Valioliiga: Manchester United – Liverpool kello 18:30 sunnuntaina 20.10.2019

Valioliiga: Manchester United – Liverpool vedonlyöntivihje ja kertoimet

Valioliigassa kohtaavat sunnuntaina Manchester City ja Wolves. Molempien kisakalenteria rasittaa tällä hetkellä myös Europelit, joten saapas nähdä millä kokoonpanoilla tässä pelissä edetään. Cityn rosteri on todella laaja ja laatupelaajia riittää, mutta miten sitten Wolves? Onko takki tyhjä Turkin reissun jälkeen?

TAA pääsi jo Guinnessin ennätysten kirjaan…

Manchester United – Liverpool kertoimet

Ottelussa on kertoimien mukaan yksi ainoa suosikki ja se on Liverpool. Unitedin peli on ollut sekaisin kuin seinäkello, pitkälti johtuen karmeasta loukkaantumissumasta. Peliesitykset saattava maksaa managerinpaikan Ole Gunnar Solskäerille, joka on silminnähden stressannut tilannetta, silmäpussit alkavat olemaan jo lähikaupan kauppakassien kokoiset.

Marcus Rashfordin harteilla on paljon ja uutta hyökkääjää ollaan tuomassa mukaan tammikuun siirtoikkunassa. Rashfordin kerroin maalintekoon on 4.00, kupongille voi laittaa myös väkkärämäisen Daniel Jamesin 6.40. Ehkä kannattaa katsoa millä kokoonpanolla kotijoukkue tähän lähtee. Vieraiden kärkikertoimet ovat Salah (2.38), Mané (2.60) ja Firmino (2.88). Pooliltakin kannattaa katsoa millä kokoonpanolla vieraat peliin lähtevät.

Manchester United – Liverpool tilastot

Tässä ottelussa Unitedin voitosta saa peräti 4.50 kertoimen. Old Trafford ei ole millekään joukkueelle helppo paikka ja Liverpoolkin on voittanut täällä viimeksi vuonna 2014. Olisiko tässä aika ja paikka nyt laittaa tämä tilasto uusiksi, Pool ei ole tämän kauden kahdeksassa pelissä hävinnyt vielä kertaakaan.

Ei Unitedkaan ole hävinnyt neljästä kotipelistään kuin yhden, maaleja näissä peleissä ei ole tehty kuin 7-3, joten vieraille ei ole tarjolla tilastojen mukaan hirveästi maaleja. Mutta koska Liverpool, niin maalejahan voi tulla. Liverpoolillahan on heittää tähän neljästä vieraspelistä kiva tilasto, neljä voittoa, 8-2 maalit. Eli kotijoukkue on neljässä ottelussa onnistunut tekemään 0.5 maalia per peli. Se on vähän se.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Unitedin kokoonpano 1-0 Newcastlelle päättyneessä pelissä oli seuraava:

De Gea – Young, Maguire, Tuanzebe, Dalot – Fred, McTominay – James, Mata, Pereira – Rashford

Liverpoolin kokoonpano edellisessä Valioliiga-pelissä oli seuraavanlainen:

Adrian – Robertson, van Dijk, Lovren, Alexander Arnold – Milner, Fabinho, Winaldum – Firmino, Salah, Mane

Manchester United – Liverpool ennakko

Yksi Valioliigan isoimmista otteluista ja kohtaamisista. Manchester Unitedin konttaaminen tämän kauden aikana on ollut iso puheenaihe, United myi pelaajat pois hyökkäyksestä ennen kauden alkua (Sanchez ja Lukaku) ja muutaman loukkaantumisen jälkeen ollaankin pulassa. Minkälaisen kokoonpanon United saa raavittua kasaan tähän peliin?

Liverpool lähtee peliin suosikkina, mutta United – Pool peli on aina iso peli ja tässäkin pelissä voi tapahtua ihan mitä tahansa. Tulosvetoon kuitenkin 0,2 – 1,3,5 lukemia, parhaimmillaan United voi pistää Liverpoolin kanveesiin niukasti, toisaalta Liverpool on ollut todella vahva tämän kauden peleissä.

Edellisessä ottelussa tasuri oli jo lähellä… miten käy tässä pelissä? Salah voisi tehdä pari maalia jos on pelikunnossa.

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *