Liverpool jatkaa tappioitta Valioliigassa – Nyt kaatui Wolves

Liverpool venytti voittoputkeaan jo 13. ottelun mittaiseksi Englannin Valioliigassa, kun Jurgen Kloppin suojatit kaatoivat torstai-illan ainoassa ottelussa Wolvesin 2-1 lukemin. Poolin osumat ottelussa viimeistelivät Jordan Henderson ja Roberto Firmino. Wolvesin ainokaisen puolestaan niittasi Raul Jimenez. Liverpool sai ottelusta myös jobinpostia, kun Sadio Mane joutui jättämään pelin puolentunnin kohdalla kesken.

Liverpool tuli peliin hyvin ja sai ottelulle toivomansa alun, kun Jordan Henderson puski vierasjoukkueen johtoon seitsemännellä minuutilla Trent Alexander-Arnoldin tarjoilemasta kulmapotkusta. Kolme minuuttia myöhemmin Matt Dohertylla oli paikka tasoittaa peli, kun keskikenttäpelaajalle pelattiin hienon kulmapotkukuvion päätteeksi paikka maalin eteen, mutta hän puski pelivälineen maalin ohi. 17. minuutilla vuorostaan Raul Jimenezilla oli paikka tasoittaa peli, kun hyökkääjä pääsi laukomaan maalin edestä, mutta Alisson torjui tämän yrityksen.

Illan toinen osuma nähtiin lopulta 51. minuutilla, kun Jimenez puski Wolvesille tasoituksen. Tunnin kohdalla Roberto Firminolla oli paikka viedä Liverpool toistamiseen johtoon, mutta Rui Patricio torjui tämän yrityksen. Muutama minuutti myöhemmin Wolvesilla oli kaksi paikkaa siirtyä johtoon, kun Adama Traore ja Jimenez pääsivät Alissonin kanssa nokikkain, mutta maalivahti torjui nämä molemmat yritykset. Illan kolmas maali nähtiin 83. minuutilla, kun Firmino laukoi pelivälineen vasempaan yläkulmaan. Wolvesilla oli vielä tuomarin antamalla lisäajalla paikka tasoittaa peli, kun Jimenez pelasi avopaikan maalin eteen Diego Jotalle, mutta tämä laukoi pelivälineen maalin yli.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: Norwich City - Leicester City 28.02.2020 Klo 22.00

Perjantai-ilta, Norwich City vs. Leicester. Teemu Pukki vs. Jamie Vardy. Isot odotukset, laiha lopputulos?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset