KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit kello 19:30 ma 23.9.2019

KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit veikkausvihje ja kertoimet

Jokereiden sukellus jatkui viikonloppuna kun joukkue hävisi jo kauden viidennen ottelun seitsemästä pelistä. Kuullaanko kohta jo sanat ”täysi luottamus päävalmentajaan” ja ”ei ole valmentajanvaihdosta tulossa”. Yleensä se tarkoittaa sitä että prosessi on jo alkanut. Miten Jokerit kääntää tämän prosessin voitoksi? Lokomotiv ei todellakaan ole helppo vastus.

Todella synkkiä uutisia Jokereille.

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit kertoimet

Edellinen peli päättyi melkoiseen fiaskoon kun Teemu Pulkkinen kavereineen nöyryytti laiskaa Jokerit-joukkuetta. 5-0 luvut taululle ja kriisi pahenee. Jos tässä kohtaa nyt ihan kertoimia katsellaan niin jotain samanlaista on varmasti odotettavissa. Pitkävetokertoimet otteluun Lokomotiv – Jokerit ovat 2.10 – 4.30 – 3.00, joten Narrien voitto ei ole todennäköinen. Mikä on sitten seurajohdolle liikaa? Nyt on tullut viisi tappiota seitsemästä ottelusta ja peli on täysin sekaisin muutamia valonpilkahduksia lukuun ottamatta.

Onko tämä peli over vai under 5.5 maalia? Neljä seitsemästä Jokerit-pelistä on päättynyt alle 5.5 maalin, Lokomotiv ei mitenkään ole mässäillyt maaleilla, mutta jos Jokerit-maalilla ei oikein kiekko tartu räpylään, tämä voi hyvinkin olla yli 5.5 peli? (Nordicbet 2.23). Alle 5.5 peli on tarjolla kertoimella 1.64.

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit tilastot

Ei ole Lokomotivinkaan kausi alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä se on seitsemästä pelistä voittanut vain kolme. Joukkue aloitti kauden neljällä kotipelillä, näistä se nappasi kaksi tappiota ja kaksi voittoa. Pari vieraspeliä meni myös voitto ja tappio sarjalla ja nyt edellisen pelin kotonaan joukkue hävisi niukasti 2-3 koko KHL:ää johtavalle Vityazille.
Jokerit on nyt kolmessa viimeisessä pelissä päästänyt maaliin vähintään kolme maalia ja koko kaudellakin lukemat ovat varsin murheelliset. Ei Jokerit nyt ihan vielä KHL:n jumbo ole, mutta ei sekään tilanne kovin kaukana ole jos pelit menevät tätä tahtia.

Kalninsin ja Niemen alkukausi on ollut pettymys, molemmilla on alle 90% torjuntaprosentti. Tämä tosin menee ainakin osittain myös puolustuksen piikkiin, alkaisikohan kohta paranemaan? Valopilkkuna pisteiden valossa on ollut Mikko Lehtonen, jolla seitsemässä pelissä 3+4 tehot. Sami Lepistö on ollut aika jäässä, samoin kiekolliseksi pakiksi hankittu Teemu Eronen on tehoilla 1+1 ollut pettymys.

Hyökkääjistä Niklas Jensen ja Petri Kontiola ovat vastanneet huutoon seitsemällä tehopisteellä, mutta muilta pelaajilta odotetaan ehdottomasti enemmän. Mm. Mörkö Anttila on vielä kokonaan ilman maalia, tilillä vain yksi syöttöpiste. Mutta kyllähän tässä on koko joukkueelta peliin katsomisen paikka. Niklas Jensenin neljän kuukauden saikku ei olisi voinut pahempaan paikkaan tulla.

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2019/20 näillä sivuilla:

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit ennakoidut kokoonpanot

Jokohan nyt Jokerit pistää pakkaa ihan kokonaan uusiksi paniikkiratkaisuna, ei oikein näytä ainakaan näin syksyllä toimivan tämäntapainen pumppu?

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 9 Ahti Oksanen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Vastaan ei asetu mikään uskomaton tähtikaarti, mutta onhan Lokomotivillä paljon laatupelaajia rosterissaan. Maalilla pelannee Alexander Lazushin, jolle kiekot ovat tarttuneet prosentilla 93,6% ja päästettyjä maalejakin on vain 1,83.

Puolustuksessa tuttuja nimiä ovat Jakub Nakladal (1+2) ja Staffan Kronwall (0+0), ahkerimmat pakit laukomaan ovat juuri Nakladal ja Roman Savchenko. Hyökkääjien sisäistä pistepörssiä johtaa Anton Lander (2+3), maalintekijävetoon kannattaa laittaa myös Ty Rattie, vetoja on tähän mennessä jo peräti 23 kappaletta. Hyökkäyksestä löytyy myös Stephane Da Costa ja Alexander Svitov, onko näistä miehistä ratkaisijoiksi? Maalintekijävetoon myös Pavel Kudryatsev, joka on viimeistellyt kolme maalia kuudessa pelissä.

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit ottelun ennakointi

Jokerit on kriisissä, se on selvä. 5-0 tappio viimeksi veti mielet mustiin ja Jokereiden kausi on ollut melkoista painajaista ainakin tähän saakka. Mikä lääkkeeksi? Kyllähän tässä on taas kaikki tappion ainekset jo kattilan vieressä, on loukkaantumisia ja itsetunto alhaalla, vieraspeli ja niin poispäin. Lohdutuksena tilastoista kaivetaan edellinen peli Lokomotivin kotiareenalla, tuolloin Jokerit vei pinnat 0-3. Nyt ei olisi ihme jos lukemat olisivat toisinpäin, valitettavasti.

Jokerit otteluohjelma KHL 2019-2020 Syyskuu

Jokerit taaperrus jatkuu, nyt jo kolmas tappio peräkkäin ja jo viides tappio seitsemästä pelistä. Kääntääkö Jokerit kurssin tässä ottelussa vai tulevissa kahdessa kotipelissä? Nyt vaaditaan isoja onnistumisia.

ti 3.9.2019 Jokerit – Avangard Omsk 1-3 (tappio) under 5.5 maalia
to 5.9.2019 Jokerit – Ak Bars Kazan 2-5 (tappio) over 5.5 maalia
la 7.9.2019 Jokerit – Dinamo Riika 7-2 (voitto) over 5.5 maalia
ke 11.9.2019 Severstal Tsherepovets – Jokerit 1-4 (voitto) under 5.5 maalia
pe 13.9.2019 Torpedo Nizhni Novgorod – Jokerit 6-5 (tappio) over 5.5 maalia
su 15.9.2019 SKA Pietari – Jokerit 3-2 (tappio) under 5.5
la 21.9.2019 Dinamo Minsk – Jokerit 5-0 (tappio) under 5.5
ma 23.9.2019 Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit
ke 25.9.2019 Jokerit – TsSKA Moskova
la 28.9.2019 Jokerit – Avtomobilist Jekateringburg
ma 30.9.2019 Dynamo Moskova – Jokerit

Nouseeko O’Neill pelastajaksi? Nyt jos koskaan sitä tarvitaan.

Lyö tästä KHL -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *