia vastaan joukkue pääsi viimeiseen heittoon asti, mutta Zach LaVinen ajo ja muutaman metrin hyppyheitto meni pieleen.

Jim Boylen, Chicagon päävalmentaja, sanoi ottelun jälkeen, että joukkueen pitää saada lopussa ykkösmiehet kentälle hoitamaan peli loppuun. Bulls ei Torontoa vastaan tähn pystynyt.
”Raptors teki näin. Ykkösmiehet tulivat kentälle ja hoitivat ottelun loppuun. Tästä meidän täytyy ottaa opiksi. Olemme lähellä tätä, mutta emme vielä osaa. Tämä olisi seuraava askel”, Boylen sanoi Toronto -matsin jälkeen.

Jim Boylenia on haukuttu paljon tällä kaudella, mutta tässä kohdassa hän on hyvinkin oikeassa. Bulls on vielä hyvin nuori joukkue. Aloitusviisikon miehistä Satoransky on 28-vuotias, mutta esimerkiksi LaVine on 24-vuotias, Markkanen on 22 -vuotias ja Carter vasta parikymppinen. Tämän Bulls -joukkueen huippu on vasta useamman vuoden päässä.

Atlanta Hawks on Bullsiakin heikoimpi joukue. Nyt se joutuu kentälle vielä vajaa vuorokausi siitä, kun sen edellinen ottelu päättyi. Tuossa pelissä Atlanta hävisi Miamissa jatkoajan jälkeen. Jatkoerässä Heat oli suvereeni, se voitti viimeisen pätkän Atlantaa vastaan 18-4.

Trae Young – tulevaisuuden tähti

Atlantakin taitaa olla paremmin tulevaisuuden joukkue. Hawksin johtohahmo Trae Young on vasta 21-vuotias, ja hän taitaa olla Atlantan tuleveisuus. Young on tehnyt tällä kaudella vähintään 30 pistettä 12 ottelussa.

Hawksilla on kyllä kova työ pitää Young tyytyväisenä. Uutisten mukaan Young olisi jo turhautunut, kun seura ei hanki kaveriksi parempia pelaajia.
Youngia tosin ei voi syyttää luovuttamisesta. Hiljattain Hawks voitti Charlotten 122-107 ja tuossa matsissa Young sai polven naamaan, mutta ei jättänyt peliä kesken, vaan hoiti joukkueelle voiton huuli turvoksissa.

Atlantalle on tulossa hyvä pelimies ensimmäisen vuoden pelaajasta De’Andre Hunterista. Hän teki Miamia vastaan oman ennätyksen 28 pistettä.

Chicagon pistekunkku on LaVine, joka on tehnyt 22.2 pistettä per ottelu. LaVine on kovin epätasainen, paras matsi on 49 pistettä ja huonoin viisi. Markkasen keskiarvo on nyt 14.2 ja selvästi nousussa.

Unibetilla Bulls on suosikki lukemin 1.52 – 2.60, tasoitus on viisi pistettä. Tähän voi laittaa Chicagolle vedon. Hawksilla ollut kovempi rasitus, ja Bulls on petrannut paljon alkukaudesta vaikka voittaminen onkin ollut vaikeaa.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Carter, Markkanen

Atlanta Hawksin mahdollinen avaus: Young, Parker, Hunter, Jones, Huerter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *