Lukon hirmuvire jatkui Jyväskylässä

Rauman Lukko kaatoi lauantaina Hippos Areenalla pelatussa ottelussa Jyväskylän JYPin 6-1 lukemin. Lukon hahmo ottelussa oli 2+1 tehot summannut Daniel Audette. Voiton myötä Lukko vankisti sarjataulukon toista sijaa ja on enää kolmen pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelanneesta sarjaa johtavasta Tampereen Ilveksestä.

Ottelun ratkaisu nähtiin perjantain tavoin vajaassa kymmenessä minuutissa, kun Daniel Audette onnistui maalinteossa kahdesti ja Aleksi Saarela kertaalleen. Toisessa erässä Jarkko Immonen nostatti hetkeksi Jyväskyläläisten toivonkipinää, mutta päätöserässä Lukko meni Andrei Hakulisen, Jonne Tammelan ja Eetu Koivistoisen maaleilla menojaan.

Voiton myötä Lukko vankisti sarjataulukon toista sijaa ja on enää kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta Ilveksestä. Raumalaisten etuna tilanteessa on se, että Pekka Virran suojatit ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän, kuin tamperelaisseura. Ottelun jälkeen Virta olikin tyytyväinen suojattiensa viikonlopun esitykseen tyytyväinen ja kehui sitä varauksetta.

– Pelattiin tosi hyvä peli, etenkin kun ottaa huomioon sen, että meillä on paljon kilometrejä alla alkuviikon Oulun vierailun seurauksena. JYP oli minun mielestäni ihan hyvin pelissä mukana ensimmäisessä erässä, mutta me käytettiin siinä paremmin paikat hyväksi. Toinen erä oli meiltä hyvä, mutta JYP teki ainokaisen siinä. Kolmas erä oli meiltä hyvä ja ryhdikäs esitys, eikä JYP päässyt ekaan viiteen minuuttiin alueeltaan pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset