Valioliiga: Manchester City – Manchester United kello 19:30 lauantaina 7.12.2019

Valioliiga: Manchester City – Manchester United vedonlyöntivihje ja kertoimet

Kyllä nyt derbyjen ystäviä hemmotellaan. Ehkä se kaikkein kovin derby, Manchesterin Derby on edessä lauantaina iltapelinä ja Cityn odotetaan tässä ottavan isosti voitto. Mutta mitä tekee Manchester United? Derbyt on aina Derbyjä ja vaikka se kerroin on ihan järkyttävän suuri, voi vierailla olla tässä oma sanansa sanottavana? Molemmilla on ensi viikolla isot Eurooppa-pelit…

Mielenkiintoinen tuomarivalinta peliin…

Manchester City – Manchester United kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet ovat todella kallellaan kotijoukkueelle. Manchester City – Manchester United kertoimet ovat 1.27 – 6.00 – 10.50, joten Unitedin mahdollisuuksiin ei todellakaan pahemmin luoteta. Sille on toki syynsä, Unitedin peli on ollut tälläkin kaudella sekaisin kuin seinäkello, muutamia valonpilkahduksia lukuun ottamatta.

Entä tekevätkö molemmat joukkueet tässä pelissä maalin? Kyllä vaihtoehto on saanut kertoimet 1.93, ei vaihtoehto puolestaan 1.83. Molemmat joukkueet pelasivat Valioliigaa viikolla, United kohtasi Tottenhamin ja Man City vieraili Burnleyn vieraana. Tuliko näistä jobinpostia loukkaantumistilanteisiin?

Betsikohteita riittää jälleen runsain mitoin. Montako maalia City tekee ja montako maalia United tekee? Kotijoukkueen kertoimet yli 2.5 maalin pelille on 2.06, vierasjoukkueen yli 1.5 on saanut jo 5.30 ja yli 0.5 maalia 1.78 kertoimen. Näistä voisi päätellä tulosvetoon sen 1,2,3 – 0,1 haarukan tähän peliin.

Manchester City – Manchester United tilastot

Kotona City on pelannut tällä kaudella seitsemän peliä, näistä se on voittanut viisi, pelannut kerran tasan ja yksi tappiokin on jo tilastoissa. Maaliero on 21-6, joten 3.00 – 0.86 keskiarvoilla mennään. Manchester United on vieraissa voittanut vain kerran, pelannut kolme kertaa tasan ja hävinnyt jo kolmasti. Maaliero näissä peleissä on 1.14 – 1.43. Tulosvedossa tilastot tukevat juurikin tuota 1,2,3 – 0,1 vetoja.

Manchesterin Derbyt ovat olleet mielenkiintoisa pelejä. Cityn kotikentällä 10 viime peliä on mennyt tilastoin 5-1-4 maalierolla 16-12 ja tähän mahtuu 0-0 tasapeliä ja 2-3 Unitedin voittoa ja 4-1 Cityn voittoa. Nyt kannattaakin ottaa kolikot esille ja kokeilla sitä maalivetoa tähän peliin. Kaiken järjen mukaan kolme pistettä jää Citylle, mutta United voi kyllä tehdä jäynää kotijengille.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Ensi viikolla on molemmilla tiukat Europelit, joten nähdäänkö tässä pelissä joitain lepuutuksia? Siihen ei kyllä toisaalta ole varaa, sillä tämä ottelu on molempien jengien kalenterissa merkitty isosti. Manchester Cityn kokoonpano voisi olla jotakuinkin tätä luokkaa?

Ederson – Angelino, Fernandinho, Stones, Walker – Silva, Gündogan, Bryune – Stering, Jesus, Silva

Poissa ovat kokoonpanosta todennäköisesti edelleen Sané, Laporte, Zinchenko ja Aguero
Manchester Unitedin aloitus voisi olla tämänmoinen?

De Gea – Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, McTominay, Rashford, Lingard, James – Martial

Kokoonpanosta ovat edelleen poissa Pogba, Rojo, Fosu-Mensah ja Bailly.

Manchester City – Manchester United ennakko

Cityn kerroin on niin pieni, että sitä voidaan pitää tämän ottelun suursuosikkina. City tulee tästä pisteet viemään, mutta millä lukemilla? Katso kaikki kertoimet otteluun ja betsaa Manchesterin derbyä. Tulosvetoon rohkeasti lukemia 1,2,3 – 0,1, eiköhän näillä olla ihan lähellä?

Käy katsomassa kertoimet maalintekoon, tämä ottelu tuskin päättyy maalittomaan tasapeliin, sen verran väkevää maalintekijää molemmilla ja etenkin kotijoukkueella on kehissä.

Sieltä vähän ennakkolöylyjä peliin…

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *