Live-vedot

Live-vedonlyönti on ottelun tai urheilutapahtuman aikana tapahtuvaa vedonlyöntiä. Live-vedonlyönnissä kertoimet muuttuvat reaaliaikaisesti pelitapahtumien (kuten maalien) mukaan ja pelimuotoja riittää: lopputuloksen lisäksi pelata voi pelin aikaisista tapahtumista, kuten kuka tekee seuraavan maalin, saa jäähyn, ajaa varikolle tai ottaa varoituksen.

live-vedeonlyönti

Live-vedonlyöntiä Ranskan avoimissa

Reagointinopeus ratkaisee!

Livevedonlyönnissä pätee erinomaisesti sanonta nopeat syövät hitaat. Tämä pätee silloin kun livevedonlyönnin kohteena olevassa urheilutapahtumassa vedonlyöntikerroin on korkeimmillaan ja on vaarana että kerroin tulee laskemaan hyvinkin pian. Toimimalla juuri oikeaan aikaan voi taputtaa itseään selkään hyvästä valinnasta.

Esimerkiksi, jos jalkapallo-ottelussa huomaat, että otteet kovenevat ja sitä ennen kortittomana pysynyt ottelu uhkaa lähteä tuomarin lapasesta, kannattaa laittaa kiinni veto jossa lyöt vetoa siitä, että keltainen kortti tulee seuraavan viiden tai kymmenen minuutin sisään. Ja sitten kun tuomari sukeltaa rintataskulle rajun rappauksen jälkeen, voiko mukavampaa tunnetta ollakaan? Pelitilille kilisee tuottoa sen mukaan paljonko betsasit… Näitä herkullisia kertoimia riittää livekohteista paljon.

Toimi nopeasti kun bongaat ylikertoimien

Livevedonlyönnin kertoimet seilaavat laidasta laitaan ottelutapahtumien ja pelikellon mukaan. Näistä pitäisikin päätellä parhaat kertoimet ja takoa oikeaa nappulaa silloin kuin kerroin on kuumana. Usein maalin tai ulosajon jälkeen ottelun tarjolla olevat kertoimet heilahtavat ehkä jopa liiankin paljon, myös tuolloin kannattaa olla valppaana ja myös varovainen, sillä myös kerroinlaskijoille tapahtuu virheitä.

Livevedonlyönti onkin intensiivistä ylikertoimien etsintää, aikaa vaan ei ole saman verran kuin perinteisiä vetokohteita pelattaessa. Ehkä tämän takia tämä pelimuoto nostaa adrenaliinia ja jännitystä sillä oma tilaisuus voi olla ohi jopa sekunneissa.

Kun loppupeleissä kaikkien kertoimien takana on ihminen, vaikka pitkälti tietokone kertoimet jo etukäteen analysoi, niin paras strategia näihin livevetokohteisiin on etsiä ja poimia herkut ja välttää kaikki oleelliset sudenkuopat.

Sivut joista löytyy live-veikkaaminen

Tässä suomenkielisiä vedonlyöntisivuja, joista löytyy live-vedonlyönti. Live-veikkaamisen kaveriksi sivuilta löytyy myös suoria lähetyksiä, jotta peliä voi seurata netin kautta samalla kun pelaa vedonlyöntiä.

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin live-vedonlyönti. Monet ottelut (erityisesti jalkapallo) voi katsoa Unibetissä ilmaiseksi.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonSatsaa rajusti juuri live-veikkaamiseen.
Kymmeniä live-kohteita joka ikinen päivä.
Bonus: 300€

Pelaa »
guts

Arvostelu

GutsUusi särmikäs tulokas vetomarkkinoille tarjoaa mainion live-veikkauksen.
Bonus: 50€

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairNetin suurin vetofirma, joten live-veikkauskin on ok.
Bonus: 100€

Pelaa »

Live-pelaamisesta

Varsinkin jos seuraat pelattavaa ottelua samalla televisiosta, live-vedonlyönti on erittäin hauska peli. Ja jos osaat analysoida ottelun tapahtumia hyvin, live-veikkaus voi olla myös hyvin tuottoisa peli.

Live-vedonlyönti on mahdollista monissa eri lajeissa. Lajivalikoimaan kuuluvat jalkapallo (erityisesti Valioliiga, Seria A ja muut Euroopan isot liigat) ja jääkiekko (NHL, SM-liiga), sekä myös monet muut kohteet, kuten tennis, koripallo, golf, salibandy (harvoin) ynnä muut suositut urheilulajit.

Live-vedonlyönnissä voit lyödä paljon muustakin kuin vain lopputuloksesta. Jalkapallossa kohteita ovat esimerkiksi tehtyjen maalien määrä, live-tulosveto, seuraavan maalin tekijä ja niin edelleen. Muissa lajeissa kohteet ovat lajin mukaisia, tenniksessä veikataan pelin voittajaa, erän voittajaa, seuraavan pisteen voittajaa ja niin edelleen.

Erityisen mielenkiintoista live-veikkaus netissä on meille suomalaisille siksi, että useiden vedonlyöntitoimistojen sivuilla voi katsoa kohteina olevien matsien lähetykset suorana lähetyksenä. Eli jos pelaat live-vedonlyöntiä Valioliiga-kohteesta, eikä sinulla ole Canal+:aa, voit katsoa matsin netissä. Tästä lisää ilmaisia jalkapallolähetyksiä käsittelevässä artikkelissamme.

Sivuista

Kaikki sivun alun suositellut vedonlyöntitoimistot ovat:
Suomenkielisiä
Englantia tai muitakaan kieliä ei tarvitse osata: kaikilla näillä sivuilla veikkaaminen (niin normaali kuin live-veikkaaminenkin) sujuvat selvällä suomella.

Luotettavia
Suosittelemme Veikkaajavoita.comissa aina vain pitkäikäisiä, luotettavia vedonlyöntiyhtiöitä.

Helppoja ja nopeita rahansiirtojen suhteen
Helpot talletukset, nopeat nostot. Tämä on yhdistelmä, johon sivuston on pystyttävä päästäkseen sivustosuosituksiimme.

Siirry veikkaamaan livenä Unibetille »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *