Valioliiga: Liverpool – Everton kello 21:45 keskiviikkona 4.12.2019

Valioliiga: Liverpool – Everton vedonlyöntivihje ja kertoimet
Merseysiden Derby ja Liverpool – Everton. Vieraat eivät ole melkein 10 vuoteen saaneet voittoa Liverpoolilta, mutta onko tässä nyt se paikka sille? Kaikki merkit ovat ilmassa kotivoitolle, mutta Alissonin punainen toi tummia pilviä Anfieldin ylle. Ratkeaako tämäkin peli Adrianin helpon maalin päästämiseen? Kertoimet ovat ainakin hurjasti kallellaan kotijoukkueelle.

Liverpool – Everton kertoimet

Tosiaan, ottelun pitkävetokertoimet kertovat missä tässä ottelussa mennään ennakkoasetelmien osalta. 1.39 – 5.15 – 9.00 Unibetillä kertovat siitä että Evertoniin ei pahemmin luoteta. Pari tappiota alla, kotijoukkue ei muista miltä se tappio tuntuu, olisiko nyt aika laittaa betsejä tasurille tai jopa vieraille?

Maaliolettama tässä pelissä on vähintään pari maalia, sillä Unibet antaa tähän kertoimet 1.18. Yli 2.5 maalin kerroin on jo 1.58 ja yli 3.5 maalille 2.48. Alle 3.5 maalille kerroin on 1.53 ja alle 2.5 maalia 2.38.

Betsatahan tästä matsista voi vaikka mistä, montako kulmapotkua saadaan yhteensä aikaiseksi? Yli 10.5 kulman betsi on jo ihan kannattava kertoimen osalta, 1.92. Yli 11.5 tuo jo kertoimen 2.50 ja siitä tuo kerroin nousee aika mukavasti ylöspäin. Entä kummalle enemmän kulmapotkuja? 1.24 – 9.50 – 5.20

Liverpool – Everton tilastot

Tilastot eivät tässä pelissä pahemmin lupaile menestystä Evertonille. 10 edellistä Valioliigapeliä Liverpoolia vastaan Andfieldillä ovat menneet 6-4-0 maalierolla 20-5, viimeksi Everton voittanut Valioliigassa Liverpoolin 17.10.2010. Siis reilu 9 vuotta sitten. Tasapelejä toki mahtuu näihin edellisiin peleihin, 20 edellistä Valioliigakohtaamista on tuonut peräti 10 tasapeliä, 9 Liverpoolin voittoa ja 1 Evertonin voiton.

Liverpool johtaa Liigaa 40 pisteellä, Everton taistelee putoamista vastaan sijalla 17. (pisteitä 14). Kotona Liverpool on voittanut seitsemän peliä seitsemästä. Everton on puolestaan pelannut 7 peliä vieraissa, niistä se on voittanut yhden, pelannut kerran tasan ja hävinnyt viisi peliä.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Liverpoolin maalivahti Alisson nappasi edellisessä pelissä punaisen kortin ja on poissa tästä pelistä. Adrian maalilla voi olla pahimmillaan kova painajainen, poissa ovat myös Clyne, Matip ja Fabinho. Oisiko tässä Liverpoolin kokoonpano tähän peliin?

Adrian – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Milner – Mané, Firmino, Salah

Evertonilla poissa ovat varmuudella Gomes, Gbamin, Martina. Pelikunnon kanssa taistelevat myös Walcott, Delph ja Coleman.

Pickford – Digne, Keane, Mina, Sidibe – Schneiderlin, Davies – Richalison, Sigurdsson, Iwobi – Calvert-Lewin

Liverpool – Everton ennakko

Speksit ja tilastot huomioon ottaen Evertonilla ei pitäisi olla mitään palaa. Merseysiden derby tuo peliin kuitenkin ihan eri jännitystä ja nämä pelit voivat mennä ihan miten tahansa. Liverpool ei ole pelannut viime aikoina mitenkään maailmoja mullistavasti, olisiko tämä sen yllätystasurin paikka? Tuskin Everton tässä nyt voittoa nappaa – eihän?
Tulosvetoon voidaan hakea 1,2,3 – 0,1 lukemia, ei anneta tässä pelissä mahdollisuuksia Evertonille.

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *