Liiga: Lukko – Kärpät kello 18.30 pe 22.11.2019

Liiga jatkuu perjantaina viiden ottelun voimin. Kierroksen kärkikamppailu nähdään Raumalla, jossa toisistaan mittaa ottavat Lukko ja Oulun Kärpät. Peliyhtiöt ovat nostaneet oululaiset otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä raumalaisilla on ollut vaikeaa Pikkupetoja vastaan tuloksen kanssa viime vuosina.

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja Kärpät ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa lokakuun lopussa Oulussa pelatussa kohtaamisessa Kärpät oli parempi maalein 4-2.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että Kärpät on ollut Lukko viime vuosina paha vastus. Tästä kertoo se, että Lukko on voittanut Kärpät kaksikon 11 edellisessä kohtaamisessa ainoastaan kerran. Myös pisteet ovat olleet kivenalla, sillä 33 mahdollisesta raumalaiset ovat saaneet ainoastaan neljä, kun taas Kärpät on kerännyt niistä 29!

Toinen mielenkiintoinen asia joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa on se, että osapuolten 12 edellisessä kohtaamisessa on nähty ratkaisu varsinaisella peliajalla 11 kertaa. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut osapuolten kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään pisteen.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat otteluun

Lukko lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Raumalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista Pekka Virran miehistölle on kirjattu 14 voittoa ja kahdeksan tappiota. Näistä voistoista kuusi ja tappioista yksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Lukon vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet kotipeleistä ja alivoimasta, näistä kertoo se, että kotona pelatessaan raumalaiset ovat jääneet ainoastaan kaksi kertaa pisteittä tällä kaudella. Vajaalla pelatessaan Lukko on puolestaan sarjan toiseksi kovin joukkue 86,14% onnistumisprosentilla.

Kärpät lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon piikkipaikalta. Oululaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista Mikko Mannerin miehistölle on kirjattu 17 voittoa ja kolme tappiota. Näistä voitoista kaksi ja tappoista kaksi on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kärppien vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet oikeastaan ihan kaikesta. Kärpät on kotikentällään sarjan kovin ja vieraissa toiseksi kovin joukkue. Se on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja ja päästänyt niitä ylivoimaisesti vähiten! Tämä näkyy myös alivoimalla (96,97%), joka ylivoimaisesti sarjan kovin.

Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä, että Kärpät liitää parhaillaan 14 pelin pisteputkessa. Joukkueen edellinen tappio on perua syyskuulta. Tuolloin oululaiset hävisivät Tapparalle. Lukko puolestaan aloitti kauden hyvin, mutta viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntarissa se on vasta sarjan yhdeksänneksi kovin joukkue 12 pisteellä. Kärpät on puolestaan tässä taulukossa sarjan kovin 26 pisteellä.

Kärpät ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Kärpät otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä oululaiset ovat olleet viimeisten viikkojen aikana kovassa kunnossa. Pikkupetojen kertoimia meidän silmissä nostaa myös historia, joka tietää kertoa oululaisseuran olevan Lukolle syystä tai toisesta vaikea vastus kaadettavaksi.

Lukon mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida ihan täysin, sillä raumalaiset ovat pelanneet selvästi paremmin kotonaan kuin vieraissa. Tästä huolimatta Kärpät on tällä hetkellä niin kovassa vedossa, että tägätään lapulle oululaisten voitto. Parhaan kertoimen Kärpille tarjoaa Unibet, joka palauttaa oululaisille asetetut panokset tuplana takasin.

Lyö Kärppien voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *