Valioliiga: Liverpool – Arsenal kello 19:30 lauantaina 24.8.2019

Valioliiga: Liverpool – Arsenal vedonlyöntivihje ja kertoimet
Kierroksen etukäteen kovimmassa ottelussa Liverpool saa vieraaksi Arsenalin. Kertoimet ovat kovin isosti kotijoukkueelle, mutta eihän tuo Arsenal ole mitenkään heikosti pelannut. Onko tässä jopa hienoista ylikerrointa tasapelille ja vierasvoitolle havaittavissa?

Melkoista tilastoa. Onko tämä Arsun kausi? Onko Saharassa lunta? Jep.

Liverpool – Arsenal kertoimet

Tosiaan, ottelun pitkävetokertoimet kertovat Arsenalin jäävän alakynteen tässä pelissä. Lauantain iltaotteluna pelattava ottelu tarjoaa paljon mielenkiintoisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja otteluun povataan aika mukavasti maaleja. Yli 1.5 maalin kerroin on vain 1.12, yli 2.5 maalin 1.42 ja yli 3.5 maalin kerroin on 2.10.

Liverpoolin ykkösveska Alisson on edelleen sivussa ja perinteisesti Adrian päästää sen yhden todella helpon tai mokailun selän taakse. Näin kävi mm. Southamptonia vastaan. No, onhan siellä toki pelastuksiakin, joten ei tätä veskaa voi ihan vasemman jalan saappaaseen verrata. Mutta vaatii siis hyökkäyskalustolta maaleja koska niitä voi mennä myös omiin, hyvästä puolustuspelistä huolimatta.

Hauskasti tarjolla on Valioliigan kärkikamppailu, sillä vastakkain ovat kaksi ainoata joukkuetta jotka eivät kahden kierroksen aikana ole pistemenetyksiä kärsineet. Kaksi peliä, kaksi voittoa – jatkuuko Liverpoolin voittoputki? Vai sittenkin Arsenalin? Vai jaetaanko pisteet?

Liverpool – Arsenal tilastot

Arsenal on pisteen hakenut Anfieldilta viimeksi 2016 vuoden tammikuussa, tuolloin se pelasti 3-3 tasurin. Sama tuositui vuotta aikaisemmin, tuolloin lukemat olivat 2-2. Edellinen voitto Arsenalilta on täältä seitsemän vuoden takaa, 0-2 peli pelattiin 2.9.2012.

10 viimeisimmässä taistossa on nähty melkoisen paljon maaleja, maaliero on 25-15 ja kolme viimeistä peliä ovat päättyneet 3-1, 4-0 ja 5-1. Mitä mahtaa lukea tulostaululla tämän pelin jälkeen? Kaikista kohtaamisista 18 otteluista kahdeksan on päättynyt tasuriin, joten pidetään tuo mielessä, ei suljeta ruksia pois tästä tilastosta.

Liverpoolilta maalin makuun tällä kaudella ovat jo päässeet Firmino. Van Dijk, Mane, Salah ja Origi, Arsenalilta maaleja ovat tehneet Aubameyang (2), Lacazzette. Näitä miehiä voi laittaa maalintekijävetoon tässäkin pelissä.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan tulevista peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Southamptonia vastaan kokoonpano näytti tältä, Jurgen Kloppin rotaatiopyörä voi kyllä tehdä jonkinmoisen pyöräytyksen tähän peliin:

Liverpool 4-3-3

Adrian – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Milner, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah.

Arsenalin kokoonpano Burnleyä vastaan oli tällä mallilla:

Arsenal 4-2-3-1

Leno – Monreal, Luiz, Sokratis, Maitland-Niles – Guendouzi, Willock – Nelson, Ceballos, Aubameyang – Lacazzette

Arsenalin kokoonpano huutaa Öziliä ja Kolasinacia, saapa nähdä ehtivätkö miehet jengitappelun keskeltä pelailemaan tässä pelissä.

Liverpool – Arsenal ennakko

Kertoimien mukaan kovasti kotivoitolta haiskahtava peli. Liverpool on kotona viime kaudet ollut kova eikä Arsenal ole viime vuosina ainakaan täyttä pottia täältä hakenut. Joskushan sekin putki loppuu, mutta onko se vielä tässä pelissä?

Salahin, Manen ja Firminon maalintekijäkertoimet ottelussa ovat aika alhaiset ja maaleja tässä pelissä odotellaan. Tulosvetoon ehkä voisi lähteä hakemaan isolla haarukalla 1,2,3 – 0,1,2 maaleja, mutta kuitenkin siten että se kolme pinnaa tästä Anfieldille jää. Tai korkeintaan tasapelipinnan voi Arsenal viedä, Arsun voitto olisi kova kolaus Poolille.

Pool haki tärkeän voiton edellisessä pelissä, minkälaisen kämmin Adrian tässä pelissä tekee? Jäämme jännityksellä odottamaan.

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »
Pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Pelaa tasoitusvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *