Liiga: Lukko – Tappara kello 18:30 pe 20.9.2019

Liiga: Lukko – Tappara veikkausvihje ja kertoimet

Jatkuuko Tapparan maalikarkelot perjantaina Raumalla? Kolmeen matsiin peräti 14 maalia paukuttanut Tappara on Liigassa vielä Kärppien kanssa ilman tappioita, jatkuuko tämä putki tämänkin ottelun jälkeen? Perjantai-ilta ja Lukko Raumalla on kova yhdistelmä, mutta miten matsissa käy?

Saakohan Raumalla parempaa ruokaa? Porissa on pistetty ”kauden jätökset” samaan soppaan.

Liiga – Tappara kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat Tapparan olevan suosikki, mutta niukka sellainen. Nordicbet antaa kertoimet 2.70 – 4.10 – 2.33 tähän peliin, joten pienistä marginaaleista on kyse. Tapparan kova vire heti sarjan alkuun taitaa olla CHL:n peruja, mihin asti tuo kantaa nyt syksyllä?

Edellinen ottelu Raumalla päättyi 1-2, nyt taidetaan nähdä enemmän maaleja? Nordicbetin over vetojen kertoimet ovat yli 2.5 (1.10), yli 3.5 (1.28), yli 4.5 (1.68), yli 5.5 (2.33) ja yli 6.5 (3.60).

Pienin kotijoukkueen tulosvetokerroin on 17.00, sen saa tulokselle 3-2. Tasapeliveto 2-2 on kertoimella 9.35 varustettu. Tapparan pienin voittokerroin tulosvedossa on 1-2 lukemille (17.00), toistaako historia itseään?

Liiga – Tappara tilastot

10 viimeistä peliä Raumalla ovat päättyneet tilastoin 4-2-4 maalierolla 35 – 27. Tämä tarkoittaa sitä, että aika tasaiset on lähtökohdat näiden tilastojen myötä tähän peliin. Tosin edellisillä peleillä ei pitäisi olla mitään tekemistä tämän ottelun tuloksen kanssa. Neljästä viimeisestä Lukko-Tappara pelistä Tappara on vienyt kolme, viimeksi peli siis päättyi 1-2.

Lukon kausi alkoi synkästi Porissa, jossa tuli Ässiltä pataan lukemin 2-1. Ottelu Ilvestä vastaan oli parempi, kotona 4-2 voitto. Torstaina Lukko haki kovan voiton Pelicansista 1-2 rankkareilla. Lukko ei siis ole vielä toistaiseksi päästänyt kahta maalia enempää per matsi, miten mahtaa käydä Tapparaa vastaan joka on latonut maaleja liukuhihnalta.

Tappara voitti siis ensin 4-5 Ilveksen, otti Jypistä kotonaan sen jälkeen 4-3 jatkoaikavoiton ja Ässät kaatui Porissa torstaina murskaavasti 0-5. Maaleja on mennyt molempiin päihin, mutta mitä tähän otteluun tulosvetoon? Olisiko se 2,3 – 3,4?

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Liiga – Tappara ennakoidut kokoonpanot

Lukon kokoonpano oli merkitty tähän tapaan Lahdessa:

Nyman, Danforth, Westerholm – Sevänen, Press
• Koivisto, Koivistoinen, Elo – Klok, Palojärvi
• Pospisil, Laakso, Sopanen – Nemecek, Vainio
• Tammela, Liedes, Petman
• Maalilla Setänen, varalla Lehtinen

Tappara puolestaan nappasi tällä kokoonpanolla edellisessä pelissä:

Kuusela, Morley, Bertrand – Vittasmäki, Suhonen
• Levtchi, Virta, Ojamäki – Blood, Kemiläinen
• Moilanen, Rauhala, Karjalainen – Mäntylä, Ytterel
• Puistola, Jasu, Lehtonen – Rouhiainen
• Maalilla Garteig, varalla Heljanko

Lukko – Tappara ottelun ennakointi

Tiukka taistelupari ottaa taas yhteen. Tappara on voittanut joukkueiden viidestä viimeisestä kohtaamisesta viisi, seitsemästä kuusi ja kymmenestä saman kuusi. Olisikohan Lukon aika jo voittaa, viime voitosta on jo aikaa jonkin verran (20.12.2018).

Jos Lukko saa hyvän alun otteluun, kaikki on mahdollista. Tappara uhkuu kuitenkin tällä hetkellä sen verran kovaa syyskuntoa että vierasvoitto tässä pelissä on se lähtökohta. Molemmat kassarit ovat pelanneet ihan kohtuullisesti, joten saakohan nollapelin pelannut Garteig jatkaa maalilla vai Heljankoko siellä kassaroi?

Mulkaisusuositus tälle klipille.

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *