Mestarien Liiga: Juventus – Lyon kello 22:00 pe 7.8.2020

Mestarien Liiga: Juventus – Lyon vedonlyöntivihje ja kertoimet
Juventus on hankalassa paikassa. Lyonissa neppariin tuli 1-0 ja nyt pitäisi niitä maaleja tulla jotta jatkopaikka tulee. Cristiano Ronaldo piiskaa varmasti joukkueen taas iskuun kun kauden tärkeimmät pelit ovat edessä ja Juve painelee tästä jatkoon. Mutta millä tavalla? Montako maalia ottelussa tehdään?

Juventukselta vaaditaan yksi vuoden parhaista peleistä.

Juventus – Lyon kertoimet

Juventuksella on tässä ottelussa ennakkosuosikin paineet. Kertoimien mukaan Lyonilla ei ole voiton suhteen mitään palaa. Unibet antaa kertoimet 1.44 – 4.75 – 7.35, mutta mitä jos Lyon tekee vierasmaalin? Tuolloin Juvelle ei kaksi maalia riitä edes jatkopaikaan. Eli toisin sanoen, 1-0 riittää Juventukselle jatkoajalle, 1-1 ei riitä 2-1 ei myöskään. 2-0 ei jätä mitään epäselvyyksiä.

Maaliodottama tässä pelissä on n. pari maalia, sillä yli 1.5 maalin kerroin Unibetillä on 1.23, yli 2.5 maalilla 1.76. Alle 2.5 maalin kerroin on 2.07. Alle 1.5 kerroin on sitten jo 4.10. Unibet tarjoaa mainioita Match Comboja tähänkin peliin:

Juve voittaa ja Ronaldo tekee maalin, 2.00 @Unibet »
Ronaldo ja Higuain tekevät maalin, 3.90 @Unibet »

Juventus – Lyon tilastot

Juventuksen valmistautuminen näihin otteluihin ei ole sujunut ihan sillä kaikkein parhaimmalla tavalla. No, panosta ei ole mestaruuden varmistumisen jälkeen ollut pitkiin aikoihin, kolme tappiota neljästä viimeisestä pelistä ei pitäisi olla mikään hälyyttävä merkki. Kyllä se Juventus on iskussa Lyonia vastaan ihan varmasti.

Lyon on pelannut lähinnä ystävyysotteluita koronatauon jälkeen, ainoa isompi ottelu heinäkuun lopussa Ranskan liigacupista PSG:tä vastaan. Siinä tuli tappio rankkareilla.

Tilastojen mukaan joukkueet ovat vuoden 2010 jälkeen kohdanneet kuusi kertaa, ystävyysottelussa, Eurooppa-liigassa ja Mestarien Liigassa. Juventus ei ole pariin peliin voittanut, saldona 4-1-1 ja maalierona 7-4. Tuskin tässäkään matsissa kolmea maalia enempää tehdään?

Juventus – Lyon kokoonpanot

Juventukselta puuttuu kokoonpanosta ainakin Douglas Costa ja Mattia De Sciglio loukkaantumisen vuoksi, myös Paolo Dybalan pelaaminen on hieman kyseenalaista. Kokoonpano voisi olla tässä pelissä kuitenkin:

Szczesny – Sandro, Bonucci, Ligt, Cuadrado – Matuidi, Pjanic, Betancur – Ronaldo, Dybala, Bernardeschi

Lyonilta puuttuu loukkaantumisne vuoksi Youssuf Kone, Kenny Tate ja Marcelo ovat myös parantelemassa vammoista. Kokoonpano voisi olla:

Lopes – Marcal, Denayer, Andresen, Dubois – Mendes, Aouar – Depay, Reine-Adelaide, Ekambi – Dembele

Juventus – Lyon ennakko

Juventuksella on tässä iso vuori noustavana, mutta välineet ja kunto pitäisi olla kohdillaan. Lyon pistää kampoihin varmasti, mutta Juventukselta odotellaan tässä sitä jatkopaikkaa. Mutta onko tämä nihkeä 1-0 peli ja ratkaisu saadaan vasta jatkoilla, vai sitten Lyonin yllätysmaali heti ottelun alkuun ja loppumatsi meneekin siinä että saako Juventus kolmea maalia kasaan?

Näin pelattiin ensimmäisessä pelissä. Samat lukemat nyt taululle, kotijoukkueelle?

Katso kertoimet Mestarien Liigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *