Lukko taisteli Tapparalta pisteen

Tampereen Tappara nappasi neljännen perättäisen voiton, kun Jukka Rautakorven suojatit kaatoivat keskiviikkona Hakametsässä pelatussa ottelussa Rauman Lukon jatkoajan jälkeen 4-3 lukemin. Tappiosta huolimatta Lukon pisteputki venyi ja on nyt 15 ottelun mittainen. Kirvesrintojen parhaimmistoon ottelussa kuuluivat Charles Bertrand (2+0), Jere Karjalainen (1+1) ja Teemu Suhonen (0+2).

Lukko hallitsi ensimmäisen erän peliä, mutta ottelun avausmaalista vastasi Tappara, kun Charles Bertrand vei Kirvesrinnat johtoon kahdeksan minuutin kohdalla. Lukko ei takaiskusta lannistunut, vaan tuli viisi minuuttia myöhemmin Toni Koiviston osumalla rinnalle. Ensimmäinen erä oli Lukolle kuitenkin mollivoittoinen, sillä Patrik Virta vei Tapparan erän lopussa toistamiseen johtoon. Osumaa edelsi Lukon puolustusvirhe.

Toiseen erään Lukon maalille luisteli Oskari Setäsen sijasta Lassi Lehtinen. Jos vaihdon tarkoitus oli herätellä vierasjoukkuetta, niin tämä ei onnistunut, sillä Tappara hallitsi erän tapahtumia hienokseltaan ja teki myös erän ainoan maalin. Osuma nähtiin kahdeksan minuutin kohdalla, kun Bertrand vei Kirvesrinnat kahden maalin karkumatkalle Anton Levtchin ja Tyler Morleyn esityöstä. Myös tätä maalia edelsi Lukon puolustusvirhe.

Kolmas erä oli kaksijakoista pelaamista. Tappara hallitsi erän alkua, mutta Lukko iski kavennuksen kesken kotijoukkueen momentumin, kun Linus Nyman toi raumalaiset Ilkka Heikkisen ja Sebastian Revon esityöstä maalin päähän yhdeksännellä minuutilla. Pelin lopussa Lukko haki vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Pitkään näytti siltä, että tasoitus jää syntymättä, mutta sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua, Heikkinen laukoi hyökkäyspään aloituksen jälkeen raumalaisille 3-3 tasoituksen.

Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta jatkoajan toisella minuutilla, kun Jere Karjalainen päätti raumalaisten pyristelyt Kristian Kuuselan poikittaissyötöstä. Toiseksi syöttäjäksi maaliin merkittiin Teemu Suhonen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Lahti – FC Honka kello 18.30 ma 3.8.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset