MELbet

Kertoimet.com
Lyö vetoa Melbetillä! »
3
Vuodesta 2020 alkaen jo 338 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100% / 100€

Tuomio

Curacaon lisenssi. Hyvä avajaisbonus, helpot kierrätysehdot. Huima määrä kohteita, varsinkin e-urheilua.

Kuvia saitilta

MELbet MELbet

Arvostelu

Melbet – huima määrä vetolajeja

Melbetillä on erinomaisen valtava määrä erilaisia e-urheilun lajeja vetolistoilla

100 prosentin avajaisbonus 100 euroon asti

Melbet on vuonna 2012 perustettu sivusto, joka tekee vedonlyöntibisnestä Curacaon lisenssillä. Se tarkoittaa sitä, että voitot eivät ole suomalaisille verovapaita. Curacaon lisenssi on myös luotettavuuden puolesta hivenen epävarma, mutta Melbet on ollut mukana alalla jo pitkään, ja sillä on hyvä maine.

Melbet antaa uusille asiakkaille ensitalletustarjouksena 100 prosentin bonuksen 100 euroon asti. Bonuksen kierrätys ei ole kovin hankalaa. Kierrätysvaatimus on viisi kertaa bonuksen summa vähintään 1.40 -kertoimilla.

Melbetin sivu on suomenkielinen. Sitä on helppo navigoida, vaikka sivulla onkin tavaraa runsaasti. Vetolajeja, bannereita ja pelikohteita on aikamoinen tilkkutäkki, mutta rakenne sivulla on tuttu ja yksinkertainen. Vetolajit ovat vasemmalla ja kohteet sivun keskellä, oikealla on vetokuponki ja bannereita. Melbet.com on tuttu ja turvallisen näköinen sivusto.

Tässä Melbet lyhyesti viiden kohdan listassa:

 

  • Curacaon lisenssi
  • Mainio avajaisbonus, helppo kierrättää
  • Huima määrä eri lajeja, ja varsinkin e-urheilussa
  • Kertoimissa melko hyvä taso
  • Suomenkielinen sivu, asiakaspalvelijan saa live chatilla

 

Valtava määrä e-urheilun lajeja

Melbetin lajivalikoima on päätähuimaavan runsas. Listan ylimmäisenä ovat jalkapallo, tennis, koripallo ja jääkiekko, mutta kun sivua kelaa alemmas, niin löytyy vaikka mitä. Varsinkin e-urheilun lajeja Melbetillä on listassa aivan valtavasti eSports haavipallosta Tekkeniin ja Starcraftiin. Mukana on sellaisiakin lajeja, josta varmaan harva tietää mitään. Missä muualla voi betsata Pixel Cup jalkapalloa tai eSports Footvolleytä?
Kohteitakin Melbetillä on huima määrä, mutta kovin suurta variaatiota vetokohteissa ei ole. Tarjolla ei ole betsejä kulmapotkuista, varoituksista tai paitsioista. Vedot liittyvät maaleihin, maalien syntyaikoihin ja maalien tekijöihin. Näillä ehdoilla Melbetillä on esimerkiksi seuraavana päivänä pelattavaan Kansojen liigan huippuotteluun tarjolla noin 1500 erilaista betsikohdetta.
Melbetin kertoimet ovat tukevaa keskitasoa, samoilla linjoille kuin suurimpien bookkereidenkin lukemat. Kansojen liigan huippuotteluun Melbetin palautusprosentti pyörii 94:n paikkeilla. Kyllä näillä prosenteilla pelattavaa löytyy, vaikka markkinan kärkilukemia ei niin usein olisikaan tarjolla.

Melbetin oma mobiilisovellus

Melbetin livevedotkin ovat hyvää tasoa. Lajeja ja kohteita on paljon tarjolla, ja samaan tapaan kuin varsinaisen vedonlyönnin puolellakin, niin kohteet keskittyvät maaleihin ja niiden syntyaikoihin. Kulmapotkuilla, varoituksilla ja muilla erikoisemmilla pelitapahtumilla ei betsailla.
Melbetin sivustolla noi pelata tietokoneella tai mobiililla. Kännykällä ja tabletilla pelaaminen onnistuu niin selaimen kautta kuin Melbetin omalla sovelluksellakin. Sovelluksen voi ladata suoraan sivustolta, ja se jossain määrin helpottaa kirjautumista ja navigointia.
Melbetin rahaliikenne onnistuu vaikka millä välineellä. Kryptovaluutan kanssakin on parisenkymmentä eri vaihtoehtoa rahaliikenteeseen. Aivan kaikkia eurooppalaiselle pelaajalle tuttua maksuvaihtoehtoa listalla ei ole. Luottokortit, pankkikortit, Skrill ja Neteller ovat mukana, mutta esimerkiksi Trustly ja Euteller puuttuvat listalta.
Melbetillä on asiakaspalvelija live chatin päässä. Se on aina etu, että avun saa tarvittaessa välittömästi.

Vuonna 2020 jo 338 on tarttunut tarjoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *