Valioliiga: Liverpool – West Ham kello 22.00 ma 24.2.2020

Valioliiga jatkuu maanantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa matsi nähdään Anfieldilla, jossa toisistaan mittaa ottavat Liverpool ja West Ham United. Peliyhtiöt ovat nostaneet hirmuisessa kunnossa olevan Liverpoolin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Hammersin edellisestä voitosta on ehtinyt jo vierähtämään lähes kaksi kuukautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Liverpool ja West Ham ovat kohdanneet toisen historian saatossa 137 kertaa. Liverpool on voittanut näistä peleistä 72 kohtaamista, 37 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 28 kertaa kentältä on poistunut voittajana West Ham. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin vajaa kuukausi sitten. Tuolloin Liverpool kävi hakemassa Lontoon Olympiastadionilta 0-2 vierasvoiton.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Liverpool on voittanut joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta viisi peliä.
2. Liverpool on saanut vähintään pisteen Hammersilta joukkueiden yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa.
3. Joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on nähty vähintään kaksi maalia.
4. Hammers on jäänyt kaksikon kolmessa edellisessä kohtaamisessa kaksi kertaa maaleitta.
5. Hammers on voittanut joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran Valioliigassa tammikuussa 2016.
6. Hammers on voittanut Liverpoolin viimeksi vieraissa elokuussa 2015.

Lähtökohdat

Liverpool on pelannut erinomaisen kauden tähän mennessä. Joukkue johtaa Valioliigaa 19 pisteellä ja on vielä mukana Mestarien liigassa sekä FA Cupissa. Pelatuista 26 Valioliigan pelistä Jurgen Kloppin suojateille on kirjattu 25 voittoa ja yksi tasapeli. Tuo kauden tasapeli tuli lokakuussa Manchester Unitedille. Tuon pelin jälkeen Liverpool on pelannut kaiken kaikkiaan 28 ottelua. Näissä peleistä sille on kirjattu 23 voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Viimeisessä 14 ottelussa Liverpool on nollannut vastustajansa 11 kertaa.

West Hamin kausi on puolestaan ollut pettymys, sillä joukkue komeilee parhaimmillaan sarjataulukon kolmanneksi viimeisellä sijalla. Materiaalinsa puolesta West Hamin pitäisi olla korkeammalla, mutta jostain syystä joukkueen puolustus ja hyökkäyspeli kyntää. Ongelmista kertoo myös se, että David Moyesin suojatit liitävät tällä hetkellä seitsemän pelin voitottomassa putkessa (0-2-5). Näissä peleissä West Ham on jäänyt neljästi maaleitta. Saamaan aikaan omissa on soinut 14 kertaa.

West Hamin otteluennakon pääset katsomaan alla olevalta videota.

Ennakoidut kokoonpanot

Liverpool joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Nathael Clynea, Jordan Herdensenonia ja Xherdan Shaqiria. West Ham joutuu puolestaan lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Jack Wilshireä, Andriy Yarmolenkoa ja Ryan Fredericksiä.

Liverpool (4-3-3):
Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Fahinho, Chamberlain – Mane, Firmino, Salah.

West Ham (3-5-2):
Fabianski – Diop, Ogbonna, Cresswell – Snodgrass, Rice, Noble, Soucek, Masuaku – Antonio, Haller.

Liverpool ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Liverpoolin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä mikään asia ei puhu sen puolesta, että West Ham onnistuisi yllättämään sarjajohtajan sen kotikentällään. Koska Liverpoolin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin pelataan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa laitetaan lapulle se, että ottelussa tehdään kaksi tai kolme maalia. NordicBet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2.33 kertoimen, mikä on ihan kokeilemisen arvoinen, kun katsoo muita vaihtoehtoisia vetoja.

Maaleja ottelussa yhteensä: 2 tai 3 »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *