Maalintekijäveikkaus

Maalintekijäveikkaus on vedonlyöntipeli, jossa veikataan useimmiten sitä, saako joku tietty peliin osallistuva pelaaja maalin tililleen vai ei.

Kaikkiin otteluihin ei ole tarjolla maalintekijäveikkausta, mutta suurimpiin jalkapallo-otteluihin ja tiettyihin jääkiekko-otteluihin maalintekoveikkaus on olemassa. Voit myös lyödä vetoa ”ei maalia”-vaihtoehdon puolesta.

Katso nämä veikkaustoimistot kun valitset maalintekijävetoja:

unibet

Arvostelu

UnibetNetin paras vedonlyöntisivu, todella paljon erilaisia maaliveikkauskohteita ja Unibet TV.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet maalintekijävetoihin + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeRunsaasti maalintekijä veikkauskohteita, erityisesti erikoisvedoissa hyviä kertoimia.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarieihin. Myös isommat sarjat listoilla.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

On hienoa osua oikeaan maalintekoveikkauksessa, varsinkin jos olet jo muutamassa ottelussa tarkkaillut pelaajaa ja todennut maalittomuuden olevan ainoastaan epäonnea. Kerroin maalin tekemiselle voi olla mainio, jolloin asettamasi veto tuo rahaa kivasti takaisin.

Lisää jännitettävää peleihin

Maalintekijäveikkaus on kuitenkin paljon muutakin pelkän maalintekijän veikkaamista. Voit usein veikata myös ottelun ensimmäisen maalin tekijää tai livevedossa mahdollisesti seuraavan maalin tekijää.

Joissain jalkapallo-otteluissa voit saada kertoimet sille, tekeekö pelaaja ensimmäisen maalin, viimeisen maalin, tekeekö maalin ylipäätänsä tai eikö tee maalia pelissä ollenkaan.

Myös ottelun viimeisen maalintekijän kerroin on herkullinen ja veto säilyy ottelun viime hetkille saakka, vaikka ottelun ainoa maali tehtäisiinkin pelin alkuminuuteilla.

Erikoisemmat maalintekijävedot

Entä tekeekö pelaaja maalin molemmilla puoliajoilla? Siihenkin ovat olemassa omia vetoja ja kertoimia. Joissain tapauksissa voit lyödä myös vetoa siitä, tekeekö tietty pelaaja maalin ensimmäisellä puoliajalla, ensimmäisen puolen tunnin aikana tai vaikkapa ensimmäisen vartin aikana.

Kertoimet tietenkin noudattelevat näiden tapahtumien todennäköisyyksiä. Varsin herkullinen tilanne voi syntyä jos olet veikannut pelaaja A:n tekevän viimeisen maalin, pelaaja aloittaa kuitenkin vaihtopenkiltä ja tulee kentälle vihdoin pelin viimeiseksi kymmeneksi minuutiksi…

Kertoimet nousevat usein isommaksi vedoissa, joissa pitää veikata hattutempun tekijää tai veikata muita hieman harvinaisempia vetoja. Hattutemput ovat muutenkin harvinaisia, ja jos sellaisen osaat veikata osuvan oikeassa pelissä ja oikealle pelaajalle, niin kertoimet palkitsevat sinut ruhtinaallisesti.

Samoin vedoissa, joissa voit veikata vastakkaisten joukkueiden kahta pelaajaa tekemään maalin. Joskus näiden vetojen kertoimet ovat todella hedelmällisiä. Katso ainakin Unibetin ja Betssonin kohdevalikoima. Myös Nordicbetin listoilta löytyy hyviä kohteita pienempiin sarjoihin.

Oma maali

Kannattaa myös varmistaa omalta vedonlyöntiyhtiöltäsi miten vedoissa suhtaudutaan omiin maaleihin. Jos ottelussa tehdään ensimmäiseksi oma maali, voi sen seuraavan maalin tekijä olla kuitenkin vedonlyönnin kannalta ensimmäisen maalin tekijä.

Maalintekijävedoissa tarvitaan tiettyä asiantuntemusta ja miksei myös onneakin. Mutta niinhän asiat taitavat olla jokaisessa vedonlyöntitapahtumassa.

Pelaa maalintekijävetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *