Liiga: Lukko – SaiPa klo 18.30 To 10.10.2019

Hyvään vireeseen päässyt Rauman Lukko isännöi torstaina Kivikylä Areenalla Lappeenrannan SaiPaa. Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä näiden kahden joukkueen alkukausi on ollut lähes toistensa vastakohta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja SaiPa kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Nämä kaikki neljä kohtaamista päättyi SaiPan voittoon, mutta kahdessa viimeisessä kohtaamisessa raumalaisseura taipui vasta varsinaisen peliajan jälkeen lappeenrantalaisseuralle.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että SaiPa on syystä tai toisesta ollut Lukolle vaikea vastus kaadettavaksi, sillä raumalaisseura on voittanut joukkueiden kahdeksasta tuoreimmasta kohtaamisesta ainoastaan yhden pelin. Tämä nähtiin tammikuussa 2018.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lukolla 19 pistettä

Lukko lähtee otteluun viiden pelin voittoputkessa ja sarjataulukon kolmannelta sijalta. Pekka Virran miehistö on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista raumalaisseuralle on kirjattu seitsemän voittoa ja kaksi tappiota (5-2-0-2). Lukon vahvuudet alkaneella kaudella ovat löytyneet puolustus- ja erikoistilannepelistä, sillä raumalaisseura on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (1,66 ottelua kohti). Lukon hyvä puolustuspeli näkyy myös alivoimalla (90,00%), joka on sarjan toiseksi paras. Kehuja pitää antaa myös ylivoimalle (28,57%), sillä siinä Lukko on sarjan paras joukkue yhdessä Tampereen Ilveksen kanssa (Mahtaako pitää paikkaansa?).

SaiPa yhdeksän pistettä

SaiPa lähtee otteluun kahden pelin tappioputkessa ja sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista Tero Lehterän miehistölle on kirjattu kolme voittoa ja kuusi tappiota (2-1-1-5). SaiPan heikkoudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet maalinteosta, sillä lappeenrantalaisseura on tehnyt maamme pääsarjassa neljänneksi vähiten maaleja (2,33 ottelua kohti). SaiPan heikko maalintekotaito näkyy myös ylivoimassa (12,50%), joka on sarjan toiseksi huonoin.

Lukko ennakkosuosikki

Lukko lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä raumalaisseura on pelannut selvästi paremman alkukauden kuin SaiPa. Lappeenrantalaisseuran mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä historia tietää SaiPan olevan Lukolle syystä tai toisesta vaikea vastus.

Koska Lukon suoran voiton kerroin on sen verran pieni, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kotijoukkueen voittoa -1 tasoitusvoitolla. Tätä me perustelemme Lukon selvästi paremmalla puolustuspelillä ja SaiPan maalinteko-ongelmilla. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,94 kertoimen.

Lyö Lukon -1 voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *