Mestarien Liiga: Barcelona – Napoli kello 22:00 la 8.8.2020

Mestarien Liiga: Barcelona – Napoli vedonlyöntivihje ja kertoimet
Lauantain toinen Mestarien Liigan pudotuspeli on Barcelona – Napoli. Joukkueet pelasivat kutkuttavan 1-1 tasurin edellisessä ottelussa monta kuukautta sitten, mitä mahtaa tapahtua tässä pelissä? Lievä etu on Barcelonalla, mutta jos Napoli onnistuu tekemään ensimmäisen maalin aivan ottelun alussa, etu kääntyy samointein! Kertoimissa Barca on iso suosikki, mutta…

Tekeekö tämä virtuoosi maalin tässä pelissä?

Barcelona – Napoli kertoimet

Pitkävetokertoimet otteluun ovat suorastaan murskaavasti Barcelonalle, mutta kyllä Napolille tässä pieniä mahdollisuuksia on pakko jättää. Barcan peli on tällä kaudella yskinyt tietyissä kohtaa ja siitä merkkinä mm. jääminen Real Madridin jalkoihin La Ligassa. Napolilla ei mennyt Serie A putkeen ja se valahti sarjataulukossa jopa seitsemänneksi.

Jos Napoli tästä pystyisi kunnon yllätyksen iskemään, tuolloin Nordicbetin kertoimet jatkoonmenijästä 1.36 Barcelona – 3.25 Napoli olisi kannattanut ottaa Napolin puolelta kiinni. Mutta voiko Napoli yllättää?

Barcelona – Napoli tilastot

Maalintekijävedossa tässä pelissä voisi olla kovia nimiä Napolin Dries Mertens, jolle on merkitty 6 maalia tällä kaudella Mestarien Liigassa. Saman joukkueen Arkadiusz Milik on tehnyt 3 ja Lorenzo Insigne yhden kuten myös Hirving Lozano ja Fernando Llorente. Barcelonalta maalinteossa ovat onnistuneet Luis Suarez (3), Lionel Messi (2) ja yhden maalin miehiä ovat olleet Antoine Griezmann, Carles Perez ja Ansu Fati.

Luis Suarez tekee maalin, 2.34 @Unibet »

 

Aikaisemmin nämä joukkueet ovat kohdanneet lähinnä ystävyysotteluissa 2000 -luvulla, toki siellä taustalla on nyt helmikuun lopun 1-1 peli. Tuosta lukemasta huolimatta Barcelonan pitäisi olla tässä se vahvempi joukkue.

Barcelona – Napoli kokoonpanot

On mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla Barcelona tähän otteluun lähtee ja kuka on penkillä. Tässä kuitenkin kokoonpano jossa joukkue lähti edelliseen otteluun, joitain muutoksia varmasti on luvassa, ainakin Vidal huilaa tämän pelin.

ter Stegen – Junior, Pique, Umtiti, Semedo – Rakitic, Busquets, de Jong – Vidal, Griezmann, Messi

Heikko ei ole Napolinkaan rosteri ja varsinkin Dries Mertens on mellastanut tällä kaudella. Napolilla on ottelussaan omat mahdollisuutensa jos kaikki menee putkeen.

Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Rui – Zielinski, Demme, Ruiz – Insigne, Mertens, Callejon

Barcelona – Napoli ennakko

Paineet ovat Barcelonalla ilman muuta. Tärkeä vierasmaali tuli tehtyä ja sillä on etu ottelussa. Jos Napolin onnistuu tekemään se ensimmäinen maali, voidaan tässä ottelussa joutua jopa jatkoajoille tai rankkareille. Siihen kannattaa varautua vaikkapa betsaamalla Nordicbetliltä löytyvillä kertoimilla, miten jatkoonmenijä löytyy tästä otteluparista.

⭐ Kotijoukkue varsinaisella peliajalla – 1.54
⭐ Vierasjoukkue varsinaisella peliajalla – 3.35
⭐ Kotijoukkue jatkoajalla – 17.50
⭐ Vierasjoukkue jatkoajalla – 23.00
⭐ Kotijoukkue rankkareilla – 35.00
⭐ Vierasjoukkue rankkareilla – 35.00

Tässä sen edellisen kohtaamisen parhaat palat:

Katso kertoimet Mestarien Liigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *