Bundesliiga: FSV Mainz 05 – RasenBallsport Leipzig kello 16.30 su 24.5.2020

Bundesliigan pelit jatkuvat sunnuntain kolmen ottelun voimin. Kierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu on tämä Mainzin ja RB Liepzigin välinen kohtaaminen, johon vierasjoukkue lähtee selvänä ennakkosuosikina. Ottelua pääsee tuttuun tapaan seuraamaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

FSV Mainz 05 ja RasenBallsport Leipzig ovat kohdanneet toisensa historian saatossa seitsemän kertaa. Näistä peleistä Mainz on voittanut yhden ottelun, kaksi kerta pisteet ovat menneet jakoon ja neljästi kentältä on poistunut voittajana Leipzig. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin viime marraskuussa. Tuolloin Leipzig kaatoi kotikentällään Maizin tylyin 8-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on jäänyt joukkueiden seitsemässä kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä (1-2-4). Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näissä tämän kaksikon kohtaamisissa on nähty aina vähintään kolme maalia (8-6-5-3-4-5-4).

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet kaksikon seitsemässä edellisessä kohtaamisessa maalinteossa kuusi kertaa, joten tilastoja katsellessa lapulle kannattaisi laittaa tuplassa joko kotijoukkueen voitto ja tasapeli tai sitten molempien joukkueen maali.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset näkemään alla olevasta videosta. Huomaathan myös videoss kameroiden kuvanlaadun, joka on aivan jäätätän hyvä.

Lähtökohdat

Mainz 05 lähtee otteluun kolmen pelin pisteputkessa ja sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Achim Beierlorzerin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja 15 tappiota. Kerrotaan vielä samaan hengenvetoon, että Mainz on jäänyt kuudessa edellisessä pelissään ainoastaan kerran pisteittä.

RasenBallsport Leipzig lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon viidenneltä sijalta ja kaikki pelit yhteen laskettuna kahdeksan pelin pisteputkessa. Julian Nagelsmannin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 26 ottelua. Näistä peleistä Leipzigille on kirjattu 14 voittoa, yhdeksän tasapeliä ja kolme tappiota. Näillä tappioilla Liepzig on hävinnyt vähiten koko sarjassa pelejä. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että Liepzig on voittanut Bundesliigassa edellisen kerran pelin helmikuun 22. päivä. Tuolloin se kaatoi vieraissa Schalken tylyin 0-5 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

Molempien joukkueiden lähtökohdat ottelulle ovat aika hyvät, sillä ennakkotietojen mukaan Mainzilt on sivussa ainoastaan Robin Zentner, kun taas Leipzigiltä puuttuu riveistä inostan Emil Forsberg ja Ethan Ampadu.

Mainz 05 (3-5-1-1):
Müller – Juste, Bruma, Niakate – Martin, Öztunali, Martins, Latza, Baku – Quaison – Mateta.

RasenBallsport Leipzig (3-4-2-1):
Gulacsi – Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Laimer, Kampl, Sabitzer, Angelino – Poulsen, Nkunku – Werner.

Liepzig ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Leipzigin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Vierasjoukkueen esitys ei kuitenkaan ollut kovinkaan mairitteleva viime viikolla Freiburgia vastaan. Suurin syy tähän oli se, että Freiburg pystyi pelaamaan Timo Wernerin ulos koko pelistä, jonka seurauksena Leipzig oli kuin kala kuivalla maallla.

Luotetaan me täällä Kertoimet.comissa kuitenkin siihen, että Leipzig pystyy viemään tämän pelin nimiinsä, sillä Mainzilla on ollut ongelmia puolustuspelinsä kanssa ja mikäli se ei saa Werneria kuriin, tulevat pisteet matkaamaan vierasjoukkueen mukaan. Ne jotka haluavat nostaa Leipzigin kerrointa voivat antaa Mainzille maalin eteen, jolloin vierasjoukkueen voitosta saa 2,13 kertoimen NordicBetilta.

Lyö Liepzigin voiton puolesta vetoa Unibetilla »
Lyö Liepzigin -1 voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *