Masked Singer Suomi: vedonlyönti kilpailijoista!

Masked Singer Suomi 11.4., veikkausvihje ja kertoimet

Naislaulajat ovat nyt parempia

Seuraavaksi Masked Singer Suomi -lavalle astelee neljän ryhmä: Heinäseiväs, Ampiainen, Kana ja Hevonen. Ryhmän naiset Ampiainen ja Kana ovat astetta parempia laulajia kuin miesjäsenet Heinäseiväs sekä Hevonen, joten eiköhän tähänkin erään löydetä kelvollinen ylikerroin. Jokaisen esiintyjän kerroin joutumisesta maskinpaljastukseen on Betssonilla 3.00.

Ampiainen saattaa hyvinkin olla koko kisan taitavin laulaja. Hän on ammattilainen, näin voinee sanoa. Pienikokoinen nainen, joka ensin näytti laulutaitoja laulamalla Cherin biisin Believe ja seuraavalla kierroksella antoi vihjeitä iästään räppäämällä Sini Sabotagen hitin Levikset repee. Anna Abreu voisi olla hyvä arvaus Ampiaiseksi. Joka tapauksessa Ampiainen ei voi olla muuta kuin varma jatkoon menijä.

Kana on ryhmä toiseksi paras laulaja, mutta ei hän ammattilainen taida olla. Ehkä paljon laulava näyttelijä? Avauskierroksella Kana lauloi Britney Spearsia vakuuttavasti, ja kakkoskierroksella 80-luvun hitin What a Feeling meni mainiosti. Kyllä Kana jatkoon menee ainakin neljä kertaa viidestä.

Räppääkö hevonen?

Ryhmän heikoimmista Hevonen vaikuttaa vahvemmalta. Kakkoslähetyksessä Hevonen lauloi Post Malonen biisin Rockstar. Avausjakson Oasis -tulkinta Don’t Look Back in Anger oli varmaan enemmän studioyleisön mieleen kuin melko etäisen olonen jenkkihitti. Hevosen kohdalla varmaan paljon riippuu siitä, että millä laululla hän lähtee kisaan. Ja eiköhän Hevonen olekin Paleface? Samalla tavalla hän suhauttaa ässän pehmeästi.

Heinäseiväs on hieman kysymysmerkki. Avausillan Bomfunk MC’s hitti Freestyler oli melkoinen jyräys, eikä välttämättä hyvässä mielessä. Kakkoskierroksella Heinäseiväs jo näytti hieman osaamista laulamalla Michael Jacksonin hankalan biisin The Way You Make Me Feel.
Heinäseiväs ei missään nimessä ole ammattilainen, joten jos sattuu tulemaan heikko biisivalinta, niin eväät ovat vähissä.

Ampiainen jatkaa tästä ryhmästä ainakin 98 kertaa sadasta. Vaikea nähdä, että biisivalinta menisi niin paljon pieleen, että hänelle tulisi lähtö.
Kanakin on sen verran monipuolinen, että jos hän valitsee hyvän kappaleen, jossa saa laulaa kunnolla, niin hän ei jää äijälaulajien taakse.
Lähtijä olisi sitten joko Hevonen tai Heinäseiväs. Melkein voisi arvuutella, että tästä parista Hevonen on suosikki 60-40. Sen verran paremmin Heppa lauloi avauskierroksilla kuin Heinäkasa.
Kumpikin mieslaulajista kertoimella 3.00 on ok betsi, mutta eiköhän Heinäseiväs ole vielä hieman parempi veto.

Heinäseiväs ei kauan pystyssä pysy – betsit Betssonille »

Masked Singer Suomi 4.4., veikkausvihje ja kertoimet

Nyt on tarjolla hyvä kerroin

Masked Singer Suomi -ohjelman neljäs lähetys on lauantai-iltana. Betsson tarjoaa kertoimia seuraavasta putoajasta, ja tässä on nyt aivan varmasti tarjolla ylikerroin. Panoskatto lienee melko matalalla, mutta eiköhän tähän ainakin muutaman kympin saa sisään.

Tällä kertaa lavalle nousevat Leijona, Peacock, Pupu, Kisu ja Söpö. Jokainen saa Betssonilta kertoimeksi 4.00. Eli voittaja on se, joka ottelun lopuksi paljastaa kasvonsa.

Käydään läpi osallistujat.
Leijona on niin varma jatkoon menijä kuin olla ja voi. Ensimmäisessä lähetyksessään Leijona laukoi Andrea Bocellin Con Te Partiro -kappaleen. Esitys paljasti sen, että Leijona on ammattilaulaja. Ei taida arvaus mennä kovinkaan kauas, jos ehdottaa Leijonaksi Pentti Hietasta. Hietanen on esiintynyt ooppera- ja musikaalilavoilla.

Masked Singer -formaattiin kuuluu, että mukana on myös ammattilaisia. Ja tästä ryhmästä toinen ammattilainen on melko varmasti Peacock, jonka ensimmäisen lähetyksen esitys Nightwishin Amaranth -biisistä oli niin vakuuttava, että lavalla olisi aivan hyvin voinut olla vaikka Nightwishin oikea laulaja.
Peacock puhui lähetyksessä pelkästään englantia, ja se antaa hieman osviittaa hänen henkilöllisyydestään. 90-luvun ruotsalainen teknoprinsessa Pandora ilmeisesti viettää paljon aikaa Suomessa, hänellä on suomalainen miesystävä ja kakkoskoti Vantaalla. Peacock voisi aivan hyvin olla Pandora.

Kärkikaksikkona Leijona ja Peacock

Leijona ja Peacock jatkavat kumpikin seuraavalle kierrokselle ainakin 95 prosentin todennäköisyydellä. Ammattilainen pystyy kyllä tekemään sen verran vakuuttavan esityksen, että ryhmän heikommat eivät mene edelle.

Ryhmän kolmas taitava esiintyjä oli Kisu, jonka avauskierroksen kappalevalinta oli luonnollisesti Chisun Baden Baden. Kisu oli sen verran vakuuttava, että studion raatilaiset pohtivat laulajan olevan itse Chisu. Eikä se edes ollut pelkkää höpöttelyä, paljon samaa karismaa ja laulutaitoa Kisussakin oli.

Söpö ja Pupu ovat ryhmän heikoimmat. Söpö on pieni hiiri, joka esiintyy hyvin teatraalisesti. Selvästi näyttelijä. Söpön ensimmäisen kierroksen biisi oli Apulannan Armo. Laulajana pieni hiiri on taitava, kuulas miesääni ei tehnyt virheitä, ja eiköhän hänkin mene jatkoon. Näyttelijä esiintyy varmasti eikä tee virheitä.

Tämän viiden ryhmän selvästi heikoin on Pupu, Elvis -asuun pukeutunut keskivartalopyylevä jänis. Pupu lauloi avauksessaan Badding Somerjoen tunnetuksi tekemän laulun Jykevää on rakkaus. Ei se aivan pahasti mennyt, mutta kuitenkin Pupu on selvästi joukon heikoin laulaja. Ja Baddingin biisi on helppo, hiemankin vaikeampi kappale toisella kierroksella, niin Pupu saattaa olla vaikeuksissa.

Pupu varmasti saa vähiten äänia useammin kuin neljä kertaa kymmenestä. Kääntelee tätä miten päin tahansa, niin Pupu putoaa joka toisella kertaa ainakin. Kerroin 4.00 Betssonilla on varmasti ylikerroin. Siihen maksimipanos.

Masked Singer Suomi 21.3., veikkausvihje ja kertoimet

Vielä yksi lähetys sokkona

Masked Singer Suomi on tällä hetkellä betsausmaailmassa melkein sitä kovinta kamaa. Kisassa on mukana 12 naamion takaa laulavaa julkkista, ja joka viikko yksi putoaa ja naamio paljastetaan. Putoajan päättävät katsojat mobiiliäänestyksellä.
Ensimmäisenä joutui lähtemään tv:n säämies Pekka Pouta, joka oli pukeutunut shamaaniksi. Pekan laulu oli Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa.
Ainakin Betssonilla ja Coolbetilla on vetokohteena seuraava putoaja. Toisen lähetyksen kohdalla homma menee vielä täysin arvailuksi, kun esiintyjät eivät ole vielä käyneet laulamassa kertaakaan. Jokaisen putoajaehdokkaan kerroin on 5.00.
Jatkossa pääsee paremmin käyttämään suomalaisen televisioyleisön tuntemista, kun kisaajat ovat jo tuttuja.

Jotain tässäkin kohdassa voi kyllä analysoida. Monivuotisen Idols – ja Voice of Finland -kisojen seuraamisen kokemuksella voi nostaa esille kahdenlaisen esiintyjätyypin, jotka menestyvät – erittäin taitavat tai sitten miehekkäät miesesiintyjät. Pekka Pouta ei ollut shamaanina erityisen karismaattinen eikä taitava, joten lähtö tuli. Oasis -yhtyeen Don’t Look Back in Anger -biisin laulanut hevonen oli astetta miehekkäämpi, ja selvisi jatkoon. Erityisen taitavat Ampiainen sekä Dragon taisivat olla ensimmäisen jakson kaksi parasta.

Toisessa jaksossa mukana olevat esiintyjät ovat Pupu, Söpö. Leijona, Alien, Peacock ja Kisu. Jos oletetaan, että mies pärjää televisioyleisön äänestyksissä paremmin kuin nainen, niin otetaan betsikupongille joku naisesiintyjä. Oletettavasti Peacock ja Kisu ovat ainakin naisia. Minun valintani on Kisu kertoimella 5.00. Tämä menee vielä aivan tyystin hupibetsin puolelle, mutta ensi viikolla katsotaan sitten hieman tarkemmin, että kuka osaa laulaa ja kuka ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *