Napoli avasi Coppa Italian välierät voitolla

Antonio Conten luotsaama Inter Milan joutui myöntämään Italian Cupin välierien avauksessa Gennaro Gattuson Napolin paremmaksi 0-1 lukemin. Ottelun ainokaisen viimeisteli tunnin kohdalla Fabian Ruiz. Välierien toinen osaottelu pelataan Napolissa 5. maaliskuuta. Tuon ottelun voittaja saa finaalissa vastaansa joko Juventuksen tai AC Milanin.

Ensimmäinen puoliaika San Sirolla oli mitäänsanomatonta futista. Molemmilla joukkueilla oli muutamia puolittaisia paikkoja maalintekoon, mutta viimeistelyssä kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Inter paras paikka avauspuoliajalla tarjoutui Lautaro Martinezille, joka pääsi puskemaan keskitystä maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui maalin yli. Napolin paras tontti tarjoutui puolestaan Driez Martensille, joka pääsi puolittain läpi, mutta David Ospina torjui tämän yrityksen. Näin puoliajalle mentiin kiikarilukemissa.

Toinen puoliaika oli ensimmäistä pirteämpi. Ottelun avausmaali nähtiin 57. minuutilla, kun Fabian Ruiz vei Napolin johtoon. Osuma näytti onnekkaalta, mutta hidastuskuvat osoittivat keskikenttäpelaajan vedon olleen äärimmäisen tarkka. Interin tasoitus oli lähellä vartti ennen pelin loppua, kun Romelu Lukaku pääsi kokeilemaan kahteen kertaan maalintekoa maalin edestä, mutta tolppaa lähemmäksi hän ei päässyt. Lisäajalla Interillä oli vielä yksi paikka tasoittaa peli, kun Danilo D’Ambrosio pääsi yksin läpi, mutta Ospina torjui keskikenttäpelaajan vedon. Näin Napoli voitti ensimmäisen osaottelun 0-1 lukemin nimiinsä.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien Liiga: Barcelona - Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Barcelona - Napoli, kumpi etenee kahdeksan parhaan joukkoon? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset