Moniveto

Netin moniveto tarjoilee pelaajilleen kertoimet, jollaisiin ei ole Suomessa totuttu.

Netin Monivedon tarjoamat edut:

  • Laajempi kohdevalikoima: joka kierros enemmän valinnan varaa.
  • Pienempi rivihinta: Netissä rivi maksaa vähemmän (0,1€ vs Veikkauksen 0,2€), voit hakea yllätystuloksia halvemmalla.
  • Paremmat kertoimet: Netin vedonlyöntitoimistot palauttavat huomattavasti enemmän rahaa voittoina kuin Veikkaus.

Kertoimet.com suosittelee Monivetoon Unibetia:

unibet

Arvostelu

UnibetUnibetin Super Score -monivedossa on todella tuhdit kertoimet ja rivi jokaiselle päivälle sekä 500€ extra-voittoja.
Bonus: 100€

Pelaa »

Netin monivedosta

Netissä Monivetoa on tarjolla joka päivä. Pelikohteet ovat suosituimpia jalkapallon ja jääkiekon otteluita. Ylivoimaisesti paras peli monivetoon netissä on Unibetin SuperScore. Oheisesta linkistä löydät siihen tarkat peliohjeet ja -kuvauksen.

Moniveto

Tyypillinen Moniveto-kohde 2010 Jalkapallon MM-kisoista.

Jalkapallosta Listalla ovat erityisesti Valioliiga, Serie A ja Primera Division, mutta mahtuu sinne kesällä myös pohjoismaisia sarjoja, kuten kotoinen Veikkausliiga. Jääkiekosta listalla ovat useimmiten NHL, SM-Liiga, Elitserien, Venäjän sarja ja erilaiset kansainväliset sarjat ja ottelut.

Netin Moniveto, eli SuperScore eli Super Score kierroksella veikataan 2-3 kohteen lopputulos. Joskus harvoin kohteita voi olla neljä. Peli on siis periaatteessa sama, kuin yhdistäisi monta tulosvetoa yhteen kuponkiin.

Monivedon kertoimet kasvavat netissä usein suuriksi. SuperScore-pelissä on Veikkauksen Monivedon tapaan muuttuva kerroin. Ulkomaiset Super Scoren pelaajat suosivat erityisesti ennakkosuosikkien pelaamista kohtuullisilla maalimäärillä, mikä painaa ennakko-odotusten mukaisten rivien kertoimet mataliksi ja toisaalta nostaa yllätyksellisten rivien kertoimet suuriksi.

Miksi juuri Unibet Monivetoon?

Luotettava sivusto
Unibet vedonlyöntisivusto on erittäin pitkäikäinen ja luotettava. Unibet on yli kymmenen vuotta vanha pörssiyhtiö, jolla on runsaasti kokemusta ja taitoa pelien järjestämisestä.

Helpot talletukset ja nopeat nostot
Unibetin sivustolla on helppo tehdä talletus ihan omassa nettipankissa. Voittojen nostamisen kanssa ei ole ongelmia: Unibet tunnetaan netin nopeimpana voittojen maksajana.

Suomenkielinen, myös asiakaspalvelu suomeksi
Unibet on suomenkielinen sivusto. Ongelmatilanteita osuu harvoin kohdalle, mutta jos näin käy, apu on lähellä: Unibetin asiakaspalvelussa työskentelee suomalaisia, joten apua saa suomeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *