Tanskan Superliiga: Midtjylland – Lyngby kello 20.00 ma 17.2.2020

Aina viihdyttävä Tanskan Superliiga jatkuu maanantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa ottelu nähdään MCH Areenalla Herningissä, jossa toisistaan mittaa ottavat sarjaa johtava Midtjylland ja mestaruussarjaa hamuava Lyngby. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi otteluun, mutta historia tietää puhua tasaisen pelin puolesta. Ottelua pääsee tuttuun tapaan seuraamaan ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Midtjylland ja Lyngby ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 22 kertaa. Näistä peleistä Midtjylland on voittanut yhdeksän ottelua, kahdeksan kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja viidesti kentältä on poistunut voittajana Lyngby. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua viime syyskuulta. Tuolloin Midtjylland kaatoi Lyngbyn vieraissa 0-3 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden kolmesta tuoreimmasta kohtaamisesta kaksi peliä on päättynyt tasan. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä näiden kahden joukkueen kuudessa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia.

Joukkueiden syyskuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevan videon kautta.

Lähtökohdat

Midtjylland lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Brian Prisken miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista sille on kirjattu 16 voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Näistä tappiosta toinen tuli edellisessä pelissä Århusia vastaan.

Lyngby lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Christian Nielsenin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, neljä tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan samalla, että Lyngby liitää parhaillaan viiden ottelun pisteputkessa Tanskan pääsarjassa.

Ennakoidut kokoonpanot

Midtjylland joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Evanderia, Sory Kabaa, Oliver Olsenia, Kristian Dirk Riisiä ja Patrickia. Lyngbyltä puolestaan puuttuu riveistä ennakkotietojen mukaan Oskar Olsen ja Martin Ornskov.

Midtjylland (4-2-3-1):
Hansen – Dyhr, Scholz, Sviatchenko, Anderson – Onyenka, Cajuste – Andersen, Marcondes, Mabil – Schwartz.

Lyngby (3-4-1-2):
Mikkelsen – Wither, Geertsen, Tshiembe – Sa Silva, Romer, Enghard, Fosgaard – Corlu – Marcussen, Nielsen.

Midtjylland ennakkosuosikki

Midtjylland lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä joukkueen kausi on ollut tähän mennessä menestys ja mikäli menestys ei nouse pelaajien päähän, tulee Midtjylland myös voittamaan Tanskan pääsarjan mestaruuden. Sen verran hyvää sen peli on ollut koko kauden.

Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan Ronnie Schwartzin osuma, johon Nordicbet tarjoaa 1,75 palautuksen.

Lyö Ronnie Schwartzin maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *