Mestarien Liiga: Atalanta – Paris Saint-Germain klo 22:00 ke 12.08.2020

Mestarien Liiga: Atalanta – Paris Saint-Germain vedonlyöntivihje ja kertoimet

Tästä se sitten alkaa. Odotettu ja toivottavasti nyt näissä olosuhteissa se turvallinen vaihtoehto Mestarien Liigan tämän kauden voittajan ratkaisemaksi. Mestarien Liigan Lopputurnaus Portugalin Lissabonista tarjoaa paljon mainioita matseja, tässä niistä ensimmäinen, olkaa niin hyvät. Ja sitä betsattavaa riittää!

Ja ensi kaudella sitten vielä Rolle mukaan PSG:n rosteriin?

Atalanta – Paris Saint-Germain kertoimet

PSG lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja tätä mieltä ovat myös kerroinlaskijat eri vedonlyöntisivustoilla. PSG:n yli kakkosen kerroin jättää tietenkin varaa isollekin yllätykselle, sillä Atalanta on tämän kauden musta hevonen, jos nyt tuotakaan termiä voi enää käyttää. No jos sanotaan että se on ehkä yllättävin joukkue kahdeksan sakissa eikä sekään ole paikkaa ihan arvalla lunastanut.

Hyökkäysvoittoinen peli on tuottanut tulosta, mutta mihin saakka se riittää? Pitkävetokertoimet 3.45 – 3.95 – 2.04 kertoivat paljon kumpi tässä on ennakkosuosikki, mutta olisihan se katsojan kannalta varmasti huimaa mennä jatkoajalle vaikkapa lukemissa 2-2… nythän tämä on yhdestä ottelusta poikki.

Atalanta – Paris Saint-Germain tilastot

Joukkueet eivät ainakaan tilastojen mukaan ole aikaisemmin kohdanneet, joten sieltä ei voi hakea mitään apua tähän otteluun. Nyt pelataan puolueettomalla kentällä, siihen toki Atalanta on tämän kauden aikana jo tottunutkin.

Atalanta eteni tähän vaiheeseen sijoittumalla lohkossaan toiseksi Manchester Cityn jälkeen ja ensimmäisellä kierroksella se ehti helmi-maaliskuussa kaataa Valencian yhteislukemin 8-4. Tuskin tässä ottelussa nyt kuutta maalia tehdään, vai tehdäänkö?

PSG voitti puolestaan oman lohkonsa ja sen jälkeen se vei Dortmundilta ilon ottamalla yhteismaalein 3-2 jatkopaikan. Ranskan Liigahan lopetettiin maaliskuussa kesken kaiken, sitä ei siis pelattu loppuun koronatauottelun jälkeen. Sen jälkeen PSG on pelannut Ranskan Cupia ja ystävyysotteluita ja edellisestä tappiosta on jo reippaasti aikaa. Eikä se taida tulla tästäkään?

Ottelussa alle 4.5 maalia ja PSG voittaa, kerroin 2.55 @Unibet »

Atalanta – Paris Saint-Germain kokoonpanot

Atalantan ykkösvahti ei pelaa tässä ottelussa, miten iso ”blow” tuo on tämän ottelun kotijoukkueeksi merkitylle Atalantalle? Tämä voisi olla kokoonpano jolla tämä joukkue lähtee tähän peliin?

Sportiello – Djimsiti, Caldara, Toloi – Gosens, Freuler, Roon, Hateboer – Malinovsky, Gomez – Zapata

PSG:llä on myös poissaoloja, Angel Di Marian poissaolo voi näkyä eniten, myös Kylian Mbappen poissaolo on ainakin paperilla paha juttu – mies voi tosin olla vaihtopenkillä tässä pelissä.

Navas – Bernat, Kimpembe, Silva, Kehrer – Herrera, Marquinhos, Gueye – Neymar, Icardi, Sarabia

Atalanta – Paris Saint-Germain ennakko

Atalanta lähtee hieman siipirikkona tähän peliin ja PSG on luonnollisesti ennakkosuosikki. Jos Atalanta jatkaa reipasta maalintekopeliään tässäkin pelissä ja PSG:n puolustukselle sattuu vähän heikompi päivä, voi Atalanta jopa yllättää. Laitetaan tulosvetoon tähän kuitenkin 1,2 – 2,3. Mieluiten näkisimme 2-2 tasurin, mutta ehkä 1-2 tai 1-3 voisivat tässä olla ne realistisemmat lukemat?

Maalirallia luvassa tähän tapaan?

Mitä siellä laitetaan lapulle?
Katso kertoimet Mestarien Liigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *