Liiga: Tappara – HIFK 25.02.2020 Klo 18.30

Liiga: Tappara – HIFK 25.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Tiistai-illan ainoa Liigaottelu tarjoaa kuuman taiston Tampereen Tapparan ja Helsingin IFK:n välillä. Kotijoukkue Tappara lähtee otteluun sarjan toiselta sijalta ja kaksi ottelua peräkkäin hävinneenä. Stadilaiset sen sijaan löytyvät sarjataulukosta viimeiseltä suoralta pudotuspelipaikalta sijalta 6. Helsinkiläiset lähtevät otteluun allaan neljä voittoa edellisestä viidestä kamppailusta. Pitkävetokertoimet odottavat kotijoukkeen klaaravan tiistain kamppailun:

Tappara runkosarjassa tutuilla sijoituksilla

Rytmiryhmä porkkanapöksyt ja Jukka Rautakorpi tavoittelevat jälleen tällä kaudella tiukasti jääkiekon Suomenmestaruutta. Tappara on pelannut hyvän kauden, josta osoituksena on vain kaikki kamppailut huomioiden vain 16 tappiota 53 Liigaottelussa. Tapparan tämän kauden tehokkaimpana kapellimestarina on toiminut konkarihyökkääjä Kristian Kuusela, joka on iskenyt tehopisteet 18 + 30 = 48. Edellisessä keskinäisessä ja Tapparan 3 – 4 voittoon päättyneessä ottelussa Kuusela tehoili lukemat 2 + 1. Kuusela onnistui niin ikään edellisessä ottelussa HPK:ta vastaan ja me uskomme joukkueen liiderin tehoilevan seuraavassa ottelussa.

HIFK:llä hyvät kevätkiima

HIFK on mukavassa kevätvireessä. Joukkue on nollannut Frans Tuohimaan johdolla viiteen edelliseen peliin sekä Ilveksen että KooKoo:n lukemin 4 – 0. Lisäksi otantaan mahtuu kova 1 – 5 voitto Kärpistä Oulussa. Kaiken kaikkiaan HIFK on viiden ottelun vierasvoittoputkessa komealla maalierolla 7 – 21. Jatkuuko vahva vierasvire? Edellinen marraskuinen Hakemetsän reissu Tapparaa vastaan päättyi lukemin 1 – 4. HIFK:n paras pistemies on Teemu Turunen, joka ehti kerätä 34 ottelussa peräti 40 pistettä ennen lähes 2kk:n mittaista taukoa loukkaantumisen vuoksi. Turunen palasi askiin edellisessä ottelussa KooKoo:ta vastaan ja teki heti tehot 1 + 1. Johtavana pelaajana ja kultakypäränä Turunen on varmasti pahanteossa myös Hakametsän illassa.

Pieni rentoutuminen paljussa ennen illan rientoja? 

Yhteenveto Tappara – HIFK

Tämä ottelupari tarjoaa aina tasaisi otteluita, joista ei puutu taistelua. Edellisestä kymmenestä kohtaamisesta vain kolme ottelua on ratkennut enemmän kuin maalinerolla ja kaksi yli kahden maalinerolla. Emme lähde hakemaan ottelusta voittajaa vaan käännämme katseemme pelaajavetoihin. Unibet tarjoaa seuraavat kertoimet Kuusela & Turunen kaksikon pisteille:

Kristian Kuusela tekee maalin – 3.40

Kristian Kuusela tekee vähintään 1 pisteen – 1.67

Teemu Turunen tekee maalin – 3.25

Teemu Turunen tekee vähintään 1 pisteen – 1.62

 

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Unibetilla! »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *