Mieholle neljän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on tuominnut Tampereen Ilveksen Panu Mieholle neljän ottelun mittaisen pelikiellon tiistain Jukurit-Ilves –ottelun tapahtumien seurauksena. Pelikiellon myötä Mieho on pelikelpoinen seuraavan kerran vasta 20. joulukuuta pelattavassa Ilves-JYP –ottelussa.

Liigan kurinpitodelegaatio on tuominnut Tampereen Ilveksen Panu Mieholle neljän ottelun mittaisen pelikiellon tiistain Jukurit-Ilves –ottelun tapahtumisen seurauksena. Miehon pelikieltoon johtanut tilanne nähtiin avauserän puolivälissä, kun hän taklasi rajusti hyökkäysalueella Jukureiden Patrik Puistolaa. Puistola loukkaantui tilanteessa ja kannettiin kentältä paareilla. Hän ei pelannut enää ottelussa.

Mieholle tuomittiin taklauksesta jo ottelussa 5+20 minuutin pelirangaistus, mutta töötti oli sen verran raju, että se eteni kurinpitäjän pöydälle. Itse neljän ottelun mittaista pelikieltoa Liigan kurinpitodelegaatio perustelee tiedotteessaan seuraavasti:

– Jääkiekkoon kuuluvat kovat taklaukset, mutta ne pitää pystyä suorittamaan sääntöjen sallimalla tavalla. Lähtökohtaisesti yksin taklaajalla on vastuu siitä, ettei taklauksessa tapahdu osumaa vastustajan päähän. Rangaistusharkinnan osalta kurinpitodelegaatio toteaa, että Miehon taklauksesta aiheutuu voimakas ja loukkaantumiseen johtava osuma vastustajan päähän.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Lyö vetoa Suomen hävittäjähankinnasta! Ruotalaisyhteistyö lähellä?

Suomen nykyisten hävittäjien eli Hornettien 30-vuoden elinkaari alkaa olemaan loppusuoralla, joten uusien hävittäjien hankinta lähenee.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset